Derko09 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα, Τον Ιούλιο αγόρασα την πρώτη μου τηλεόραση OLED και συγκεκριμένα την LG 55C46LA. Περίμενα η εμπειρία μου να είναι μοναδική αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Η τηλεόραση χωρίς να έχω πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις άρχισε να κλείνει ενώ ήταν σε λειτουργία. Θεώρησα αρχικά ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής της cosmote tv, καθώς όταν έβλεπα από εκεί έκλεινε ξαφνικά, άνοιγε πάλι μόνη της κατευθείαν στα κανάλια. Έπειτα η τηλεόραση κολλούσε γενικά και δεν μπορούσες να μπεις ούτε καν στις ρυθμίσεις, με τις εφαρμογές (Youtube, Cosmote) να μην είναι λειτουργικές και να μπορείς να δεις μόνο tv. Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της LG, τους εξήγησα το πρόβλημα, μ' έβαλαν να κάνω κάποια βήματα (με ξεκίνησαν με το αλλάξουμε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ, ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ). Η τηλεόραση επανήλθε κάπως αφού κάναμε όλα τα βήματα που μου είπαν (έμενε μόνο το hard reset αν δεν λύνονταν το πρόβλημα), έκανα και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μετά από μικρό διάστημα πάλι το πρόβλημα συνέχιζε. Δηλαδή όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή, η εικόνα κολλάει ξαφνικά μετά από λίγο, δεν μπορείς να χειριστείς το τηλεκοντρόλ (πχ για να βγεις από την εφαρμογή) και η τηλεόραση κλείνει μόνη της και ανοίγει πάλι στα κανάλια. Μάλιστα, το πρόβλημα πλέον συμβαίνει και όταν βλέπεις απλά tv. Κάνω κάποια πράγματα που βοηθάνε θεωρητικά (βελτιοποίηση μνήμης κ.α) μπας και φτιάξει το πρόβλημα αλλά τίποτα. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Τι προτείνετε να κάνω; Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω ξανά με την LG πριν αναγκαστώ να την επιστρέψω γιατί τον καιρό που την έχω αντί να αναβαθμιστεί η εμπειρία μου, μόνο προβλήματα δημιουργήθηκαν με την συγκεκριμένη αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα