kata_tixi Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Εχω συνηθίσει πια να βλέπω θέματα στα οποία γράψουν όλοι ότι είναι νομταγείς και ότι τηρούν τον ΚΟΚ και έξω «να σφάζουν» τα πάντα. Έχεις συνηθίσει να κάνεις λογικά άλματα να λες. Το ότι λέμε κάτι υπέρ τον ελέγχων δεν σημαίνει ότι εμείς δεν παρανομούμε ούτε ότι ξέρουμε τον κοκ απ εξω. Απλα δεν είμαστε φελλοί να λέμε ότι είναι ελευθερία το να αποφεύγεις μπλόκα μεθυσμένος ή να κόβεις επειδή θα σε γράψουν και όχι επειδή θες να είσαι ασφαλής εσύ και η γύρω σου . Και ακριβώς επειδή και εμείς οι ίδιοι κάπου θα ξεφύγουμε όταν υπάρχει και ο έλεγχος βοηθά στο να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός . 4
uniquegr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 λεπτά πριν, kata_tixi είπε Και ακριβώς επειδή και εμείς οι ίδιοι κάπου θα ξεφύγουμε όταν υπάρχει και ο έλεγχος βοηθά στο να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός . Εδώ σε έχασα.
kinitos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 hours ago, kata_tixi said: εινα ασχετο το ενα με το αλλο. επειδη οι πεζοι πεταγονται και δεν ξερουν = δεν πειραζει να υπαρχουν τετοιες ομαδες; μαζι σου 100% για τους πεζους και στο λεω ειλικριναα αλλα ειναι αλλο θεμα το ενα αλλο το αλλο. Τελείως άσχετα το ειπα οτι βγήκαμε off topic
music_lover Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μην ξεχάσετε την επόμενη φορά να ενημερώνετε μέσω viber και όσους γίνονται λιώμα στο μεθύσι και μετά οδηγούνε θερίζοντας κόσμο στο διάβα τους. Και το πιο τραγικό από όλα είναι το ότι πρέπει να εξηγήσεις σε αρκετούς επειδή δεν καταλαβαίνουν, το που είναι το κακό στο να ενημερώνεις τον κοσμάκη για το που υπάρχουν μπλόκα. 5
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε Καλα λιγο πολύ αυτο κανουμε όλοι 😂😂 Να σου πω την αλήθεια φίλε πήρα ηλεκτρικό οπότε δεν τρέχω και δεν το βάζω καν πλέον πάω με το όριο !!!
aypnia Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Μην ξεχάσετε την επόμενη φορά να ενημερώνετε μέσω viber και όσους γίνονται λιώμα στο μεθύσι και μετά οδηγούνε θερίζοντας κόσμο στο διάβα τους. Και το πιο τραγικό από όλα είναι το ότι πρέπει να εξηγήσεις σε αρκετούς επειδή δεν καταλαβαίνουν, το που είναι το κακό στο να ενημερώνεις τον κοσμάκη για το που υπάρχουν μπλόκα. Ο κύριος δεν ενημερώθηκε για τα μπλόκα χθες. Αλλά ξέχασα, είναι ελευθερία και δικαίωμα του κυρίου αυτού να οδηγεί. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από aypnia 2
kata_tixi Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, uniquegr είπε Εδώ σε έχασα. Με έχασες που ; Στο και εμείς που ειμαστε υπέρ ελέγχων οτι κάνουμε λάθη στην οδήγηση και ότι ο έλεγχος και οι ποινές σε κάνουν πιο προσεκτικό; Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από kata_tixi 1
TasMan Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, uniquegr είπε Ναι, μετά απο 15 χρόνια. Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά ΕΜΕΙΣ οδηγούμε στους δρόμους, όχι τα παιδιά μας. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Τα παιδιά μας, απλά θα διδαχτούν. Γιατί μετά από 15 χρόνια; Ένα παιδί λυκείου θα βγει στο δρόμο σε 1-3 χρόνια και αν δεις τις στατιστικές θα παρατηρήσεις ότι οι ηλικίες πρόκλησης ατυχημάτων παρουσιάζουν δικόρυφη κατανομή, αυξάνουν δηλ σε νούμερα στους νεαρούς και τους ηλικιωμένους. Προσωπικά (ειδικά με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο) προσπαθώ να είμαι όσο πιο τυπικός και ήρεμος γίνεται, στα 18-20 όμως το γκάζι και η φιγούρα δυστυχώς είναι γλυκά. Άρα θα προσπαθήσω να τους βάλω στο μυαλό (εκτός από το σωστό παράδειγμα που πολύ εύστοχα έθεσες) και τις πιθανές συνέπειες μιας λάθος απόφασης. Το να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα εδώ και τώρα θα ήταν το ιδανικό, όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό πιστεύω ότι θα πρέπει να εμβαθύνουμε στα αίτια. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από TasMan
kata_tixi Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, TasMan είπε Γιατί μετά από 15 χρόνια; Ένα παιδί λυκείου θα βγει στο δρόμο σε 1-3 χρόνια και αν δεις τις στατιστικές θα παρατηρήσεις ότι οι ηλικίες πρόκλησης ατυχημάτων παρουσιάζουν δικόρυφη κατανομή, αυξάνουν δηλ σε νούμερα στους νεαρούς και τους ηλικιωμένους. Προσωπικά (ειδικά με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο) προσπαθώ να είμαι όσο πιο τυπικός και ήρεμος γίνεται, στα 18-20 όμως το γκάζι και η φιγούρα δυστυχώς είναι γλυκά. Άρα θα προσπαθήσω να τους βάλω στο μυαλό (εκτός από το σωστό παράδειγμα που πολύ εύστοχα έθεσες) και τις πιθανές συνέπειες μιας λάθος απόφασης. Το να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα εδώ και τώρα θα ήταν το ιδανικό, όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό πιστεύω ότι θα πρέπει να εμβαθύνουμε στα αίτια. γιατι η κουλτουρα δεν ειναι κατι που λες σε ενα παιδι 17 χρονων και την αλλη μερα του αλλαξες το μυαλο ειναι κατι που χτιζεται και εχει να κανει με το συνολο της κοινωνιας και οχι μονο με τα 17 χρονα και ουτε χτιζεται σε μια μερα,μηνα,χρονο. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από kata_tixi 1
cumulus Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στην Αυστρία οταν καποιος παρει διπλωμα δεν μπορει να οδηγήσει απο την αρχή μόνος του .Πρέπει να κανει ορισμένες ώρες με σύνοδο και οταν συμπληρωθούν οι ωρες αυτές ενημερώνει τις αρχές. Σε ερώτηση μου ,ότι αφου δεν υπαρχει έλεγχος αν πραγματικά έχει οδηγήσει αυτές τις ωρες με επίβλεψη τι τους εμποδίζει να πουν ψέματά,με κοίταξαν σαν ουφο . Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε αυτο το μετρο στην Ελλαδα . 1
Nik35 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Λέτε να γίνουν και συλλήψεις διαχειριστών σε φόρουμ που προτείνονται μέθοδοι αποφυγής εντοπισμού κατανάλωσης πειρατικού περιεχομένου ; Άκλαφτο θα πέσει το ινσόμνια... 2
uniquegr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, TasMan είπε Γιατί μετά από 15 χρόνια; Ένα παιδί λυκείου θα βγει στο δρόμο σε 1-3 χρόνια και αν δεις τις στατιστικές θα παρατηρήσεις ότι οι ηλικίες πρόκλησης ατυχημάτων παρουσιάζουν δικόρυφη κατανομή, αυξάνουν δηλ σε νούμερα στους νεαρούς και τους ηλικιωμένους. Προσωπικά (ειδικά με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο) προσπαθώ να είμαι όσο πιο τυπικός και ήρεμος γίνεται, στα 18-20 όμως το γκάζι και η φιγούρα δυστυχώς είναι γλυκά. Άρα θα προσπαθήσω να τους βάλω στο μυαλό (εκτός από το σωστό παράδειγμα που πολύ εύστοχα έθεσες) και τις πιθανές συνέπειες μιας λάθος απόφασης. Το να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα εδώ και τώρα θα ήταν το ιδανικό, όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό πιστεύω ότι θα πρέπει να εμβαθύνουμε στα αίτια. Γιατί, δεν μπορείς να παρέμβεις σε ένα 15χρονο που ήδη έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του με βάση τα άσχημα παραδείγματα που παίρνει απο την ομηγυρη. Αν θέλεις να παρέμβεις, θα το κάνεις στη μικρή ηλικία, εκεί που τα παιδιά μας ακούνε και μας έχουν σαν παραδείγματα. Και γι'αυτό, θα αργήσουμε να δούμε τα αποτελέσματα τέτοιων μαθημάτων αγωγής. Μη παραβλέπεις δε, ότι τα σημερινά 17 χρονα είναι ως επί το πλείστον κακομαθημένα, δεν έχουν μάθει να ακολουθούν κανόνες και να σέβονται. Η όποια λοιπόν αλλαγή για τη κοινωνία μας, πρέπει να εφαρμοστεί στα σημερινά νήπια, οπότε θα αργήσουμε να δούμε τα αποτελέσματά της. 5 ώρες πριν, cumulus είπε Στην Αυστρία οταν καποιος παρει διπλωμα δεν μπορει να οδηγήσει απο την αρχή μόνος του .Πρέπει να κανει ορισμένες ώρες με σύνοδο και οταν συμπληρωθούν οι ωρες αυτές ενημερώνει τις αρχές. Σε ερώτηση μου ,ότι αφου δεν υπαρχει έλεγχος αν πραγματικά έχει οδηγήσει αυτές τις ωρες με επίβλεψη τι τους εμποδίζει να πουν ψέματά,με κοίταξαν σαν ουφο . Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε αυτο το μετρο στην Ελλαδα . Τα 17χρονα, έχουν υποχρέωση να έχουν το σήμα "Σ" στο πίσω παρμπρίζ και να οδηγούν με συνοδεία ενηλίκου ( δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες ). Υποθέτω ότι σε κάποιον έλεγχο, αν τους πιάσουν να οδηγούν μόνοι τους, θα τους κώψουν τον πωπούλη.
AppleAlberth1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Περιπου το ιδιο κανει και η google maps και η waze. Να κάνουν συλλήψεις και εκεί. Μπορούν;
mike299 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 hours ago, cumulus said: Στην Αυστρία οταν καποιος παρει διπλωμα δεν μπορει να οδηγήσει απο την αρχή μόνος του .Πρέπει να κανει ορισμένες ώρες με σύνοδο και οταν συμπληρωθούν οι ωρες αυτές ενημερώνει τις αρχές. Σε ερώτηση μου ,ότι αφου δεν υπαρχει έλεγχος αν πραγματικά έχει οδηγήσει αυτές τις ωρες με επίβλεψη τι τους εμποδίζει να πουν ψέματά,με κοίταξαν σαν ουφο . Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε αυτο το μετρο στην Ελλαδα . Και ποιος ο σκοπός του συνοδού? Θα πατήσει εκείνος το φρένο ή θα στρίψει το τιμόνι εάν συμβεί κάτι? Αχρηστο τελείως μου ακούγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα