Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με airpods σε συσκευή Android. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες, αλλά βασικά με ενδιαφέρει το anc και transparency mode, που από όσο έχω διαβάσει είναι κορυφαία. Έχω ένα παλιό iPhone για να τα σεταρω, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχει διαφορές στα βασικά ( ποιότητα ήχου, ομιλία, anc και transparency)

Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα το εταιρικό μου τηλέφωνο είναι android τα έχω δοκιμάσει σε αυτό. Η ποιότητα ήχουείναι σχεδόν η ίδια δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Όμως πολλές φορές έχω παρατηρήσει κακή ποιότητα ήχου σε κλήσεις η οποία λύνετε αν κλείσω το bluetooth στο κινητό και το ξανα ανοίξω. Το anc δουλεύει αλλά το transparency mode δεν μου δουλεύει τουλάχιστον σε εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, PanosGolf είπε

Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με airpods σε συσκευή Android. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες, αλλά βασικά με ενδιαφέρει το anc και transparency mode, που από όσο έχω διαβάσει είναι κορυφαία. Έχω ένα παλιό iPhone για να τα σεταρω, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχει διαφορές στα βασικά ( ποιότητα ήχου, ομιλία, anc και transparency)

Καλησπέρα, Θα δουλεύουν προφανώς όμως δεν θα ‘’εκμεταλλευτείς’’ όλες τις λειτουργίες τους που σε συσκευές iOS είναι περισσότερες.

Το anc λογικά θα είναι οκ καλύτερα αν πας σε αγορα να τα δουλεύεις σε iOS περιβάλλον.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...