alex.fentagin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!!
thagkol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Φορητός υπολογιστής είναι (PC), άρα ΔΕΝ παίζει παιχνίδια Xbox. Παίζει μόνο όσα παιχνίδια έχουν PC έκδοση, είτε μέσω steam είτε μέσω άλλων launchers, όπως είναι και η εφαρμογή Xbox στα PC. Άρα όσα παιχνίδια του gamepass (και όχι μόνο) κυκλοφορούν σε PC και δεν είναι console exclusives, θα παίζουν κανονικά. Προφανώς μπορεί να συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, σαν οποιοσδήποτε υπολογιστής.
kax54638 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Επίσης docking station υπάρχουν πολλά στην αγορά που παρέχουν και θύρα hdmi για να το συνδέσεις σε tv/monitor. Τα αγοράζεις φυσικά χωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Παίρνει και κάρτα μνήμης. Κατά τα άλλα όπως αναφέρθηκε είνια ένα Pc σε μορφή φορητού - ΔΕΝ είνια κονσόλα xbox.
spinemm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alex.fentagin said: Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!! 57 minutes ago, thagkol said: Φορητός υπολογιστής είναι (PC), άρα ΔΕΝ παίζει παιχνίδια Xbox. Παίζει μόνο όσα παιχνίδια έχουν PC έκδοση, είτε μέσω steam είτε μέσω άλλων launchers, όπως είναι και η εφαρμογή Xbox στα PC. Άρα όσα παιχνίδια του gamepass (και όχι μόνο) κυκλοφορούν σε PC και δεν είναι console exclusives, θα παίζουν κανονικά. Προφανώς μπορεί να συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, σαν οποιοσδήποτε υπολογιστής. Περιμενοντας το δικο μου καθως την "πατησα" και θα παραλαβω στη 2η "φουρνια" ψαχνοντας βρηκα οτι μπορει να streamαρει τα games απο μια xbox κονσολα... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από spinemm
thagkol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, spinemm said: Περιμενοντας το δικο μου καθως την "πατησα" και θα παραλαβω στη 2η "φουρνια" ψαχνοντας βρηκα οτι μπορει να streamαρει τα games απο μια xbox κονσολα... Μπορείς να παίξεις μέσω cloud ή μέσω remote play, άλλο αυτό, δε χρειάζεται δυνατό hardware για να γίνει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από thagkol
spinemm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, thagkol said: Μπορείς να παίξεις μέσω cloud ή μέσω remote play, άλλο αυτό, δε χρειάζεται δυνατό hardware για να γίνει. κοιτα δε γνωριζω ποσο ή εαν χρειαζεται δυνατο hardware (εκτιμω ομως πως πρεπει εαν θες να απολαυσεις) και μονο ομως οτι μπορεις να παιξεις τα ΠΑΝΤΑ απο emuls μεχρι τρεχοντα PC Games + streamαρισμενα ΧΒΟΧ games, ΦΟΡΗΤΑ, νομιζω οτι η αγορα του αξιζει και με το παραπανω!!! 7 hours ago, alex.fentagin said: Καλησπέρα σας !!! Θελω να κανω μια ερωτηση μιας και η τελευταια φορα που ειχα φοριτη συσκευη ηταν το game boy advance. Γενικα ψαχνω μια συσκευη να συνδιαζει xbox αλλα και steam καθως εχω xbox με ultimate συνδρομη. Εχω steam λογαριασμο πολλα χρονια αλλα επειδη πουλησα το desktop εδω 2 χρονια κοντα το account δεν χρησιμοποιηται και επειδη εχω αρκετα παιχνιδια εκει ελεγα μηπως παρω μια συσκευη να τα συνδυαζει. Δεν θελω να δωσω 899 που εχει το Χ αλλα και παλι τα 600 του απλου αρκετα μου φαινονται αλλα λεω να το τολμησω. Οι ερωτησεις ειναι 1) τα fps ειναι ικανοποιητικα σε αυτες τις συσκευες 2) αν τα παιχνιδια απο το xbox τρεχουν ικανοποιητικα σε τετοιες συσκευες μιας και παιζω φιφα , rocket league και κανα 2 παιχνιδια ακομα 3) ποσο ευκολο ειναι να γινει dock station και να μπουν πανω οθονη , πληκτρολογιο και οθονη για να τρεξει σαν pc μιας και θελω να παιξω counter strike 4) αν ειναι συμβατα τα wireless xbox headset. 5) Μπορει να μπει sd card ωστε να ειναι μεσα εγκατεστημενα παιχνιδια μιας και τα 500gb δεν ξερω κατα ποσο αρκουν ??? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!! κοιτα με γνωμονα το πρωτο ALLY που εχω, fps...νομιζω θα σε ικανοποιησουν και με το παραπανω καθως εχει διαφορα modes λειτουργιας με οτι συνεπαγεται αυτο σε καταναλωση μπαταριας αλλα και τελικου "αποτελεσματος" σε αυτο που βλεπεις, sd card εννοειται πως εχει card reader, dock station γινεται, οθονη κανονικα με docking station οπως σου ειπαν παραπανω και συνδεση με hdmi, πληκτρολογιο-mouse με bluetooth και εισαι ΟΚ, προτροπη...ΜΗΝ (ΑΡΝ) ΠΑΡΕΙΣ το "μικρο" (ασπρο) θα το μετανοιωσεις(?), ΟΧΙ οτι δεν θα το ευχαριστηθεις ομως θα θες αυτα τα εξτρα 8GB μνημης και 500GB αντιστοιχα στον ssd να τα ειχες... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από spinemm
alex.fentagin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, spinemm είπε κοιτα δε γνωριζω ποσο ή εαν χρειαζεται δυνατο hardware (εκτιμω ομως πως πρεπει εαν θες να απολαυσεις) και μονο ομως οτι μπορεις να παιξεις τα ΠΑΝΤΑ απο emuls μεχρι τρεχοντα PC Games + streamαρισμενα ΧΒΟΧ games, ΦΟΡΗΤΑ, νομιζω οτι η αγορα του αξιζει και με το παραπανω!!! κοιτα με γνωμονα το πρωτο ALLY που εχω, fps...νομιζω θα σε ικανοποιησουν και με το παραπανω καθως εχει διαφορα modes λειτουργιας με οτι συνεπαγεται αυτο σε καταναλωση μπαταριας αλλα και τελικου "αποτελεσματος" σε αυτο που βλεπεις, sd card εννοειται πως εχει card reader, dock station γινεται, οθονη κανονικα με docking station οπως σου ειπαν παραπανω και συνδεση με hdmi, πληκτρολογιο-mouse με bluetooth και εισαι ΟΚ, προτροπη...ΜΗΝ (ΑΡΝ) ΠΑΡΕΙΣ το "μικρο" (ασπρο) θα το μετανοιωσεις(?), ΟΧΙ οτι δεν θα το ευχαριστηθεις ομως θα θες αυτα τα εξτρα 8GB μνημης και 500GB αντιστοιχα στον ssd να τα ειχες... Η αληθεια ειναι οτι θελω περισσοτερο να παιξω καποια παιχνιδια του steam αλλα ενταξει δεν θα με χαλασει να μπορω να παιξω και μερικα του xbox τα οποια ειναι συμβατα με την κονσολα. Το θεμα ειναι περισσοτερο τι γινεται με τα fps. Δηλαδη αν υπαρχει μεγαλο drop rate. Αν τρεχουν μεχρι 60-70 fps ειμαι ικανοποιημενος. Ναι προφανως τα 512 παραπανω μνημης και τα 8giga ram σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο ειναι worth τα 900 του xbox ally X. Λες να ειναι πεταμενα λεφτα τα 600 του μικρου μοντελου?
toxotis70 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) στο μικρο δεν θα δεις 60-70 fps σε καλα παιχνιδια... μονο στο μεγαλο Χ αν βλεπαμε, θα παιρναμε ολοι το μικρο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από toxotis70 1
alex.fentagin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, toxotis70 είπε στο μικρο δεν θα δεις 60-70 fps σε καλα παιχνιδια... μονο στο μεγαλο Χ αν βλεπαμε, θα παιρναμε ολοι το μικρο. Καποια βιντεακια που ειδα στο youtube σε παιχνιδια οπως dota, lol , cs ετρεχαν μεχρι 70 fps απο οσο ειδα. Το forza 5 παρολο που ετρεχε με 30-35 fps ηταν οπτικα ok 18 ώρες πριν, kax54638 είπε Επίσης docking station υπάρχουν πολλά στην αγορά που παρέχουν και θύρα hdmi για να το συνδέσεις σε tv/monitor. Τα αγοράζεις φυσικά χωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Παίρνει και κάρτα μνήμης. Κατά τα άλλα όπως αναφέρθηκε είνια ένα Pc σε μορφή φορητού - ΔΕΝ είνια κονσόλα xbox. Υπαρχουν καθολου προτασεις docking station οι οποιες ειναι ικανοποιητικες ?
toxotis70 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου μιλαμε για καλα νεα παιχνιδια... ΑΑΑ κλπ. Αυτα που θες εσυ τρεχουν οκ και σε steamdeck 1
alex.fentagin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Σε φαση ακουστικων μονο με jack μπορουν να συνδεθουν ή με dock με usb? Ρωταω γιατι εχω τα wireless ακουστικα του xbox. Αν μπορουν καπως αυτα να συνδεθουν στην συσκευη.
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα χθες από Πλαίσιο.. Η εμπειρία είναι πολύ περισσότερο clanky απ' ότι περίμενα. Οκ το ξέρω ότι εξακολουθεί να είναι windows pc αλλά περίμενα καλύτερα controls στο Xbox app. Καταρχάς αμέσως μετά το boot η εφαρμογή Xbox μάλλον είναι out of focus γιατί πρέπει να πατήσω πρώτα την touch screen για να ενεργοποιηθεί το controller. Ενώ έχω ήδη ρυθμισμένο το armoury crate σε gamepad mode.. Δηλαδή με το καλημέρα δεν λειτουργούν καν τα UI controls 😂 Κάτι που υποτίθεται κατά τη Microsoft είναι και το βασικό selling point αυτού του handheld! Κάπου εδώ μπλέκουν τα Windows που τρέχουν από πίσω και ας είναι απενεργοποιημένο το desktop... Έπειτα η περιήγηση στα μενού μόνο Xbox experience δεν είναι. Υπάρχουν πολλά περιττά πράγματα από μενού σε υπομενού επάνω στα οποία αναγκαστικά πηγαίνει το cursor μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να φτάσουν πχ το Steam Big Picture mode σε απλότητα και αμεσότητα. Και όλα αυτά αφήνοντας στην άκρη ότι έχεις να ασχοληθείς ξεχωριστά και με τα updates/settings του armoury crate.. Στα θετικά ότι η συσκευή κάθεται πολύ βολικά στο χέρι και όταν όλα καταφέρουν να λειτουργήσουν σωστά, το απολαμβάνεις. Σε αναμονή για GPD Win 5 τώρα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από D.Luffy 2
thagkol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 11 minutes ago, D.Luffy said: Παρέλαβα χθες από Πλαίσιο.. Η εμπειρία είναι πολύ περισσότερο clanky απ' ότι περίμενα. Οκ το ξέρω ότι εξακολουθεί να είναι windows pc αλλά περίμενα καλύτερα controls στο Xbox app. Καταρχάς αμέσως μετά το boot η εφαρμογή Xbox μάλλον είναι out of focus γιατί πρέπει να πατήσω πρώτα την touch screen για να ενεργοποιηθεί το controller. Ενώ έχω ήδη ρυθμισμένο το armoury crate σε gamepad mode.. Δηλαδή με το καλημέρα δεν λειτουργούν καν τα UI controls 😂 Κάτι που υποτίθεται κατά τη Microsoft είναι και το βασικό selling point αυτού του handheld! Κάπου εδώ μπλέκουν τα Windows που τρέχουν από πίσω και ας είναι απενεργοποιημένο το desktop... Έπειτα η περιήγηση στα μενού μόνο Xbox experience δεν είναι. Υπάρχουν πολλά περιττά πράγματα από μενού σε υπομενού επάνω στα οποία αναγκαστικά πηγαίνει το cursor μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να φτάσουν πχ το Steam Big Picture mode σε απλότητα και αμεσότητα. Και όλα αυτά αφήνοντας στην άκρη ότι έχεις να ασχοληθείς ξεχωριστά και με τα updates/settings του armoury crate.. Στα θετικά ότι η συσκευή κάθεται πολύ βολικά στο χέρι και όταν όλα καταφέρουν να λειτουργήσουν σωστά, το απολαμβάνεις. Σε αναμονή για GPD Win 5 τώρα Πόσο πιο γρήγορο είναι από το προηγούμενο (εκτός αν δεν το έχεις οπότε πού να ξέρεις). Αντίστοιχη σύγκριση και για το πόσο καλά κάθεται στο χέρι;
Panag1970 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Παρέλαβα χθες από Πλαίσιο.. Η εμπειρία είναι πολύ περισσότερο clanky απ' ότι περίμενα. Οκ το ξέρω ότι εξακολουθεί να είναι windows pc αλλά περίμενα καλύτερα controls στο Xbox app. Καταρχάς αμέσως μετά το boot η εφαρμογή Xbox μάλλον είναι out of focus γιατί πρέπει να πατήσω πρώτα την touch screen για να ενεργοποιηθεί το controller. Ενώ έχω ήδη ρυθμισμένο το armoury crate σε gamepad mode.. Δηλαδή με το καλημέρα δεν λειτουργούν καν τα UI controls 😂 Κάτι που υποτίθεται κατά τη Microsoft είναι και το βασικό selling point αυτού του handheld! Κάπου εδώ μπλέκουν τα Windows που τρέχουν από πίσω και ας είναι απενεργοποιημένο το desktop... Έπειτα η περιήγηση στα μενού μόνο Xbox experience δεν είναι. Υπάρχουν πολλά περιττά πράγματα από μενού σε υπομενού επάνω στα οποία αναγκαστικά πηγαίνει το cursor μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να φτάσουν πχ το Steam Big Picture mode σε απλότητα και αμεσότητα. Και όλα αυτά αφήνοντας στην άκρη ότι έχεις να ασχοληθείς ξεχωριστά και με τα updates/settings του armoury crate.. Στα θετικά ότι η συσκευή κάθεται πολύ βολικά στο χέρι και όταν όλα καταφέρουν να λειτουργήσουν σωστά, το απολαμβάνεις. Σε αναμονή για GPD Win 5 τώρα πολυ σωστα ολα αυτα που αναφερεις Να προσθεσω και το οτι πρεπει να κανεις manual update σε ενα καρο πραγματα (windows ,Armoury Crate, Xbox app , drivers κλπ?)
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 minutes ago, thagkol said: Πόσο πιο γρήγορο είναι από το προηγούμενο (εκτός αν δεν το έχεις οπότε πού να ξέρεις). Αντίστοιχη σύγκριση και για το πόσο καλά κάθεται στο χέρι; Έχω το OG Ally Z1 extreme. Ε δεν θα έλεγα ότι οι διαφορές σε επιδόσεις είναι και μεγάλες... Τώρα σε σύγκριση και με το Ally X, φαντάζομαι θα είναι ακόμα λιγότερο αντιληπτές. 1 minute ago, Panag1970 said: πολυ σωστα ολα αυτα που αναφερεις Να προσθεσω και το οτι πρεπει να κανεις manual update σε ενα καρο πραγματα (windows ,Armoury Crate, Xbox app , drivers κλπ?) Βέβαια. Και να ξεφορτωθείς επίσης το bloat που έρχεται με την εγκατάσταση των Windows. Πχ Office, Teams, Onedrive και ένα κάρο άχρηστα apps. 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα