Ntina66 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Θέλω να αγοράσω πλυντήριο στεγνωτηριο (2 σε 1) και να τοποθετηθεί σε κουζίνα. Τι να επιλέξω; Ανησυχώ για τυχόν βλάβη στη λειτουργία του ενός ή του άλλου. Μέχρι που σκέφτηκα να αγοράσω μόνο πλυντήριο και να βάλω απλώστρα στο μπάνιο μιας και το διαμέρισμα είναι ισόγειο και με μικρό μπαλκόνι. Έκανα πρόσφατα ανακαίνιση. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή μου δοθεί.
kostasbm Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 hours ago, Ntina66 said: Θέλω να αγοράσω πλυντήριο στεγνωτηριο (2 σε 1) και να τοποθετηθεί σε κουζίνα. Τι να επιλέξω; Ανησυχώ για τυχόν βλάβη στη λειτουργία του ενός ή του άλλου. Μέχρι που σκέφτηκα να αγοράσω μόνο πλυντήριο και να βάλω απλώστρα στο μπάνιο μιας και το διαμέρισμα είναι ισόγειο και με μικρό μπαλκόνι. Έκανα πρόσφατα ανακαίνιση. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή μου δοθεί. γνώμη μου καλύτερα να είναι 2 ξεχωριστές συσκευές......δεν ξέρω τι χώρο έχεις αλλά συνήθως το ένα πάνω από το άλλο είναι η συνηθισμενη συνταγη χωρίς βέβαια να στηρίζεται το ένα πάνω στο άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα