alex.fentagin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!!
thagkol Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Φορητός υπολογιστής είναι (PC), άρα ΔΕΝ παίζει παιχνίδια Xbox. Παίζει μόνο όσα παιχνίδια έχουν PC έκδοση, είτε μέσω steam είτε μέσω άλλων launchers, όπως είναι και η εφαρμογή Xbox στα PC. Άρα όσα παιχνίδια του gamepass (και όχι μόνο) κυκλοφορούν σε PC και δεν είναι console exclusives, θα παίζουν κανονικά. Προφανώς μπορεί να συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, σαν οποιοσδήποτε υπολογιστής.
kax54638 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Επίσης docking station υπάρχουν πολλά στην αγορά που παρέχουν και θύρα hdmi για να το συνδέσεις σε tv/monitor. Τα αγοράζεις φυσικά χωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Παίρνει και κάρτα μνήμης. Κατά τα άλλα όπως αναφέρθηκε είνια ένα Pc σε μορφή φορητού - ΔΕΝ είνια κονσόλα xbox.
spinemm Δημοσ. πριν από 31 λεπτά Δημοσ. πριν από 31 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alex.fentagin said: Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!! 57 minutes ago, thagkol said: Φορητός υπολογιστής είναι (PC), άρα ΔΕΝ παίζει παιχνίδια Xbox. Παίζει μόνο όσα παιχνίδια έχουν PC έκδοση, είτε μέσω steam είτε μέσω άλλων launchers, όπως είναι και η εφαρμογή Xbox στα PC. Άρα όσα παιχνίδια του gamepass (και όχι μόνο) κυκλοφορούν σε PC και δεν είναι console exclusives, θα παίζουν κανονικά. Προφανώς μπορεί να συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, σαν οποιοσδήποτε υπολογιστής. Περιμενοντας το δικο μου καθως την "πατησα" και θα παραλαβω στη 2η "φουρνια" ψαχνοντας βρηκα οτι μπορει να streamαρει τα games απο μια xbox κονσολα... Επεξ/σία πριν από 30 λεπτά από spinemm
thagkol Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, spinemm said: Περιμενοντας το δικο μου καθως την "πατησα" και θα παραλαβω στη 2η "φουρνια" ψαχνοντας βρηκα οτι μπορει να streamαρει τα games απο μια xbox κονσολα... Μπορείς να παίξεις μέσω cloud ή μέσω remote play, άλλο αυτό, δε χρειάζεται δυνατό hardware για να γίνει. Επεξ/σία πριν από 18 λεπτά από thagkol
spinemm Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, thagkol said: Μπορείς να παίξεις μέσω cloud ή μέσω remote play, άλλο αυτό, δε χρειάζεται δυνατό hardware για να γίνει. κοιτα δε γνωριζω ποσο ή εαν χρειαζεται δυνατο hardware (εκτιμω ομως πως πρεπει εαν θες να απολαυσεις) και μονο ομως οτι μπορεις να παιξεις τα ΠΑΝΤΑ απο emuls μεχρι τρεχοντα PC Games + streamαρισμενα ΧΒΟΧ games, ΦΟΡΗΤΑ, νομιζω οτι η αγορα του αξιζει και με το παραπανω!!! 2 hours ago, alex.fentagin said: Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!! κοιτα με γνωμονα το πρωτο ALLY που εχω, fps...νομιζω θα σε ικανοποιησουν και με το παραπανω καθως εχει διαφορα modes λειτουργιας με οτι συνεπαγεται αυτο σε καταναλωση μπαταριας αλλα και τελικου "αποτελεσματος" σε αυτο που βλεπεις, sd card εννοειται πως εχει card reader, dock station γινεται, οθονη κανονικα με docking station οπως σου ειπαν παραπανω και συνδεση με hdmi, πληκτρολογιο-mouse με bluetooth και εισαι ΟΚ, προτροπη...ΜΗΝ (ΑΡΝ) ΠΑΡΕΙΣ το "μικρο" (ασπρο) θα το μετανοιωσεις(?), ΟΧΙ οτι δεν θα το ευχαριστηθεις ομως θα θες αυτα τα 8GB μνημης και 500GB αντιστοιχα στον ssd να τα ειχες... Επεξ/σία πριν από 5 λεπτά από spinemm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα