Crash24 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Η OnePlus ανακοίνωσε το OxygenOS 16, την έκδοσή της για το Android 16, με σημαντικές αναβαθμίσεις στο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Mind Space, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενσωμάτωσης με το Google Gemini. Το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει επίσης νέες επιλογές προσαρμογής οθόνης κλειδώματος, βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αλλαγές στον σχεδιασμό σε όλο το σύστημα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο Mind Space. Όταν κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το Mind Space επέτρεπε μόνο την αποθήκευση screenshots, τα οποία η τεχνητή νοημοσύνη ανέλυε για να εξάγει πληροφορίες ή να δημιουργήσει καταχωρήσεις ημερολογίου. Πλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν μεγαλύτερα, κυλιόμενα screenshots και να ηχογραφήσουν φωνητικά μηνύματα 60 δευτερολέπτων για να προσθέσουν περισσότερες πληροφορίες με τις οποίες μπορεί να εργαστεί η τεχνητή νοημοσύνη. Σημαντικότερο ακόμη, η OnePlus συνεργάστηκε με τη Google για να ενσωματώσει τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης Gemini, ο οποίος είναι ικανός να χειρίζεται εργασίες με βάση τις πληροφορίες στο Mind Space του χρήστη. Για παράδειγμα, αποθηκεύοντας πολλά screenshots από ξενοδοχεία, επιλογές πτήσεων και αξιοθέατα για διακοπές, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Gemini να δημιουργήσει ένα ταξιδιωτικό δρομολόγιο που βασίζεται συγκεκριμένα σε αυτά που έχουν αποθηκεύσει. Άλλες αλλαγές στο OxygenOS 16 περιλαμβάνουν σημαντικά πιο ευέλικτες επιλογές προσαρμογής οθόνης κλειδώματος που αντηχούν τις προσθήκες της Apple στο iOS 16 του 2022. Η συνδεσιμότητα με άλλα προϊόντα έχει επίσης βελτιωθεί: οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν tap για να μοιραστούν φωτογραφίες μεταξύ τηλεφώνου OnePlus και iPhone, να συνδεθούν με Apple Watch για βασικό συγχρονισμό ειδοποιήσεων και να αναλάβουν τον απομακρυσμένο έλεγχο τόσο των Mac όσο και πλέον των Windows PC, όλα μέσω της εφαρμογής O Plus Connect. Το λειτουργικό σύστημα υπόσχεται πιο ομαλή απόδοση, καλύτερα animation και ένα φωτεινό εφέ "Optical Light" σε ορισμένα στοιχεία του UI που έχει κάποια ομοιότητα με το Liquid Glass της Apple. Οι περισσότερες από τις αλλαγές που παρατηρούνται στο OxygenOS μοιράζονται με το ColorOS 16 της Oppo, στο οποίο βασίζεται, που αποκαλύφθηκε μαζί με τα flagship τηλέφωνα Find X9 για την κινεζική αγορά. Το OxygenOS 16 θα γίνει διαθέσιμο σε δοκιμαστική beta έκδοση από αυτή την εβδομάδα, και θα κυκλοφορήσει επίσημα αρχικά μαζί με το επερχόμενο OnePlus 15 πριν διατεθεί σε παλαιότερες συσκευές. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Αν αγοραζα κινεζικα κινητα τα OnePlus θα προτιμουσα, εχω διαβασει τα καλυτερα για το UI της... Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ScorpioX777 5
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν αγοραζα κινεζικα κινητα τα OnePlus θα προτιμουσα, εχω διαβασει τα καλυτερα για το UI της... Οταν λες κινεζικα εννοεις με αγγλοκινεζικη ρομ;
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Therempant είπε Οταν λες κινεζικα εννοεις με αγγλοκινεζικη ρομ; ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος ουτε ειναι προσβλητικο να πεις ενα κινεζικο κινεζικο αφου εχει κατασκευαστει απο κινεζικη εταιρεια, αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται και ακομα και σε μια τιμητικη αναφορα στη OnePlus κανεις λες και σε ειπα καμπουρη... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από ScorpioX777 2
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος ουτε ειναι προσβλητικο να πεις ενα κινεζικο κινεζικο αφου εχει κατασκευαστει απο κινεζικη εταιρεια, αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα για αυτο ακομα και σε μια τιμητικη αναφορα στο ποστ μου κανεις λες και σε ειπα καμπουρη... Σε εμενα μιλας φιλε μου η εχεις μπλεξει καποιο ποστ; Που κολλανε ολα αυτα που μου εγραψες με την απλη ερωτηση που εκανα; Αν θες μου απαντας παντως ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ μου, γιατι οντως απο απορια ρωτησα. Υπαρχουν διαφοροποιησεις σε ρομ, χωρες κατασκευης, χωρες προελευσης και εταιρειες που παραγουν τα κινητα, οπως φανταζομαι θα ξερεις.. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Therempant
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες έβαλαν και 16 μόρια Η2 και έφτιαξαν Liquid UI H2O..... 5
for4 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες έχοντας κινητά της, μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλό os, ένα από τα καλύτερα για την ακρίβεια. Αλλά έχει ένα κακό. Αδιαφορεί για τα bugs σε βαθμό εκνευρισμού. Θα κάνει μήνες να διορθώσει ένα απλό bug. Και σαν κλασική κινέζικη, όταν το αναφέρεις κάνουν τους κινέζους ή σβήνουν τα posts στο community. 4 1 1 5
Hellenicsun Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 18 λεπτά πριν, Therempant είπε Οταν λες κινεζικα εννοεις με αγγλοκινεζικη ρομ; Αν μη τι άλλο, είμαστε υποχρεωμένοι στη χρήση υπηρεσιών των ΗΠΑ. Είτε μιλάμε για υπηρεσίες Google (που μας ενδιαφέρουν σχεδόν εξ' ολοκλήρου όταν μιλάμε για Android) είτε μιλάμε για χρηματοπιστωτικά συστήματα (βλ. Visa & Mastercard). Ναι, μια αμιγώς κινεζική επιλογή θα ήταν η Huawei ή μια Xiaomi αγορασμένη από τη Κίνα (άρα με κινεζική ROM και μονάχα κινεζικές - αντίστοιχες της Google - υπηρεσίες). Όμως, για τον δυτικό κόσμο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, αυτό σημαίνει περιορισμούς - ακόμη κι αν υφίστανται πλάγιες λύσεις (ΠΧ Wallet). Στο κάτω - κάτω, όταν μιλάμε για κινεζικά τηλέφωνα η αναφορά γίνεται επί της ουσίας στην εταιρία κι όχι στο λογισμικό. Το δεύτερο, έχει μια και μοναδική βασική πηγή (εκτός HarmonyOS κ.α.). 2 1
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε Όμως, για τον δυτικό κόσμο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, αυτό σημαίνει περιορισμούς - ακόμη κι αν υφίστανται πλάγιες λύσεις (ΠΧ Wallet). Κοιταξε εγω οταν ειχα με αγγλοκινεζικη ρομ με ειχαν βολεψει να ξερεις, το wallet καπως το ειχα κανει και δουλευε, και η ηχογραφηση κλησεων οτι πιο βολικο. Αλλα σταματησα για να ειμαι και λιγο πιο καλυμμενος αμεσα στο κομματι εγγυησης. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Therempant
Tlykog Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 39 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν αγοραζα κινεζικα κινητα τα OnePlus θα προτιμουσα, εχω διαβασει τα καλυτερα για το UI της... Είχα παλιότερα. Όντως, είναι φοβερό. Απλό, λιτό απέριττο. Χωρίς bloatware. Αν κάποιος είναι λάτρης του καθαρού android είναι μια χαρά. Για όσους θέλουν πολλές προεγκατεστημένες, υπάρχουν τα Samsung. 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 19 λεπτά πριν, Therempant είπε Σε εμενα μιλας φιλε μου η εχεις μπλεξει καποιο ποστ; Που κολλανε ολα αυτα που μου εγραψες με την απλη ερωτηση που εκανα; Αν θες μου απαντας παντως ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ μου, γιατι οντως απο απορια ρωτησα. Υπαρχουν διαφοροποιησεις σε ρομ, χωρες κατασκευης, χωρες προελευσης και εταιρειες που παραγουν τα κινητα, οπως φανταζομαι θα ξερεις.. Κανενα ποστ δεν εχω μπλεξει στο ειπα οταν λεω κινεζικα εννοω κινεζικη εταιρεια... Θα ειχα την ROM που ειναι για την αγορα μας...
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Κανενα ποστ δεν εχω μπλεξει στο ειπα οταν λεω κινεζικα εννοω κινεζικη εταιρεια... Θα ειχα την ROM που ειναι για την αγορα μας... Ουτως η αλλως σχεδον ολες οι εταιρειες κατασκευης κινητων ειναι κινεζικες...
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, Therempant είπε Ουτως η αλλως σχεδον ολες οι εταιρειες κατασκευης κινητων ειναι κινεζικες... Μας δουλευεις ρε φιλε πρωινιατικα... αλλο που φτιαχνονται αλλο που σχεδιαζονται... 1 1 1
Therempant Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Μας δουλευεις ρε φιλε πρωινιατικα... αλλο που φτιαχνονται αλλο που σχεδιαζονται... Προφανως αυτο ειναι αυτονοητο αδερφε και το αφηνουμε εδω. Με σεβασμο θα σε παρακαλεσω να μην μου απευθυνεις αλλο τον λογο. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Therempant
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 16 λεπτά πριν, Therempant είπε Προφανως αυτο ειναι αυτονοητο αδερφε και το αφηνουμε εδω. Με σεβασμο θα σε παρακαλεσω να μην μου απευθυνεις αλλο τον λογο. Για να τελειωνει η ιστορια με εσενα εδω γιατι σε εμενα δεν περνανε οι πονηριες εξαρχης σε ενοχλησε η αναφορα μου σε "κινεζικα" και το εριξες και καλα στην ROM και οταν σου εξηγω τι εννοω και ακομα και τι ROM θα ειχα δειχνεις πραγματικα τι σε ενοχλει αναφεροντας οτι οι περισσοτερες εταιρειες κατασκευης κινητων ειναι κινεζικες παραλειποντας φυσικα να αναφερεις οτι η πλειονοτητα ειναι σαβουρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα