BritGreek Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 41 λεπτά πριν, kata_tixi είπε αυτο που λες εχει ενα point παρολα αυτα μπορει να υπαρχει καποιου ειδους διαφορα ή ισως να κοβει κατι η εφαρμογη. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.
vagstef Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 hours ago, manos08 said: Δηλαδή ειναι παράνομο ενημερώσω κάποιον οτι στο συγκεκριμένο σημείο είδα αστυνομικούς οπότε πρόσεχε? Ειμαστε με τα καλα μας? Προφανώς και έχεις πρόβλημα. Να ενημερώσεις κάποιον να προσέχει τι? Μην τον πιάσουν να παρανομεί? Την ωρα που χάνονται τόσοι άνθρωποι στο δρομο, οδηγοί και πεζοί. Και γενικα οποιος το βρίσκει αστείο εχει πρόβλημα. Κοιτάξτε το 4
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 λεπτό πριν, kata_tixi είπε ολα αυτα που λες ειναι στρεβλωσεις και πολυ σωστες ερωτησεις και παραδειγματα. δεν εχουν σχεση ομως με τα μπλοκα και τις ομαδες. θα επρεπε να γινονται ταυτοχρονα και κακως δεν γινονται. μπορεις να συνεχισεις να λες και θα βρεις σιγουρα αλλα 100 τετοια παραδειγματα απλα παλι δεν αναιρουν το ζητημα με τα μπλοκα. Οκ εσύ πιστευε ότι τα μπλόκα είναι για να σώσουν εσένα από τον κακό με το θαμπό φανάρι. Άσε εμένα να πιστεύω ότι είναι για να μαζεύει λεφτά το κράτος. Εγώ πάντως αυτή την ομάδα δεν την γνώριζα εδώ την διάβασα και έκανα χιούμορ με τους καταδότες. Είμαι σχεδόν 54 με τρία παιδιά και σε ένα όχημα το πρώτο που με νοιάζει είναι πόσο γρήγορα φρενάρει και όχι πόσο γρήγορα τρέχει. 1
BritGreek Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 37 λεπτά πριν, costas2025 είπε Οι μονες κλησεις για λαστιχα που αναφερεις ειναι σε λεωφορεια και φορτιγα και καλα τους εκαναν. Το οτι ο νεοελληνας εχει πραβατικη συμπεριφορα δεν ειναι καινουργιο! Σε τρακάρισμα δικό μου, όπου έπεσε επάνω μου χωρίς να πατήσει φρένο νοικιασμένο SUV στο τελευταίο φανάρι της Αττικής οδού (και με έλιωσε), τα δικά μου λάστιχα ελέχθηκαν κανονικά, παρά το ότι δεν έφταιγα εγώ και ήμουν σταματημένος σε φανάρι. 1
kata_tixi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Οκ εσύ πιστευε ότι τα μπλόκα είναι για να σώσουν εσένα από τον κακό με το θαμπό φανάρι. Άσε εμένα να πιστεύω ότι είναι για να μαζεύει λεφτά το κράτος. Εγώ πάντως αυτή την ομάδα δεν την γνώριζα εδώ την διάβασα και έκανα χιούμορ με τους καταδότες. Είμαι σχεδόν 54 με τρία παιδιά και σε ένα όχημα το πρώτο που με νοιάζει είναι πόσο γρήγορα φρενάρει και όχι πόσο γρήγορα τρέχει. εχεις κανει 100 στροφες το ξεκινησες ετσι. πηδηξες σε αλλα 100 πραγματα και ξανα γυρισες εκει. δεν μ εχουν κοψει ποτε κληση σε μπλοκο (με εχουν σταματησει αρκετες φορες) μαλλον δεν ηθελαν να παρουν απο εμενα λεφτα. 3
meletis11 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Οταν απλα κοβει προστιμα για να μαζευει λεφτα ναι εχει χασουρα το κρατος ακομα και η φυλακη που ριχνει τις περισσοτερες φορες ειναι εξαγορασιμη αρα ο λεφτας κανει οτι γουσταρει. Να σου πω τι θα γουσταρα εγω τα προστιματα να ειναι αναλογα με το εισοδημα γιατι ενας που παιρνει 30 ευρω την ημερα τον πειραζει ενω ενας που βγαζει 1000 ευρω δεν τον αποσχολει καθολου ασε που εχει και τις ακρες και τις σβηνει τις κλησεις. Ακριβώς.
kata_tixi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 λεπτά πριν, meletis11 είπε Ακριβώς. τι ακριβως ρε φιλε; ειναι η συντριπτική πλειοψηφία πλούσιοί; το προβλημα μας ηταν οτι βγανουν οι πλουσιοι στο δρομο δλδ; ολοι οι αλλοι ειμαστε οκ;
lector Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 32 λεπτά πριν, johnieXoX είπε χωρίς να γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργούσαν οι ομάδες αυτές, έχει σημασία το τι επέτρεπαν οι admins να λέγεται.. αν πχ ενημέρωναν για μπλόκο στα λιμανάκια, και επέτρεπαν σχόλια από τους χρήστες του στυλ: - όλοι οι μεθύστακες πηγαίντε από αλλού - άκυρη η κόντρα σήμερα, αύριο ίδια μέρα ή δε ξέρω γω τι άλλη παραβατική συμπεριφορά, τότε έχει σημαντική διαφορά από μια απλή πινέζα με μπλόκο στο google maps, και ίσως προωθεί τη διενέργεια παραβατικών συμπεριφορών Μα δεν υπηρχε λογος να γινονται τετοια σχολια... τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια... Οταν γραφει ο αλλος 2 τη νυχτα οτι υπαρχει μπλοκο στην παραλιακη, θεωρειται απαραιτητο να σου γραψει και οτι, αν εισαι μπαουλο απο τα ξυδια, μην περασεις απο εκει; Προφανες δεν ειναι; Οσο για τις κοντρες, χωρις να ξερω καθ'οτι δεν ασχολουμαι, μαντευω οτι θα υπηρχαν αλλες ομαδες αποκλειστικα για αυτο το αντικειμενο, να συνεννοουνται μεταξυ τους οι κοντρακηδες για ωρα, μερος, κλπ...
Black Demis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 hours ago, Ukforthemoment said: Θα μας κόψουν και το σινιάλο στον δρόμο;Θα κατεβάσουν και τις ταμπελες "η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα" ; Στην Ελβετία δεν έχουν τέτοιες ταμπέλες και παρα παρα πολλές κάμερες είναι τόσο κρυφές που και να θες δεν την βρίσκεις. Για αυτό εκεί πάνε όλοι σαν να έχουν τα αυτοκινιτα αυτόματο πιλότο και λες πως στο διάολο τόσο ομοιόμορφα ταυτόχρονα φρεναρουν, επιταχύνουν στρηβουν Κλπ
lector Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, zio10 είπε Ναι, σίγουρα και δεν μπορώ να σκεφτώ και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να έχουν. Λέω μήπως λόγω αυτού είναι ελαφρύτερες οι κατηγορίες. Το τελευταιο διαστημα, που μαζευτηκε πολυς κοσμος, ανοιξε και σχετικο προφιλ στο ινσταγκραμ που καλουσε κοσμο εκει. Για σκεψου να μαζευτουν 170.000 followers στο ινσταγκραμ, ολο και καποιο κερδος μπορει να αποκομιστει μεσω αυτου. Διαφημισεις, κλπ. Τωρα για το αν τελικα οι διαχειριστες βαλανε λεφτα στην τσεπη απο αυτη την ιστορια, δε μπορω να το ξερω, θα το βρουν οι αρχες. Εκτιμω ομως οτι δεν προλαβαν. 1
kata_tixi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, lector είπε Το τελευταιο διαστημα, που μαζευτηκε πολυς κοσμος, ανοιξε και σχετικο προφιλ στο ινσταγκραμ που καλουσε κοσμο εκει. Για σκεψου να μαζευτουν 170.000 followers στο ινσταγκραμ, ολο και καποιο κερδος μπορει να αποκομιστει μεσω αυτου. Διαφημισεις, κλπ. Τωρα για το αν τελικα οι διαχειριστες βαλανε λεφτα στην τσεπη απο αυτη την ιστορια, δε μπορω να το ξερω, θα το βρουν οι αρχες. Εκτιμω ομως οτι δεν προλαβαν. και στο viber σε 200κ ομαδα ενα μηνυμα για μια διαφήμιση να στειλεις ειναι ακραιο το νουμερο που τα βλεπει.
lector Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 λεπτό πριν, kata_tixi είπε και στο viber σε 200κ ομαδα ενα μηνυμα για μια διαφήμιση να στειλεις ειναι ακραιο το νουμερο που τα βλεπει. Σωστος. Δεν το κανανε ομως, ή τουλαχιστον δεν προλαβαν να το ξεκινησουν, αφου τους μαζεψανε.
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Fotoalexandros είπε Φαντάσου αυτούς τους υπανθρώπους, που μπεκρουλιάζουν και μετά θέλουν να πιάνουν τιμόνι, να τους είχες τελείως ελεύθερους. Απαλλαγμένους από οποιαδήποτε εποπτεία - έστω κι αυτή την κουτσή, αναποτελεσματική εποπτεία του "Ελληνικού" κράτους. Έχει ψυχιατρικό ενδιαφέρον ότι κάποιοι θεωρούν "καταδότες" αυτούς που αποκάλυψαν το κύκλωμα. Ειδικά αυτοί οι τελευταίοι πρέπει να εξοριστούν. Δεν χρειάζεται να καταδοσεις κανέναν, έτσι κι αλλιώς σε βρίσκουν από μόνοι τους στην αστυνομία όταν έχεις τόσες χιλιάδες άτομα. Και σιγά που άμα έχεις πιει και είσαι μεθυσμένος μην ασχοληθείς να μάθεις που έχει μπλόκα. Με αυτά συνήθως ασχολείται το οργανωμένο έγκλημα και σίγουρα αυτός που θέλει να παρανομίσει αλλά δεν είναι μεθυσμένος. Ο εντοπισμός τους ήταν θέμα χρόνου.
Live in chaos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Εγω προσωπικα ημουν ενεργο μελος και με εχει βοηθησει αρκετα να απογευφω μπλοκα οχι επειδη ειμαι κακοποιος αλλα επειδη για ενα γαμημενο φιμε στο αμαξι θα μου παρουν το διπλωμα και την αδεια κυκλοφοριας... Ελπιζω να φτιαχτει εκ νεου νεα ομαδα, δεν ειναι δυσκολο ετσι κι αλλιως... ενα πακιστανικο νουμερο και ο διαχειριστης ειναι safe
kata_tixi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 16 λεπτά πριν, lector είπε Σωστος. Δεν το κανανε ομως, ή τουλαχιστον δεν προλαβαν να το ξεκινησουν, αφου τους μαζεψανε. κατσε ρε συ 200κ ατομα δεν μαζευονται σε μια μερα. δεν ξερεις αν το εκαναν οι οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα