Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το καταλαβαίνω και συμφωνώ, δεν καταλαβαίνω όμως πως τα ίδια άτομα που είναι υπέρ της εμφάνισης σκοτωμών και όπλων στο παρόν θέμα, σε άλλα θέματα μιλάνε και woke προπαγάνδα…

Από αυτο που αναφέρεις, καταλαβαίνω οτι η ένσταση σου είναι προσωπικά σε κάποιον συγκεκριμένο, και όχι γενικώς οτι όντως οι ταινίες με όπλα προάγουν την βία. Γιατί τότε και οι ταινίες με woke περιέχομενο γίνονται ακριβώς για αυτό. Εκτός αν αυτό ακριβώς το point ηθελες να περάσεις :)

• Like 3
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Από αυτο που αναφέρεις, καταλαβαίνω οτι η ένσταση σου είναι προσωπικά σε κάποιον συγκεκριμένο, και όχι γενικώς οτι όντως οι ταινίες με όπλα προάγουν την βία. Γιατί τότε και οι ταινίες με woke περιέχομενο γίνονται ακριβώς για αυτό. Εκτός αν αυτό ακριβώς το point ηθελες να περάσεις :)

Προσωπικό δεν είναι με κανέναν, απλά μου κάνει εντύπωση πως οι ίδιοι που παραπονιούνται για woke περιεχόμενο έρχονται, και όχι μόνο υπερασπίζονται το βίαιο περιεχόμενο ταινιών, αλλά επιτίθενται σε συμφορίτη μας…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
11 hours ago, AtiX said:

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι διασκέδαση παρέχει μια ταινία που έχει σκοτωμούς από όπλα? Πραγματικά τώρα είναι διασκέδαση να βλέπεις τους άλλους να σκοτώνονται?

Ξερω γω φιλε?? Αν σκεφτεις οτι ειναι απο τα πιο διασημα κ μοσχοπουλημενα ειδη ταινιων ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, μαλλον δεν ειμαι μονος μου...... (οπως κ με την γνωμη που εξεφρασα στο προηγουμενο ποστ δεν ειμαι μονος, αλλα ας περιμενουμε λιγακι..... δεν προκειται να υπαρχουν για παντα δικαστες που θα ακυρωνουν εκλογες..... λολ)

Ολη η βιομηχανια θεαματος βασιζεται σε δυοπ πραγματα- την βια κ το σεξ. Γιατι?? Γιατι αυτα αντιπροσωπευουν τα δυο πραγματα που μαγευουν το ανθρωπινο ειδος-- Την Γεννηση κ τον Θανατο. Εαν εσενα δεν σε μαγευουν ενστικτωδικα αυτα τα δυο, καλο θα ηταν να αρχισεις να αναρωτιεσαι γιατι.

20 hours ago, Efi_K said:

Καταρχήν να αλλάξεις το ύφος σου, δεν με ξέρεις και απο πριν. Το "έχει γυρίσει η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη" σε τι στοιχεία ακριβώς το στηρίζεις; Προφανώς το λες για να στηρίξεις αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Σκέψου λίγο βαθύτερα τι προκαλεί στον κόσμο η κουλτούρα της βίας που υπάρχει στις ταινίες. Μια ματιά στα σχόλια εδώ μέσα δείχνει πολλά. Χυδαίες εκφράσεις, ειρωνίες, ακραία ομοφοβία. Αν σε εκφράζουν όλα αυτά τι να πω.

Το υφος μου δεν το ξερεις γιατι ο διαδικτυακος λογος δεν μεταφερει εκφραση/ συναισθημα σκετα γραπτα. Οτιδηποτε αλλο ειναι η φαντασια σου. 

Τα στοιχεια που εχω ειναι οι εκλογες Αμερικη, Ρουμανια, Ουκρανια, Μολδαβια, Ελλαδα, Γερμανια, Ολλανδια, Κενυα, Ιταλια, Ν.Αφρικη, Αργεντινη κλπ κλπ κλπ (ο καταλογος δεν εχει τελος....) που ο κοσμος τρεχει να φυγει μακρυα απο την "ιδεολογια της αγαπης κ της συμπεριληψης" με οση δυναμη του απομενει. Αν εσυ δεν καταλαβαινεις προς τα που φυσα ο ανεμος..... δικο σου θεμα, δεν με πειραζει ειλικρινα.

Βαθυτερα εχω σκεφτει απο τοτε που ημουν στα παπουτσια σου, περασα στα αντιπερα κ τελικα ανακαλυψα οτι δεν χρειαζονται παπουτσια!! λολ..... 

Χαιρομαι που μπηκες στον κοπο να κοιταξεις τι εγραφα παλαια. Κοιταξε ξανα. Ισως καταλαβεις, η ισως παρεις κατι που δεν ξερεις. Σου ευχομαι το καλυτερο.

Οπως επισης χαιρομαι για τους χαρακτηρισμους που μου προσαπτεις---> το να αντιδρα ετσι μια αντιπροσωπος "αντιθετης ιδεολογιας" σημαινει οτι κατι παει καλα μεσα μου. Κατι κανω σωστα!!  Κ επι του θεματος να επισημανω οτι στο δικο μου ποσταρισμα ημουν ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΣ. Οχι προσωπικος εναντιον σου. Αλλα τωρα τι ψαχνω, θα μου πεις.... κανετε κ τιποτε αλλο??? (<-- γενικα το λεω B)🤣)

Χαμογελα- η ζωη φευγει γρηγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SilverMachine είπε

Ξερω γω φιλε?? Αν σκεφτεις οτι ειναι απο τα πιο διασημα κ μοσχοπουλημενα ειδη ταινιων ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, μαλλον δεν ειμαι μονος μου...... (οπως κ με την γνωμη που εξεφρασα στο προηγουμενο ποστ δεν ειμαι μονος, αλλα ας περιμενουμε λιγακι..... δεν προκειται να υπαρχουν για παντα δικαστες που θα ακυρωνουν εκλογες..... λολ)

Ολη η βιομηχανια θεαματος βασιζεται σε δυοπ πραγματα- την βια κ το σεξ. Γιατι?? Γιατι αυτα αντιπροσωπευουν τα δυο πραγματα που μαγευουν το ανθρωπινο ειδος-- Την Γεννηση κ τον Θανατο. Εαν εσενα δεν σε μαγευουν ενστικτωδικα αυτα τα δυο, καλο θα ηταν να αρχισεις να αναρωτιεσαι γιατι.

Να κάτσω να αναρωτηθώ γιατί δεν με μαγεύουν ταινίες που απευθύνονται στα πιο ζωώδη ένστικτα, και μάλιστα σε αυτή την ηλικία, το θεωρώ άτοπο…

να θυμίσω μόνο ότι υπάρχουν περίοδοι στην ανθρωπότητα που θεωρούνταν “διασκέδαση” το να βλέπεις θηρία να τρώνε ανθρώπους και ανθρώπους να σκοτώνουν ανθρώπους…  

ναι τώρα δεν πεθαίνει κανείς αλλά αλλάζει κάτι ουσιαστικά για τον θεατή?

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
30 minutes ago, AtiX said:

Να κάτσω να αναρωτηθώ γιατί δεν με μαγεύουν ταινίες που απευθύνονται στα πιο ζωώδη ένστικτα, και μάλιστα σε αυτή την ηλικία, το θεωρώ άτοπο…να θυμίσω μόνο ότι υπάρχουν περίοδοι στην ανθρωπότητα που θεωρούνταν “διασκέδαση” το να βλέπεις θηρία να τρώνε ανθρώπους και ανθρώπους να σκοτώνουν ανθρώπους…  ναι τώρα δεν πεθαίνει κανείς αλλά αλλάζει κάτι ουσιαστικά για τον θεατή?

Ειμαστε παρα πολυ κοντα στην παρατηρηση των γεγονοτων- ναι, συμφωνω κ επαυξανω στα ειδη "διασκεδασης", τις ιστορικες αναφορες, τις ηλικιακες κ τα μιντιακα.

Αλλα βλεπω το ποτηρι απ την αλλη πλευρα (βαση του "μισοαδειου/ μισογεματου" ερωτηματος). 

Μα, ακριβως η ιστορικη συνεχεια τετοιου ειδους "διασκεδασης" δειχνει οτι ειμαστε ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ εκ φυσεως να ενδιαφερομαστε για τετοιες μορφες. Θες να πας κοντρα την φυση, απλα κ μονο για να φερεις στην πραξη μια κοινωνικη ουτοπια (για αλλους δυστοπια) που μπορει κ να μην γινεται να εφαρμοστει (για αλλους ευτυχως)???

Ειναι διασκεδαση οι ταινιες που αρεσουν σε καποιους υπερηλικες κυριους (εμας τους δυο να βαλω) κ σε μερικες κυριες (την φιλη που "εξεμανει" πιο πριν)?? Οι μοδες δεν φτιαχνονται απο τα ΚΑΠΗ αδερφε μου.... Κ το αιμα της νεολεας βραζει (αν η μνημη σου δεν σε απατα). Αρα?? Ασε τα πραγματα να κυλισουν ως εχουν κ την φυση να παρει τον δρομο της. Τα αγορια θα ειναι αγορια, τα κοριτσια θα ειναι κοριτσια, το σεξ κ ο θανατος παντα θα τραβαν την προσοχη του ανθρωπου κ τα μιντια παντα θα κοιταζουν να δινουν αυτο που πουλαει. Γι αυτο κ ολοι γνωριζουν πλεον οτι --> Go woke, go broke !!!

Κ αν δεν υπηρχαν οι γνωστοι/ αγνωστοι να ριχνουν δισεκατομμυρια για να υποστηριζουν τις εταιριες στην ολικη ζημια που παθαινουν οταν τολμανε να πανε woke.... μαλλον θα ειχε ηδη τελειωσει προ πολλου η ατζεντα, εντελως αδοξα, σε ολους τους τομεις της ζωης....

Για εμενα, ναι καπου θεωρητικα εχεις καποιο point, αλλα αφορα αλλες κοινωνιες, με αλλα συστηματα εκπαιδευσης, αλλες μοδες, αλλα ηθη κ εθιμα κ μαλλον αλλες χιλιετηρηδες στο ιστορικο φασμα του πλανητη μας, αν ποτε φτασουμε. Οχι δεν εχει νοημα να αγωνιζεσαι για τετοιες βλακιες (κατα την γνωμη μου) κ ολα γινονται ωστε να δινεις την προσωπικη σου δυναμη σε καποιους ηγετες που ουτε καν γνωριζεις, οι οποιοι φυσικα κ ξερουν οτι τσαμπα τρεχεις κ αγωνιζεσαι, αλλα αλλου εχουν στραμενο το βλεμα τους αυτοι.... Αλλα, μαλλον, αν ηταν να τα τα ειχες δει αυτα φιλε ΑτιΧ, θα τα ειχες ηδη καταλαβει. Κρατα την γνωμη μου μεχρι την προτελευταια παραγραφο, για να δεις την διαφορα μας επι του ζητηματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε παρα πολυ κοντα στην παρατηρηση των γεγονοτων- ναι, συμφωνω κ επαυξανω στα ειδη "διασκεδασης", τις ιστορικες αναφορες, τις ηλικιακες κ τα μιντιακα.

Αλλα βλεπω το ποτηρι απ την αλλη πλευρα (βαση του "μισοαδειου/ μισογεματου" ερωτηματος). 

Μα, ακριβως η ιστορικη συνεχεια τετοιου ειδους "διασκεδασης" δειχνει οτι ειμαστε ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ εκ φυσεως να ενδιαφερομαστε για τετοιες μορφες. Θες να πας κοντρα την φυση, απλα κ μονο για να φερεις στην πραξη μια κοινωνικη ουτοπια (για αλλους δυστοπια) που μπορει κ να μην γινεται να εφαρμοστει (για αλλους ευτυχως)???

Ειναι διασκεδαση οι ταινιες που αρεσουν σε καποιους υπερηλικες κυριους (εμας τους δυο να βαλω) κ σε μερικες κυριες (την φιλη που "εξεμανει" πιο πριν)?? Οι μοδες δεν φτιαχνονται απο τα ΚΑΠΗ αδερφε μου.... Κ το αιμα της νεολεας βραζει (αν η μνημη σου δεν σε απατα). Αρα?? Ασε τα πραγματα να κυλισουν ως εχουν κ την φυση να παρει τον δρομο της. Τα αγορια θα ειναι αγορια, τα κοριτσια θα ειναι κοριτσια, το σεξ κ ο θανατος παντα θα τραβαν την προσοχη του ανθρωπου κ τα μιντια παντα θα κοιταζουν να δινουν αυτο που πουλαει. Γι αυτο κ ολοι γνωριζουν πλεον οτι --> Go woke, go broke !!!

Κ αν δεν υπηρχαν οι γνωστοι/ αγνωστοι να ριχνουν δισεκατομμυρια για να υποστηριζουν τις εταιριες στην ολικη ζημια που παθαινουν οταν τολμανε να πανε woke.... μαλλον θα ειχε ηδη τελειωσει προ πολλου η ατζεντα, εντελως αδοξα, σε ολους τους τομεις της ζωης....

Για εμενα, ναι καπου θεωρητικα εχεις καποιο point, αλλα αφορα αλλες κοινωνιες, με αλλα συστηματα εκπαιδευσης, αλλες μοδες, αλλα ηθη κ εθιμα κ μαλλον αλλες χιλιετηρηδες στο ιστορικο φασμα του πλανητη μας, αν ποτε φτασουμε. Οχι δεν εχει νοημα να αγωνιζεσαι για τετοιες βλακιες (κατα την γνωμη μου) κ ολα γινονται ωστε να δινεις την προσωπικη σου δυναμη σε καποιους ηγετες που ουτε καν γνωριζεις, οι οποιοι φυσικα κ ξερουν οτι τσαμπα τρεχεις κ αγωνιζεσαι, αλλα αλλου εχουν στραμενο το βλεμα τους αυτοι.... Αλλα, μαλλον, αν ηταν να τα τα ειχες δει αυτα φιλε ΑτιΧ, θα τα ειχες ηδη καταλαβει. Κρατα την γνωμη μου μεχρι την προτελευταια παραγραφο, για να δεις την διαφορα μας επι του ζητηματος.

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει το, “τι προσπαθείς τώρα να αλλάξεις”, “τσάμπα κόπος”, “ αυτά είναι βλακίες”, “έτσι είναι η φύση του ανθρώπου”, “έτσι λειτουργεί η κοινωνία” κλπ ανοησίες κουρασμένων και άκαμπτων μυαλών?

το “κάτσε στα αυγά σου γιατί έτσι”, ποτέ δεν με έπεισε, ούτε με αποθαρρύνε… ευτυχώς… ακόμα και σε πιο δύσκολους καιρούς, ακόμα και με περισσότερους “απέναντι” μου, ακόμα και σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις, ακόμα και με πιο ηλίθιους “ηγέτες”…

για πόσο καιρό πιστεύεις ότι η μάζα θα πιστεύει ότι η συμπερίληψη είναι ατζέντα και όχι δικαίωμα? Για πόσο καιρό θα πείθει το κακοπαιγμένο μύθευμα “go woke go broke” που παπαγαλίζεται και εντελώς συμπτωματικά ξεκίνησε και συνεχίζεται να λέγεται από άτομα που δεν πιστεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα? Πραγματικά δεν έχω δει καμία εταιρία να “χάνει”, κατά κύριο λόγο, επειδή ένταξε την συμπερίληψη στα προϊόντα της… απεναντίας το μόνο που έχω δει είναι το: αφού δεν πείθει το μύθευμα για cancel, να ξεκινάει κυνήγι με οικονομικά αντίποινα, απειλές, τραμπουκισμούς ακόμα και προσπάθειες εξαγοράς για να επιβληθεί η anti-woke κουλτούρα που πριν μερικά χρόνια ονομαζόταν αλλιώς και τώρα ντρεπόμαστε να το πούμε…

Ξέρεις τι πιστεύω? έπρεπε να βρεθεί ένας φανταστικός εχθρός για να πεισθούν οι άμυαλοι ότι κινδυνεύουν, μπας και τους ψηφίσουν…

Ξανά λέω για να κλείσει η κουβέντα, ευτυχώς που δεν άκουσα την άποψη αρκετών, “κάτσε στα αυγά σου, δεν θα πετύχεις τίποτα”… 

την καληνύχτα μου… 🙂

Spoiler

ΥΓ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την επίθεση σε συμφορίτη και ποια ανάγκη ώθησε σε κάτι τέτοιο…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, AtiX said:

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει το, “τι προσπαθείς τώρα να αλλάξεις”, “τσάμπα κόπος”, “ αυτά είναι βλακίες”, “έτσι...........................................την καληνύχτα μου… 🙂

Reveal hidden contents

ΥΓ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την επίθεση σε συμφορίτη και ποια ανάγκη ώθησε σε κάτι τέτοιο…

Επιθεση?? Ποια επιθεση φιλε μου?? χαχαχαχαααα Καλα, μπορεις να δινεις οτι ονομα θες σε οτι κανουν οι αλλοι. Δικαιωμα σου να υποθεσω. Μπας κ "αποπειρα δολοφονιας" ταιριαζει πιο πολυ?? "Τρομοκρατικη ενεργια"?? "Προσπαθεια αποσταθεροποιησης της δημοκρατιας του φορουμ"??? 🤣🤣🤣

Αυτο που σου ειπα (ενω προσπαθουσες να ριξεις την μπαλα στις κερκιδες της προσωπικης επιθεσης) δεν ειναι τι κανεις εσυ, η Εφη_Κ, η ο οποιοσδηποτε αλλος καθημερινος καταναλωτης με τις πολιτικες του πεποιθησεις. Νομιζεις νοιαζομαι για τις ιδεες σου (η οποιουδηποτε αλλου)??? Αν δεν το καταλαβες, να το διευκρινισω---> χρησιμοποιω αυτα που λετε ως ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ για να δειξω ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ φαινομενα, ιδεολογηματα κ μοδες. Μιλαω για ΟΜΑΔΕΣ ατομων. Το τι κανεις εσυ, ο Γιαννακης, ο Ρουλης κ η Κουλα, ουτε με νοιαξαν ποτε, ουτε καν θα ασχοληθω.

Αρα, τσαμπα το γυριζεις προσωπικα. Δεν εφορα εσενα, η εμενα, αυτο που γραφω. Μιλαω για κοινωνιες ολοκληρες (Ελλαδα στο συγκεκριμενο θεμα, κ μετα λιγακι πιο παγκοσμια στα περι βιας/σεξ).

Ειδες Ρουμανια τι εγινε νομιζω?? ΛΟΛ..... Βλεπεις (η οχι?) ποσοι Τραμπ ερχονται??? 😝 Κρατησου καλα, γιατι τα τελευταια χρονια θα ειναι γεματα γελιο κ κωμωδια !!! Γεματα χαρουμενους ανθρωπους κ παιδια να παιζουν ελευθερα στις παιδικες χαρες ξανα!!  Ερχεται. Μετα την στροφη που πλησιαζει, αυτο θα ειναι η μεγαλη εκπληξη κουρασμενε φιλε μου.

Τωρα το κατα ποσο εσυ θα γελας, η οχι..... θα το πει η μεγαλυτερος γερος ολων μας- ο Χρονος. Αντε καληνυχτα κ σε σενα.

ΥΓ. Α, κ μην μπερδευεσαι--> δεν ειπα πουθενα "κατσε στ αυγα σου". Το να σου δειχνω οτι καποιος σε δουλευει αφηνει -κυριολεκτικα- την επιλογη του τι θα κανεις μετα εσυ, σε σενα ολοκληρωτικα. Μπορεις να συνεχισεις σε αλλη πορεια, μπορεις να σταματησεις, μπορεις να εναντιωθεις σε αυτον που σε δουλευει, η μπορεις να κατηγορησεις αυτον που σου δειχνει την κοιροιδια για "ψευτη" κ να συνεχισεις απτοητος. Μπορεις να κανεις οτι θες. Ουτε αυτο με αφορα φυσικα. Εγω μονο να γελασω μπορω. Νασαι καλα καλε μου γνωστε. 😎

Δημοσ.

Επιθεση?? Ποια επιθεση φιλε μου?? χαχαχαχαααα Καλα, μπορεις να δινεις οτι ονομα θες σε οτι κανουν οι αλλοι. Δικαιωμα σου να υποθεσω. Μπας κ "αποπειρα δολοφονιας" ταιριαζει πιο πολυ?? "Τρομοκρατικη ενεργια"?? "Προσπαθεια αποσταθεροποιησης της δημοκρατιας του φορουμ"??? 🤣🤣🤣

Αυτο που σου ειπα (ενω προσπαθουσες να ριξεις την μπαλα στις κερκιδες της προσωπικης επιθεσης) δεν ειναι τι κανεις εσυ, η Εφη_Κ, η ο οποιοσδηποτε αλλος καθημερινος καταναλωτης με τις πολιτικες του πεποιθησεις. Νομιζεις νοιαζομαι για τις ιδεες σου (η οποιουδηποτε αλλου)??? Αν δεν το καταλαβες, να το διευκρινισω---> χρησιμοποιω αυτα που λετε ως ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ για να δειξω ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ φαινομενα, ιδεολογηματα κ μοδες. Μιλαω για ΟΜΑΔΕΣ ατομων. Το τι κανεις εσυ, ο Γιαννακης, ο Ρουλης κ η Κουλα, ουτε με νοιαξαν ποτε, ουτε καν θα ασχοληθω.

Αρα, τσαμπα το γυριζεις προσωπικα. Δεν εφορα εσενα, η εμενα, αυτο που γραφω. Μιλαω για κοινωνιες ολοκληρες (Ελλαδα στο συγκεκριμενο θεμα, κ μετα λιγακι πιο παγκοσμια στα περι βιας/σεξ).

Ειδες Ρουμανια τι εγινε νομιζω?? ΛΟΛ..... Βλεπεις (η οχι?) ποσοι Τραμπ ερχονται??? 😝 Κρατησου καλα, γιατι τα τελευταια χρονια θα ειναι γεματα γελιο κ κωμωδια !!! Γεματα χαρουμενους ανθρωπους κ παιδια να παιζουν ελευθερα στις παιδικες χαρες ξανα!!  Ερχεται. Μετα την στροφη που πλησιαζει, αυτο θα ειναι η μεγαλη εκπληξη κουρασμενε φιλε μου.

Τωρα το κατα ποσο εσυ θα γελας, η οχι..... θα το πει η μεγαλυτερος γερος ολων μας- ο Χρονος. Αντε καληνυχτα κ σε σενα.

ΥΓ. Α, κ μην μπερδευεσαι--> δεν ειπα πουθενα "κατσε στ αυγα σου". Το να σου δειχνω οτι καποιος σε δουλευει αφηνει -κυριολεκτικα- την επιλογη του τι θα κανεις μετα εσυ, σε σενα ολοκληρωτικα. Μπορεις να συνεχισεις σε αλλη πορεια, μπορεις να σταματησεις, μπορεις να εναντιωθεις σε αυτον που σε δουλευει, η μπορεις να κατηγορησεις αυτον που σου δειχνει την κοιροιδια για "ψευτη" κ να συνεχισεις απτοητος. Μπορεις να κανεις οτι θες. Ουτε αυτο με αφορα φυσικα. Εγω μονο να γελασω μπορω. Νασαι καλα καλε μου γνωστε. 😎

Καλό το παραμυθάκι και η προσπάθεια αλλά τα γραπτά μένουν, το καλό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζεις να γελάς… αθεράπευτα και συνεχόμενα πρωταγωνιστής σε όλα αυτά που κατηγορείς ότι κάνουν οι άλλοι.. 

Ξανά διάβασε τι έγραψες στο προηγούμενο ποστ και ανακάλυψε το ότι σου ξέφυγε το θεωρητικό πλαίσιο που ήθελες να μείνεις και που και στους δυο μας έγινε προσωπικό…

Την καλημέρα μου…

ΥΓ: σε κάποια καμπή της ζωής μας, το να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πήραμε και την σωστή πορεία… 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...