Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή γύρω στα 12TB,  κυρίως μουσικών αρχείων με διπλά  μπακάπ σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς δίσκους.

Απέχω χρόνια από το "άθλημα", κάτι η σύνταξη και ο μπόλικος ελεύθερος χρόνος... τελευταία άρχισα να ασχολούμαι και  πάλι... να βγάζω από τα ντουλάπια δίσκους docs κλπ κλπ. Φυσικά πολλοί δεν ανταποκρίνονται και σκέφτομαι ότι σώθηκε κι ότι σώζεται να το σώσω SOS, να αγοράσω δίσκους όσο το δυνατόν  αξιόπιστους δεν ξέρω τι παίζει με κιτρινοπρασινους δίσκους πουχαμε παλιά με  εγγυήσεις κλπ

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό ή να αρχίσω να ξαναδιαβάζω.. μεγάλωσα κιόλας πχια  και το μυαλό σαν ημίσκληρο Τρικάλων...

Λίγο βοήθεια καλοί μου άνθρωποι;

Επεξ/σία από naytia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naytia είπε

Καλησπέρα 

Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή γύρω στα 12TB,  κυρίως μουσικών αρχείων με διπλά  μπακάπ σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς δίσκους.

Απέχω χρόνια από το "άθλημα", κάτι η σύνταξη και ο μπόλικος ελεύθερος χρόνος... τελευταία άρχισα να ασχολούμαι και  πάλι... να βγάζω από τα ντουλάπια δίσκους docs κλπ κλπ. Φυσικά πολλοί δεν ανταποκρίνονται και σκέφτομαι ότι σώθηκε κι ότι σώζεται να το σώσω SOS, να αγοράσω δίσκους όσο το δυνατόν  αξιόπιστους δεν ξέρω τι παίζει με κιτρινοπρασινους δίσκους πουχαμε παλιά με  εγγυήσεις κλπ

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό ή να αρχίσω να ξαναδιαβάζω.. μεγάλωσα κιόλας πχια  και το μυαλό σαν ημίσκληρο Τρικάλων...

Λίγο βοήθεια καλοί μου άνθρωποι;

Καλησπέρα, υπάρχει τύπος στις αγγελίες που πουλάει Sata SSD 4TB server grade (αντέχουν PTW και όχι TBW) με 100 ευρώ το κομμάτι και υγεία >95%. Θα πήγαινα εκεί.

Disclaimer, ΔΕΝ τον γνωρίζω, απλά λογικά θα πάρω και εγώ έναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...