Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Γνωριζει καποιος εαν προχωρησω σε αγορα iphone συσκευη κινητου απο Ουγαρια συγγεκριμενα εαν θα εχω καποιο προβλημα να το δουλεψω στην ελλαδα και τους ελληνικους providers τηλεπικοινωνίων ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Live in chaos είπε

Γεια σε ολους,

Γνωριζει καποιος εαν προχωρησω σε αγορα iphone συσκευη κινητου απο Ουγαρια συγγεκριμενα εαν θα εχω καποιο προβλημα να το δουλεψω στην ελλαδα και τους ελληνικους providers τηλεπικοινωνίων ; 

Λογικά οχι αφού ειναι εισαγωγή απο EU. Οι μπάντες αλλαζουν σε Ασία ή Αμερική. Σε iPad απο Ουγγαρία δεν υπήρχε θέμα αν και ήτανε WiFi only.

Η εισαγωγή είναι απο ΕΕ/EU λειτουργικά είναι το ίδιο. Για εγγύηση για 2ο χρονο εξαρταται απο το κατάστημα......ο 1ος χρόνος ειναι του κατασκευαστή (Apple)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Δουλεύουν κανονικά. Πρόσεχε μόνο να μην είναι κλειδωμένο σε κάποιον τοπικό Πάροχο...

Υπαρχει τροπος να το εξακριβώσω αυτο ;; 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Live in chaos είπε

Γεια σε ολους,

Και γιατι να εχει προβλημα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Live in chaos είπε

να ειναι carier locked πχ

Γιατι θελεις να αγορασεις απο Ουγγαρια; απο οσο εχω δει σε επισκεψεις εκει οι τιμες δεν εινα φθηνοτερες απο ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...