polaki Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:47 πμ Οταν λέτε προπονήσεις τί εννοείτε θα βλέπουμε και τον Leclerc στο gym να κάνει πάγκο; Α μάλλον τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ εννοείτε, το έπιασα τώρα οκ sorry. 7 hours ago, gianniskks said: Αν κατάλαβα καλά το άρθρο, ουσιαστικά αγοράζει (και) το F1TV όπου πλέον θα παίζει όχι ως ανεξάρτητο stream αλλά μέσω Apple TV και με συνδρομή στο τελευταίο. Άντε και στα δικά μας μήπως και ησυχάσουμε λίγο απο τον Πουρναράκη. F1TV εδώ και χρόνια. Το ακρίβυναν μεν φέτος αλλά έμεινα και πάλι στα 60€ που πρακτικά δεν χάνεις ιδιαίτερα πράγματα. 5€ το μήνα. Είναι αυτό που λέμε ΠΛΗΡΩΝΩ για να μην ακούω Πουρναράκη 😂😂 3
Dennis077 Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 πμ Φέτος ολοκληρώνονται τα 3 χρόνια που έχει τα δικαιώματα ο Ant1. Μετά την αλλαγή σε Ert2 sport αυτή είναι η ευκαιρία να επιστρέψει η F1 στην ΕΡΤ ώστε να ενισχύσει το περιεχόμενο της.
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ Μήπως με κάποιο τρόπο το συνδέσει και με το vision pro για να του δώσει ώθηση; 1
jazzu4ia Δημοσ. Σάββατο στις 08:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:01 μμ ...πρό μιλλένιουμ άξιζε...τώρα, ούτε στή φυλακή δέν βλέπεται... 1
BlackRose56 Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ 14 ώρες πριν, Titos301 είπε Ποιος βλεπει ακομα f1 🤣🤣👍 Ποιός βλέπει τηλεόραση και YouTube Videos? Ωραία αστεία λέτε, μόνο που είναι κρύα.
gregory22 Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, cpc464 είπε Οι Αμερικάνοι σκαμπάζουν μόνο απο Indy 500 σιγά μην καταλάβουν απο formula 1. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον 3 grand prix στις ΗΠΑ. Η αμερικανική ελίτ έχει στραφεί προς την F1 και η δημοτικότητά της ανεβαίνει συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο οτι θα συμμετάσχει και η Cadilac το 2027 αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:55 μμ από gregory22
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 πμ 3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Ποιός βλέπει τηλεόραση και YouTube Videos? Ωραία αστεία λέτε, μόνο που είναι κρύα. Τηλεόραση δεν βλέπω καθόλου. Youtube βλέπω.
Trigger Happy Δημοσ. Κυριακή στις 10:14 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:14 πμ κάποτε βλεπόταν. τώρα 1 ομάδα κερδίζει 12 συνεχόμενους αγώνες και τελείωσε το δράμα νωρίς νωρίς. το ότι ο αντ1 εχει βάλει τις μεταδόσεις όποτε να ναι ήταν απλά το καρφί στο φέρετρο. ρε μπούμπηδες που θέλετε και συνδρομή για πετσοκομμένα προγραμμάτα και μεταδόσεις 8 ώρες μετά. εδώ βλέπαμε από youttube τα highlights και ο αντ1 ακομα δεν είχε βγάλει την "ζωντανή" μετάδοση 1
DeStyl Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ 1 hour ago, Trigger Happy said: κάποτε βλεπόταν. τώρα 1 ομάδα κερδίζει 12 συνεχόμενους αγώνες και τελείωσε το δράμα νωρίς νωρίς. Ο Μαξ διαφωνει
Trigger Happy Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ 18 λεπτά πριν, DeStyl είπε Ο Μαξ διαφωνει ήταν ο χάμιλτον, ήταν ο μαξ, είναι ο πιάστρι κλπ κλπ καταλαβαίνεις πως πάει. 2-3 χρόνια μπορεί και παραπάνω βλέπω το ίδιο δραμα, ποιος θα κάτσει δίπλα στο μαξ κλπ. βάλε και τις χάλια μεταδόσεις του αντ, το κάψανε το άθλημα.
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ 16 λεπτά πριν, DeStyl είπε Ο Μαξ διαφωνει o Max από την άλλη συνέβαλε φουλ σε αυτό τα τελευταία 4 χρόνια. λογικό θα μου πεις με τόσους κουλούς που έχει απέναντί του.
BlackRose56 Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ 10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Τηλεόραση δεν βλέπω καθόλου. Youtube βλέπω. Κάτσε ρε, προσπαθώ να το παίξω έξυπνος. email? εγώ λογικά το έχω κόψει και αυτό λολ.
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 05:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:19 μμ 4 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Κάτσε ρε, προσπαθώ να το παίξω έξυπνος. email? εγώ λογικά το έχω κόψει και αυτό λολ. Κόψε ότι θέλεις. Εγώ αναφερθηκα στην τηλεόραση (τηλεοπτικα κανάλια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα