Xrysan8os Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Καλησπέρα παίδες,<BR> τι κάνετε;ερώτηση...ξερετε με ποιον τρόπο εστω και απο μαγαζι η υπηρεσια που να μου κρατησει και 1000 δρχ μπορω να μεταφερω χρονο ομιλίας απο την μια μου καρτα στην άλλη;...ευχαριστω...
Anonymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Xrysan8os:<BR><STRONG>Καλησπέρα παίδες,<BR> τι κάνετε;ερώτηση...ξερετε με ποιον τρόπο εστω και απο μαγαζι η υπηρεσια που να μου κρατησει και 1000 δρχ μπορω να μεταφερω χρονο ομιλίας απο την μια μου καρτα στην άλλη;...ευχαριστω... </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Atichises. Den ginete.
imported_Franky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 file mou dystyxws ayto pou zhtas den ginetai.o ATG einia swstos.
Xrysan8os Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Πραγματικά ατύχησα διότι έχω δυο τζαμπέ καρτούλες ακόμα με χρονο ομιλιας 15.000 η καθε μια και ελεγα να τις βαλω σε μια....ε τοτε θα το εκμεταλευτω διαφορετικα...ευχαριστω...anyway!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.