Tempor Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Εξεπλάγην ευχάριστα όταν παρατήρησα ότι το κινητό μου Motorola thinkphone 2023 υποστηρίζει ταυτόχρονα 2.4g και 5g hotspot και μάλιστα στο ίδιο όνομα δικτύου. Με αναζήτηση στο AI μου είπε ότι δε μπορεί να μου βρει άλλα κινητά με αυτή τη λειτουργικότητα επειδή ακόμα και αν τα κινητά έχουν το hardware για κάτι τέτοιο (δλδ ανάλογες κεραίες και chipset) δεν είναι από default μια λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη στο android. Εσάς το κινητό σας έχει τέτοια δυνατότητα; Ας μεταφερθεί αν δεν είναι η κατάλληλη ενότητα εδώ. Αλλά οπωσδήποτε είναι λόγος αγοράς ενός κινητού αυτή η δυνατότητα. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Tempor
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Και στο pixel 9pro XL μου έχει όπως η φωτό σου αλλά δεν αφήνει να τις έχεις και τις δύο επιλογές ενεργές ταυτόχρονα. 1
Tempor Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Τώρα παρατηρώ ότι μπορώ να έχω ταυτόχρονο hotspot με ανοιχτό wifi. Σημειωτέον στο κέλυφος έχει 8 εγκοπές πιθανότατα για κεραίες.
mphxths Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 hours ago, Tempor said: Αλλά οπωσδήποτε είναι λόγος αγοράς ενός κινητού αυτή η δυνατότητα. Οχι δεν ειναι. Εκτος και αν θες να κανεις hotspot σε κανα εκτυπωτη
Tempor Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 53 minutes ago, mphxths said: Οχι δεν ειναι. Εκτος και αν θες να κανεις hotspot σε κανα εκτυπωτη Μπαινω απο δεδομενα επειδη ειναι πιο γρηγορο και οικονομικο απο σταθερο ιντερνετ. Οποτε χρειαζομαι το 2.4g για την εξυπνη πριζα, τον εξυπνο αφυγραντηρα, τον εξυπνο καθαριστη αερα και την εξυπνη ασφαλεια ηλεκτρικου πινακα. Ο εκπτυπωτης ειναι 5g. Στα λαπτοπ ταμπλετ και κινητα θελω να μπαινω με 5g. Οποτε το συγκεκριμενο κινητο με βολευει αφανταστα καθοτι δε χρειαζεται να χρησιμοποιω εξτρα router. Επισης τα 5G sim router ωχριουν σε ταχυτητες και σημα σε σχεση με τα κινητα αλλα και σε κοστος.
poulinos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 hours ago, Tempor said: Τώρα παρατηρώ ότι μπορώ να έχω ταυτόχρονο hotspot με ανοιχτό wifi. Σημειωτέον στο κέλυφος έχει 8 εγκοπές πιθανότατα για κεραίες. ναι γινεται.το εχω κανει use μερικες φορες.κανεις share το wifi αντι να κανεις τα data. πολλες φορες το κανω για να μην χρειαστει να περασω το wifi pass στο λαπτοπ.για πιο γρηγορα. 6 hours ago, Tempor said: Εξεπλάγην ευχάριστα όταν παρατήρησα ότι το κινητό μου Motorola thinkphone 2023 υποστηρίζει ταυτόχρονα 2.4g και 5g hotspot και μάλιστα στο ίδιο όνομα δικτύου. Με αναζήτηση στο AI μου είπε ότι δε μπορεί να μου βρει άλλα κινητά με αυτή τη λειτουργικότητα επειδή ακόμα και αν τα κινητά έχουν το hardware για κάτι τέτοιο (δλδ ανάλογες κεραίες και chipset) δεν είναι από default μια λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη στο android. Εσάς το κινητό σας έχει τέτοια δυνατότητα; Ας μεταφερθεί αν δεν είναι η κατάλληλη ενότητα εδώ. Αλλά οπωσδήποτε είναι λόγος αγοράς ενός κινητού αυτή η δυνατότητα. δεν το κανει το δικο μου απλα εμενα εχει hotspot και στα 6ghz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα