D.Luffy Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 πμ (επεξεργασμένο) 12 hours ago, spinemm said: Μηπως δοκιμασες και τα FORZA MOTORSPORT, HORIZON 5?? Εχθές έκανα 4 αγώνες στο Forza Motorsport. Θα έλεγα ότι τρέχει ικανοποιητικά αν λάβουμε υπόψην πόσο χάλια optimization έχει αυτό το παιχνίδι. Σε dynamic render medium και auto settings, 1080p TAA, καταφέρνει να κρατήσει 60άρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Υπάρχουν αρκετές πτώσεις όμως όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα. (Το παραξήλωσαν με τον αριθμό αυτοκινήτων σε αυτό το παιχνίδι). Πετάει και ένα σφάλμα κάθε φορά που κάνεις launch το παιχνίδι ότι η cpu δεν υποστηρίζεται αλλά ευτυχώς έχει επιλογή για ignore. Να σημειώσω ότι τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει είναι όλα απο το windows store και όχι από το Steam. Υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι optimized και με precompiled shaders. Ποιος ξέρει όμως αν ισχύει αυτό στην πράξη.. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε optimization patches στα παιχνίδια (ειδικά στα MS games) και να αλλάξει στην πορεία ριζικά το UI του Xbox experience γιατί αυτό το.. χάλι έτσι όπως είναι τώρα, σίγουρα δεν είναι σχεδιασμένο για περιήγηση με gamepad. Στο Steam Big Picture ελέγχεις σχεδόν τα πάντα με το back button και τα shoulder buttons. Εδώ, ο κερσορας πρέπει να περάσει από εκατό πραγματα για να πάει εκεί που θες. Πχ κάποια υπομενού έχουν ακόμα το κλασικό “X” των windows πάνω δεξιά για να κλείσουν και πρέπει να πας με το σταυρό μέχρι εκεί ή αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις την touch screen. Για ποιο λόγο; Δεν είναι καθόλου συγκροτημένη η εμπειρία χρήσης. Ένα συνονθύλευμα από touch και “gamepad” controls. Ρε γμτ. Άνθρωποι του software είναι και δεν μπορούν να φτιάξουν ένα νορμαλ UI?? Ας είχαν αντιγράψει το UI του Series X/S στην τελική. Αυτό θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Θα δοκιμάσω και το Horizon 5 κάποια στιγμή σήμερα. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:35 πμ από D.Luffy 3
Deargr Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ 3 hours ago, D.Luffy said: Ρε γμτ. Άνθρωποι του software είναι και δεν μπορούν να φτιάξουν ένα νορμαλ UI?? Ας είχαν αντιγράψει το UI του Series X/S στην τελική. Αυτό θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Μου φαινεται θα φυγουμε απο αυτον τον ματαιο κοσμο με αυτη την απορια 1
noFEARgr Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν εμενα το original rog ally ειχε μαζεψει πολυ σαβουρα αλλα εχω δει πολυ μεγαλες διαφορες ( με βαση τι ακουγοταν δηλαδη ) με το xbox ally x . Ισως φταιει η παραπανω ram , αλλα σε οτι εχω δοκιμασει και συγκρινει βλεπω διαφορες της ταξης 20-50% πανω για το δευτερο . Επισης δεν ξερω αν ειμαι τυχερος αλλα ουτε κρασαρισματα ειχα και γενικα οτι bug υπηρξε ηταν κυριως με το ui Edit: απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος , εχει οντως μεγαλες διαφορες με το original ally Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:16 μμ από noFEARgr 1
alex.fentagin Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Δεν ξερω αν εμενα το original rog ally ειχε μαζεψει πολυ σαβουρα αλλα εχω δει πολυ μεγαλες διαφορες ( με βαση τι ακουγοταν δηλαδη ) με το xbox ally x . Ισως φταιει η παραπανω ram , αλλα σε οτι εχω δοκιμασει και συγκρινει βλεπω διαφορες της ταξης 20-50% πανω για το δευτερο . Επισης δεν ξερω αν ειμαι τυχερος αλλα ουτε κρασαρισματα ειχα και γενικα οτι bug υπηρξε ηταν κυριως με το ui Και εγω κοιτουσα για το απλο μοντελο στα 599 αλλα ειδα οτι εχουν χαοδεις διαφορες με το Χ και επισης και τα 512 ειναι πολυ λιγα και θα χρειαστει σιγουρα sd card. Βεβαια και το 1tb μπορει στο μελλον οποτε ειπα να δωσω κατι παραπανω και να παρω το rog ally X βεβαια βλεπω οτι δεν υπαρχει πουθενα για αγορα καθως θελω να το βαλω με δοσεις με το προγραμμα δια 4 που εχει το plaisio το οποιο φαινεται καλο μιας και δεν θελει πιστωτικη καρτα. Ελπιζω να αξιζει σαν συσκευη και να φτιαχνουν και οσα bugς υπαρχουν αυτη την στιγμη.
Deargr Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ 2 hours ago, noFEARgr said: Δεν ξερω αν εμενα το original rog ally ειχε μαζεψει πολυ σαβουρα αλλα εχω δει πολυ μεγαλες διαφορες ( με βαση τι ακουγοταν δηλαδη ) με το xbox ally x . Ισως φταιει η παραπανω ram , αλλα σε οτι εχω δοκιμασει και συγκρινει βλεπω διαφορες της ταξης 20-50% πανω για το δευτερο . Επισης δεν ξερω αν ειμαι τυχερος αλλα ουτε κρασαρισματα ειχα και γενικα οτι bug υπηρξε ηταν κυριως με το ui Edit: απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος , εχει οντως μεγαλες διαφορες με το original ally Εχω παψει να πιστευω τα τεστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα