somt Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ έτσι απο απορία... έχω 15'' Macbook Air και στο Default μέγεθος text προσπαθώ να καταλαβω αν εγώ είμαι στραβός ή αν όντως όλα είναι πολύ μικρά αν το πάω ένα κλικ αριστερά μετά παραείναι μεγάλα. Ένα ενδιάμεσο μεταξύ τους ίσως ήταν ιδανικό εσείς που το έχετε;
M A T R I X Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 πμ (επεξεργασμένο) larger text. Προσωπικά, θα πρότεινα να κατεβάσεις αυτό https://github.com/waydabber/BetterDisplay και να παίξεις όπως θες. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:57 πμ από M A T R I X
petran1790 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Default οπως το εχεις και εσυ στο screenshot! Στην αρχη ισως σου φαινονται μικρα αλλα συνηθιζονται και εν τελει ειναι και πιο ωραια... πλεον σε οποιο windows laptop παω νομιζω οτι εχει μεγεθυντικο....🤣 Τσεκαρε αν θες, σε καποια ρυθμιση πιο κατω εχει να ενεργοποιησεις τις αναλυσεις οθονης για επιλογες και οχι αυτο το default, more space, etc.. αλλα θα βλεπεις ΧΧΧΧ x XXXX που εχει πολυ περισσοτερες επιλογες αν θυμαμαι καλα να διαλεξεις.. μπορει να σε βολεψει καποια καλυτερα.. αλλα δεν ξερω τι θα παιζει με το scaling.. εκει στο default παντως ολα ειναι normal παντου!
brody_polinsky Δημοσ. Πέμπτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:22 μμ που να δεις 4K σε 32 πως φένονται σε native solution. χρόνια περιμένω ενα UI font scaling από την Apple αλλά ως συνηθως το πελατολόγιο της εχει άλλες πρωτερεότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα