Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Τον Ιούλιο αγόρασα την πρώτη μου τηλεόραση OLED και συγκεκριμένα την LG 55C46LA. Περίμενα η εμπειρία μου να είναι μοναδική αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Η τηλεόραση χωρίς να έχω πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις άρχισε να κλείνει ενώ ήταν σε λειτουργία. Θεώρησα αρχικά ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής της cosmote tv, καθώς όταν έβλεπα από εκεί έκλεινε ξαφνικά, άνοιγε πάλι μόνη της κατευθείαν στα κανάλια.

Έπειτα η τηλεόραση κολλούσε γενικά και δεν μπορούσες να μπεις ούτε καν στις ρυθμίσεις, με τις εφαρμογές (Youtube, Cosmote) να μην είναι λειτουργικές και να μπορείς να δεις μόνο tv.

Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της LG, τους εξήγησα το πρόβλημα, μ' έβαλαν να κάνω κάποια βήματα (με ξεκίνησαν με το αλλάξουμε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ, ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ). Η τηλεόραση επανήλθε κάπως αφού κάναμε όλα τα βήματα που μου είπαν (έμενε μόνο το hard reset αν δεν λύνονταν το πρόβλημα), έκανα και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μετά από μικρό διάστημα πάλι το πρόβλημα συνέχιζε.

Δηλαδή όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή, η εικόνα κολλάει ξαφνικά μετά από λίγο, δεν μπορείς να χειριστείς το τηλεκοντρόλ (πχ για να βγεις από την εφαρμογή) και η τηλεόραση κλείνει μόνη της και ανοίγει πάλι στα κανάλια. Μάλιστα, το πρόβλημα πλέον συμβαίνει και όταν βλέπεις απλά tv. Κάνω κάποια πράγματα που βοηθάνε θεωρητικά (βελτιοποίηση μνήμης κ.α) μπας και φτιάξει το πρόβλημα αλλά τίποτα.

Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Τι προτείνετε να κάνω;

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω ξανά με την LG πριν αναγκαστώ να την επιστρέψω γιατί τον καιρό που την έχω αντί να αναβαθμιστεί η εμπειρία μου, μόνο προβλήματα δημιουργήθηκαν με την συγκεκριμένη αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που η τηλεόραση είναι προβληματική (αλλά και ουσιαστικά καινούρια) φυσικά την πας πίσω για επισκευή ή αντικατάσταση (δύσκολο).

Από την στιγμή που σε τρεις μήνες έχει ήδη παρουσιάσει τόσα προβλήματα να είσαι σίγουρος ότι ακολουθούν και άλλα

Επεξ/σία από afm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον εχεις αυτο που αναφέρουν και εδω 

αλλα δεν φαίνεται να υπαρχει καποια λύση και ίσως ειναι θεμα software, εχω την Β4 περιπου ενα 6μηνο τωρα και εχει κανει νομιζω 3 update, θυμασαι να το εκανε αυτο μετα απο την αρχη ? γιαιτi μπορει να φταιει και καποιο update......απ'οτι βλεπω c4 και b4 εχουν τα ιδια updates και αυτο που βγηκε τον Ιούλιο (23.23.05) υπαρχουν αναφορές οτι ειχε καποια θεματα ...

"Users have reported various issues with the LG 23.23.05 update, including random reboots, input lag, slow performance, and problems with HDR and soundbar connections."

Το ευκολο που μπορεις να δοκιμάσεις αν δεν το εχεις κανει ειναι να την βγάλεις απο την πριζα 15λεπτα και μετα πατησεις το κεντρικο κουμπι πανω στην tv για 30 δευτερα πριν την ξαναβάλεις στην πρίζα... 

• Hard power cycle: 
    Unplug the TV from the power outlet for at least 10 minutes, then press and hold the power button on the TV itself for about 30 seconds before plugging it back in. 
Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Πολύ κρίμα πάντως,εύχομαι να βρεις άκρη με την υποστήριξη...Στην θέση σου θα κατέβασα το λογισμικό από το site σε στικάκι και θα το έκανα χειροκίνητα 

Έχω την ίδια τηλεόραση από τον Μάιο περίπου, και είναι υπέροχη σε παιχνίδα και ταινίες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geomrk είπε

Πολύ κρίμα πάντως,εύχομαι να βρεις άκρη με την υποστήριξη...Στην θέση σου θα κατέβασα το λογισμικό από το site σε στικάκι και θα το έκανα χειροκίνητα 

Έχω την ίδια τηλεόραση από τον Μάιο περίπου, και είναι υπέροχη σε παιχνίδα και ταινίες

δεν μπορεις να βαλεις παλιοτερο firmware ουτε απο στικακι , μονο νεοτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...