Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 13 Pro Max το οποίο πρόκειται να το δώσω σε μέλος της οικογένειας, και σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία, μιας και η υγεία της έχει πέσει στο 80%.

Διάβασα διάφορες κριτικές για το iRepair, αλλά πολλές από αυτές δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές. Από όσο γνωρίζω, στα Χανιά όπου μένω υπάρχει μόνο iRepair, ενώ στο Ηράκλειο υπάρχει iStorm, αλλά δεν ξέρω αν η αλλαγή γίνεται αυθημερόν ή χρειάζεται να το αφήσω για περισσότερο.

Φυσικά, μιλάω πάντα για original μπαταρία, όχι aftermarket.

Έχει κάποιος εμπειρία από κάποια από τις δύο αλυσίδες; Ή γνωρίζει κάποια εναλλακτική επιλογή στα Χανιά ή στην Κρήτη γενικότερα που να δουλεύει με γνήσια ανταλλακτικά;

Κάθε άποψη ή εμπειρία ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Μακριά από iRepair και μαγαζιά τύπου iMitsos. Στο iStorm μπορείς να κλείσεις ραντεβού για επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας (εφόσον έχουν τμήμα Service). Μετά μπορείς να το στείλεις σε Document, iSystem που είναι επίσημοι. Πάντως με 80% προσωπικά δεν θα την άλλαζα ακόμη...

Δημοσ.

Θα συμφώνησω με τον Συμφουρίτη πιο πάνω αν και είναι αρκετά πεσμένη η υγεία της ούτε εγώ θα την άλλαζα και αν θα την άλλαζα θα πήγαινα μόνο στους επισήμους για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.Στα μαγαζιά τύπου iRepair παίζεται η ποιότητα της κάθε μπαταρίας αν και έχουν και original ανταλλακτικά δεν θα το συνίστουσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaswww είπε

Θα συμφώνησω με τον Συμφουρίτη πιο πάνω αν και είναι αρκετά πεσμένη η υγεία της ούτε εγώ θα την άλλαζα και αν θα την άλλαζα θα πήγαινα μόνο στους επισήμους για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.Στα μαγαζιά τύπου iRepair παίζεται η ποιότητα της κάθε μπαταρίας αν και έχουν και original ανταλλακτικά δεν θα το συνίστουσα.

Συμφωνώ και για αυτό θα ήθελα την άποψη σας. Το μόνο που με κολλάει για iStorm είναι ότι βρίσκεται μακρυά μου .. 

Δημοσ.

Ποιο πολύ θα με απασχολούσε η στεγανοποίηση του κινητού παρά το ότι υπήρχε μια πιθανότητα να μην έβαζαν γνήσια "το οποίο δεν παίζει, γιατί την έχει ως επιλογή αντί της OEM"

Άρα η στεγανοποίηση και μόνο θα έπρεπε να σε απασχολεί αν θα την κάνουν σωστά. 

μια από τα ίδια είμαι 13 PM 256 με 81% battery health. 

από Document σε iPhone X δεν είμαι ευχαριστημένος, η στεγανοποίηση δεν ήταν σωστή και σε ένα τύπου ποτήρι νερό πάνω στο κινητό χάλασε το Face ID. 

Δημοσ.

Μονο Document ή i-System.. τιποτα αλλο απο μενα!! Ακομα και απο τον Εβρο , Δωδεκανησα εκει θα το εστελνα..

Ας περιμενει 1-2 μερες να παρει το κινητο το οικογενειακο μελος, αρκει να ειναι σωστο.. γιατι μετα παλι εσυ θα τρεχεις...

Δημοσ.

Μακρυά από iRepair.

Σε HUAWEI p30 pro μου έβαλαν μούφα μπαταρία και σε δύο μήνες κρατούσε 5 ώρες ενώ πριν την αλλαγή , με την γνήσια που δούλευε 4 χρόνια κρατούσε παραπάνω.

Οταν πήγα να τους ζητήσω τον λόγο μου είπαν να κατεβάσω accubattery για να δουν την υγεία και πέθανα στα γέλια 

Με τα πολλά μετά από 20 μέρες η εφαρμογή έδειχνε 40% υγεία μπαταρίας και μου την άλλαξαν ξανά 

Ευτυχώς τους είχα ζητήσει πίσω την γνήσια και έχω καβάτζα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, SkenaDena είπε

Συμφωνώ και για αυτό θα ήθελα την άποψη σας. Το μόνο που με κολλάει για iStorm είναι ότι βρίσκεται μακρυά μου .. 

Υπαρχουν και τα παρακατω (αν δεν βολευει η istorm) που ανεφεραν αλλα μέλη και τα στελνεις με κουριερ και είναι επισημα. Μπορεις να κλεισεις ραντεβου ή απομακρυσμενα με κουριερ. Ετσι και αλλιως η μπαταρια χρησιμοποιειται συνεχεια δεν αξιζει το οποιο ρισκο/κερδος σε μη επισημα για κατι που ειναι σε χρήση συνέχεια.

15 ώρες πριν, SaFiS είπε

Στο iStorm μπορείς να κλείσεις ραντεβού για επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας (εφόσον έχουν τμήμα Service). Μετά μπορείς να το στείλεις σε Document, iSystem που είναι επίσημοι. ...

1 ώρα πριν, petran1790 είπε

Μονο Document ή i-System.. τιποτα αλλο απο μενα!! Ακομα και απο τον Εβρο , Δωδεκανησα εκει θα το εστελνα..

Ας περιμενει 1-2 μερες να παρει το κινητο το οικογενειακο μελος, αρκει να ειναι σωστο.. γιατι μετα παλι εσυ θα τρεχεις...

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...