XarisArgy Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 38 λεπτά πριν, polaki είπε Not really Ίσα ίσα που βάζοντας μέσα και πληθωρισμό πολύ πιο ακριβά ήταν στην πραγματικότητα τότε. Δεν θα βάλω καν στην εξίσωση το ότι στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του Νότου + Ιρλανδία λόγω κρίσης μας ήταν άπιαστα αυτά. Για όσους δεν θυμούνται, γιατί τείνουμε να ξεχνάμε, ότι το 2012 ο κατώτατος μισθός στα καθαρά ήταν 430€ για άτομα κάτω των 25 ετών. Δεν ξέρω πραγματικά πόσα παιχνίδια στα 60€ μπορούσε να αγοράσει κάποιος τότε. Όχι πολλά, φαντάζομαι… 2 ώρες πριν, NickTG είπε Έχεις κάποια παραδείγματα αντίστοιχων παιχνιδιών που είχαν τόσο το 2011 μόλις είχαν βγει. Το Battlefield 3 που κυκλοφόρησε τότε δεν είχε τόσο. Ούτε τα παιχνίδια που είχα πάρει τοτε καινούρια είχαν τόσο. Πόσα χρόνια? Δεν μπορείς να μας πεις ημερομηνίες? Ναι ισχυει, σκεφτομουν τα παλιοτερα games. Στην κυκλοφορια τα περισσοτερα ΑΑΑ κοστιζαν γυρω στα 50-60 ευρω για κονσολες, και γυρω στα 40-50 για PC. Στα 20 και 30 επεφταν μετα απο κανα 5αρι χρονια 2 ώρες πριν, NickTG είπε Έχεις κάποια παραδείγματα αντίστοιχων παιχνιδιών που είχαν τόσο το 2011 μόλις είχαν βγει. Το Battlefield 3 που κυκλοφόρησε τότε δεν είχε τόσο. Ούτε τα παιχνίδια που είχα πάρει τοτε καινούρια είχαν τόσο. Πόσα χρόνια? Δεν μπορείς να μας πεις ημερομηνίες? 41 λεπτά πριν, polaki είπε Not really Ίσα ίσα που βάζοντας μέσα και πληθωρισμό πολύ πιο ακριβά ήταν στην πραγματικότητα τότε. Δεν θα βάλω καν στην εξίσωση το ότι στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του Νότου + Ιρλανδία λόγω κρίσης μας ήταν άπιαστα αυτά. Για όσους δεν θυμούνται, γιατί τείνουμε να ξεχνάμε, ότι το 2012 ο κατώτατος μισθός στα καθαρά ήταν 430€ για άτομα κάτω των 25 ετών. Δεν ξέρω πραγματικά πόσα παιχνίδια στα 60€ μπορούσε να αγοράσει κάποιος τότε. Όχι πολλά, φαντάζομαι… παρολα αυτα δεν παυουν να εχουν αυξηθει οι τιμες σημερα, κατα μεσο ορο ειναι στα 70-80 πλεον.
polaki Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 minutes ago, XarisArgy said: παρολα αυτα δεν παυουν να εχουν αυξηθει οι τιμες σημερα, κατα μεσο ορο ειναι στα 70-80 πλεον. Μα περα απτα μπουκαλάκια νερό που κάνουν 50 λεπτά απτο 2001 (φαντάσου δηλαδή πόσο μας έκλεβαν τότε), υπάρχει έστω ένα πράγμα που να μην έχει ανέβει απτο 2011 μέχρι σήμερα; Βγάζω την Αττική Οδό απέξω που μειώθηκε κιόλας, ισχύει επίσης το «φαντάσου πόσο μας έκλεβαν».
vassilis018 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 41 minutes ago, Raylan said: Χαχαχα ναι!! μ@λ@κία ειναι ήπιος χαρακτηρισμός, ακόμα κλαίω τα 80 ευρώ. Έχει ένα campeing 5 ώρες και ένα επαναλαμβανόμενο multiplayer, ή θα είσαι defender ή attacker σε bases, με 20–30 λεπτά ο γύρος, και αυτό είναι όλο. Από άποψη γραφικών παίρνει άριστα, και σαν παιχνίδι είναι καλό. Για τα γούστα μου είναι μάπα, και μέχρι το τέλος του χρόνου θα το πουλάνε στη μισή τιμή. Άλλο μια αντικειμενική κριτική και άλλο πώς το βρίσκω εγώ επειδή δεν είναι του στυλ μου. μάλλον λάθος παιχνίδι αγόρασες. γιατί εγώ άνετα βρίσκω και TDM και Conquest να παίξω. Κάτι κάνεις λάθος. Βλέπω είσαι και γνώστης της αγοράς παιχνιδιών. Εδώ θα είμαστε να δω πόσο θα το πουλάνε Χριστούγεννα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα