kateopre Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπερα,εκανα μια παραγγελια απο το συγκεκριμενο site πριν 10 ημερες και ενω λεει αποστολη σε 2-4 εργασιμες το μονο που εχω λαβει ειναι το επιβεβαιωτικο μειλ κατα την ολοκληρωση της παραγγελιας.Πληρωσα με visa γιατι δεν δεχοντουσαν αντικαταβολη και εχουν μονο ενα μειλ επικοινωνιας στο οποιο εχω στειλει 2 φορες αλλα δεν απαντανε.Δεν εχουν τηλεφωνο και δεν αναφερουν καποια εδραΕπισης στους ορους χρησης του site κατω κατω αναφερει το εξης "Τα προιόντα αποτελούν αντίγραφο των αντίστοιχων γνησίων. ο αγοραστής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του συμφωνεί με αυτό, και όλους τους όρους χρήσης της εταιρίας μας." Προσπαθησα να κανω χθες αμφισβητηση συναλλαγης και μου ειπαν απο την τραπεζα οτι ο κανονισμος της visa αναφερει πως αμφισβητηση μπορει να γινει μονο αν περασουν 30 ημερες και δεν εχει παραλαβει την παραγγελια.Το θεμα ειναι,θα βγαλω ακρη μετα απο 30 ημερες η θα χασω τα χρηματα?
christos4 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν το ξέρω το μαγαζί, οπως το βλέπω δε θα αγόραζα από εκεί και στη θέση σου θα ακυρωνα και την κάρτα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στις 30 μέρες αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω εφόσον δεν έχουν στείλει κάτι. Αν τυχόν παραλαβεις κάτι, θα κάνεις βίντεο unboxing, να φαίνεται το tracking και τα περιεχόμενα. Δεν έχεις χάσει τα λεφτά σου, απλά θα έχεις λίγο τρέξιμο 2
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 24 λεπτά πριν, kateopre είπε Καλησπερα,εκανα μια παραγγελια απο το συγκεκριμενο site πριν 10 ημερες και ενω λεει αποστολη σε 2-4 εργασιμες το μονο που εχω λαβει ειναι το επιβεβαιωτικο μειλ κατα την ολοκληρωση της παραγγελιας.Πληρωσα με visa γιατι δεν δεχοντουσαν αντικαταβολη και εχουν μονο ενα μειλ επικοινωνιας στο οποιο εχω στειλει 2 φορες αλλα δεν απαντανε.Δεν εχουν τηλεφωνο και δεν αναφερουν καποια εδραΕπισης στους ορους χρησης του site κατω κατω αναφερει το εξης "Τα προιόντα αποτελούν αντίγραφο των αντίστοιχων γνησίων. ο αγοραστής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του συμφωνεί με αυτό, και όλους τους όρους χρήσης της εταιρίας μας." Προσπαθησα να κανω χθες αμφισβητηση συναλλαγης και μου ειπαν απο την τραπεζα οτι ο κανονισμος της visa αναφερει πως αμφισβητηση μπορει να γινει μονο αν περασουν 30 ημερες και δεν εχει παραλαβει την παραγγελια.Το θεμα ειναι,θα βγαλω ακρη μετα απο 30 ημερες η θα χασω τα χρηματα? Που τα ξετρυπώνετε κάτι τέτοια sites..........Kαι κοιτάτε τα ψιλά γράμματα κατοπιν της πληρωμής ............. Ελπίζω να βγάλεις άκρη και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα