CMorganV Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για Powerline και συγκεκριμένα θέλω να συνδέω με καλώδιο lan δυο λάπτοπ. Λόγω δουλειάς με ενδιαφέρει αρκετά και το upload οπότε θέλω να έχω όσον το δυνατών λιγότερες απώλειες. Εχω 1 Gbps γραμμή. Η συσκευή θα τοποθετηθεί περίπου 15-10 μετρά μακριά από το router. Τι να επιλέξω σε αυτήν την περίπτωση;
prototypegr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλημέρα. Το καλύτερο, για μένα. είναι ένα σύστημα mesh διπλό κιτ. Έχω στο σπίτι και δίνω στον υπολογιστή ενσύρματα από το δεύτερο και έχω πλήρη ταχύτητα. Βέβαια παίζει ρόλο και η απόσταση και τι εμπόδια θα υπάρχουν.
CMorganV Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Η απόσταση είναι περίπου 10-15 μέτρα και εμπόδια ειναι ένα δωμάτιο.
prototypegr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δλδ μεσολαβούν δύο τοίχοι από ότι καταλαβαίνω. Αυτό θέλει λίγο έρευνα, για να έχεις το καλύτερο σήμα, όσο γίνεται τουλάχιστον. Φυσικά αν μπορούσες να τραβήξεις καλώδιο θα ήταν το ιδανικότερο, αλλά για να ρωτάς, προφανώς δεν γίνεται.
CMorganV Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ναι, σωστά μεσολαβούν δύο τοίχοι. Δεν γίνεται δυστυχώς να τραβήξω καλώδιο. Θα χρειαζόντουσαν και δύο καλώδιο. Υπάρχουν δυο λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα