Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, JimGer είπε

Άρα κατ'εσέ αυτοί που έχουν βάλει τα 11 είναι θύματα και δεν έχουν κοινή λογική...

Όχι, δεν είπα αυτό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ας μην είμαστε τόσο εύθικτοι.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, me00016 είπε

Δεν φτάνει. Σε όλα τα προηγούμενα σε εκβίαζε μόνο με το αφήγημα του "μοντέρνου λογισμικού". Αυτή τη φορά σε εκβιάζει ώστε να πετάξεις ΚΑΙ το υλισμικό.

Δεν με εκβιάζει κανείς να πετάξω τίποτα.

Γουστάρω Windows για 3 λόγους.

Α. Gaming

B. Δεν θέλω να το παίζω ξερόλας μια κλειστής αδελφότητας που έχει να δει τον ήλιο καμία δεκαετία και που αρκείται να την λέει αφ' υψηλού, σε όσους δεν είναι σαν αυτούς. 

Γ.  Επειδή βαρέθηκα να ακούω και σε αυτό το "δίλημμα" το γνωστό "Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι..."

• Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
5 hours ago, Ciccirya said:

Οι χρήστες με κοινή λογική...

...

Δεν θίχτηκα κάπου. Αλλά αυτό είπες. Fair τα arguments αν και διαφωνώ σε γενικές γραμμές.

Δημοσ.
1 hour ago, Odyss3us said:

η ληξη του support των 10 ειναι γνωστη απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους, και το TPM requirement βγηκε το 2021 αρα εχεις 4+1 ολοκληρα χρονια να βρεις λυση, και παρολαυτα επελεξες να μπεις εδω στο the end of days να κλαφτεις.. και ρωταω εγω τωρα ποιος σοβαρος επαγγελματιας συμπεριφερεται ετσι; αυτο ειναι ο ορισμος μεταθεσης προβληματος.. ή αφηνω το προβλημα μεχρι τελευταιας στιγμης και yolo οτι γινει..

ακομα και τωρα που μιλαμε μπορεις να περασεις πλαγιως τα 11 και να εχεις support μεχρι τη ληξη τους

Δεν κλαίγομαι αγαπητέ και ούτε έχω ανάγκη μαθημάτων στην δουλειά μου από κανέναν - σχολιάζω για πράγματα που μπορεί να μην έχουν σκεφτεί όλοι.
Σου θυμίζω ότι όταν μιλάμε για εργαστήρια πανεπιστημίου και γενικά εργασιακά περιβάλλοντα, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις όπως σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, Marcos_Aurilius said:

Δεν κλαίγομαι αγαπητέ και ούτε έχω ανάγκη μαθημάτων στην δουλειά μου από κανέναν - σχολιάζω για πράγματα που μπορεί να μην έχουν σκεφτεί όλοι.
Σου θυμίζω ότι όταν μιλάμε για εργαστήρια πανεπιστημίου και γενικά εργασιακά περιβάλλοντα, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις όπως σπίτι σου.

οποιος και να εισαι, παρολαυτα εχεις 5 ολοκληρα χρονια για να σκεφτεις ολες τις διαθεσιμες λυσεις

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Eίδατε όμως τι έγινε χτες με το που έληξαν τα Windows 10, χτες το απόγευμα,  έπεσε το skroutz, αυτά γίνονται όταν κρίσιμες υποδομές του κράτους στηρίζονται στην Microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, odys03 said:

Eίδατε όμως τι έγινε χτες με το που έληξαν τα Windows 10, χτες το απόγευμα,  έπεσε το skroutz, αυτά γίνονται όταν κρίσιμες υποδομές του κράτους στηρίζονται στην Microsoft.

εγω που εδω και 2 χρονια προνοησα να αναβαθμισω με μικρα sff τα παναρχαια pc συγγενων μου απο ebay και απο τις αγγελιες του ινσομνια με ~100 ευρω εκαστο, που κατα τα αλλα μια χαρα δουλευαν για τη χρηση τους, ειμαι χαζος και ολοι αυτοι που βρεθηκαν προ τετελεσμενων γεγονοτων και τους επιασε πανικος με το prompt της Microsoft ειναι οι εξυπνοι-τεμπεληδες που κλαιγονται στα φορα...
οι περισσοτεροι που παραμενουν στα 10 ειναι συμβατοι και ειτε βαριουνται ειτε αρνουνται να αναβαθμισουν..

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Αν έγραφα ένα γράμμα στην Microsoft θα έλεγα, σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που το 2021 με τα Windows 11 που βιαστηκες να λανσάρεις, με ανάγκασες να πάω μετά από 2,5 δεκαετίες στο macOS που τόσο άδικα μισούσα και 4 χρόνια μετά να μην ψάχνομαι για λύσεις Linux ή LTSC κλπ. 

Στην τελική, για οτιδήποτε σε χρειάστηκα υπήρχε το Parallels χωρίς να χρειάζεται να βάλω λογαριασμό Microsoft για να το δουλέψω που είναι το #1 σφάλμα σου. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι τα λεφτά είναι στις υπηρεσίες και στις συνδρομές και όχι στην αγορά της άδειας χρήσης αλλά το έχεις τερματίσει, το λειτουργικό σύστημα είναι δικό μου, δε μου το νοικιάζεις για να δεις ποιος το χρησιμοποιεί. Πέραν του Office, όλες οι άλλες υπηρεσίες είναι αθλιες με πρώτο και καλύτερο το OneDrive.

Και ας αναρωτηθείς πώς γίνεται να έχεις χάσει περίπου 20% τα τελευταία 15 χρόνια στο μερίδιο αγοράς του Desktop. Συνέχισε έτσι και θα χάσεις στα επόμενα 15 χρόνια άλλο ένα 10%.

Όσο για τα Updates που θα έχουμε τη... χαρά να απολαμβάνουμε στα 11άρια; Σήμερα καήκαμε με το παρακάτω:

KB5066835 update causing IIS Service to not work

• Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, Volga said:

Μα δεν το καταλαβαίνεις.  Δεν θέλει ο άλλος να καταλάβεις ότι έχεις πάθει κατι.εδώ και χρόνια ίσως να είσαι σε zombie net και να κάνεις τυφλά DDOS επιθέσεις σε άλλα δίκτυα

Μέτρα πόσες Τρίτες έχουν περάσει από το 18 μέχρι σήμερα και δες ότι κάθε Τρίτη υπήρχε ένα νέο patch που έκλεινε μια τρύπα που μπορούσε κάποιος τρίτος να πάρει τον έλεγχο του pc και να κάνει ότι θελει.😅

Αστα να πανε... zombie ειμαστε απο μονοι μας, το zombie net ειναι ο φυσικος μας χωρος. Ποιος νοιαζεται ρε φιλε? Ολοι και Ολα μια χαρα δουλευουν για μας

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Odyss3us είπε

οι περισσοτεροι που παραμενουν στα 10 ειναι συμβατοι και ειτε βαριουνται ειτε αρνουνται να αναβαθμισουν..

Έχουμε άλλο 1 χρόνο να το σκεφτούμε και να πάμε σε Bazzite μια και καλή.😉

Δημοσ.

Εγω στο desktop επειδη δεν μου εμφανιζε το enroll εκανα το registry mod απο το βιντεο παραπανω αλλα δεν λειτουργησε. Eνω εμφανιστηκε το κουμπι enroll now μετα μου πεταξε μηνυμα οτι η χωρα σας δεν υποστηριζεται...

Eντωμεταξυ το laptop μια χαρα, κανενα προβλημα με το esu...ότι να'ναι..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gadgetguru είπε

Αν έγραφα ένα γράμμα στην Microsoft θα έλεγα, σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που το 2021 με τα Windows 11 που βιαστηκες να λανσάρεις, με ανάγκασες να πάω μετά από 2,5 δεκαετίες στο macOS που τόσο άδικα μισούσα και 4 χρόνια μετά να μην ψάχνομαι για λύσεις Linux ή LTSC κλπ. 

Εν το μεταξύ η apple δίνει λιγότερο χρόνο από την ms. 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Volga είπε

Εν το μεταξύ η apple δίνει λιγότερο χρόνο από την ms. 😅

αυτό μπήκα να γράψω. :lol: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...