Iamthagod Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Κάποιου η βδομάδα δεν ξεκίνησε καλά φαίνεται 4 12
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Είχα παλιότερα. Όντως, είναι φοβερό. Απλό, λιτό απέριττο. Χωρίς bloatware. Αν κάποιος είναι λάτρης του καθαρού android είναι μια χαρά. Για όσους θέλουν πολλές προεγκατεστημένες, υπάρχουν τα Samsung. Εγω θελω να μην εχει τιποτα μεσα και αν εχει να μπορω να το βγαλω χωρις root κλπ. Μου ετυχε κινητο που ειχε μεσα το Instagram (Samsung A71 αν θυμαμαι καλα) και δεν εβγαινε λες και ειναι σημαντικη εφαρμογη του συστηματος. 2
Tlykog Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω θελω να μην εχει τιποτα μεσα και αν εχει να μπορω να το βγαλω χωρις root κλπ. Μου ετυχε κινητο που ειχε μεσα το Instagram (Samsung A71 αν θυμαμαι καλα) και δεν εβγαινε λες και ειναι σημαντικη εφαρμογη του συστηματος. Ακριβώς. Στο UI της συγκεκριμένης είχε όλες της Google με δυνατότητα απενεργοποίησης, και μία ακόμα που είναι το forum της που μπορούσες να το απεγκαταστήσεις. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω έτυχε να ξαναπάρω συσκευή της.
JimGer Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Όσο πάει η εταιρία ξεφεύγει από τον αρχικό της στόχο... Που ήταν flagship killer και απλό λειτουργικό (Κάποτε και cyanogenmod). Και κυρίως developer friendly. Τώρα γίνεται ολίγον samsung στη θέση της Samsung Κλπ. Στο 13άρι έκοψε τη δυνατότητα να πηγαίνεις στο edl (hard brick) κλπ. Σιγά σιγά περιορίζει όλο και περισσότερο το rooting. Χάνεις το drm L1 με το που κάνεις root Κλπ. Προφανώς δεν αφορούν πολύ κόσμο αυτό. Αλλά αφορούν τους fans των Oneplus νομίζω. 27 minutes ago, LLLEFTERIS said: Εγω θελω να μην εχει τιποτα μεσα και αν εχει να μπορω να το βγαλω χωρις root κλπ. Μου ετυχε κινητο που ειχε μεσα το Instagram (Samsung A71 αν θυμαμαι καλα) και δεν εβγαινε λες και ειναι σημαντικη εφαρμογη του συστηματος. Νομίζω η Samsung σου έδινε/δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όλες τις εφαρμογές disable 1
ethereum Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, JimGer είπε Όσο πάει η εταιρία ξεφεύγει από τον αρχικό της στόχο. θυμάμαι τα λέγαμε , ότι θα έρχονταν αργά ή γρήγορα σε πιο mainstream καταστάσεις . 1
JimGer Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 minutes ago, ethereum said: θυμάμαι τα λέγαμε , ότι θα έρχονταν αργά ή γρήγορα σε πιο mainstream καταστάσεις . Νομίζω το equivalent είναι η Nothing αλλά με την 3η συσκευή τα έκανε ρόιδο. Δυστυχώς το κομμάτι flagship killer Κλπ δεν φέρνει καλό κέρδος. Και η αλήθεια είναι πήρα το OP13 γιατί είχε και καλή κάμερα (θεωρητικά). Δεν ξέρω ποιο είναι το κέρδος τους όμως να κλειδώνουν τις συσκευές, αλήθεια. Xiaomi/Oneplus/Google. Οι μόνες που σε αφήνουν να κάνεις κάτι σε γενικές γραμμές. Και η Google πάει να κλειδώσει το Android ακόμα περισσότερο. Η Huawei που είναι η μόνη που έρχεται με εναλλακτικό λειτουργικό και έχει market share (στην Κίνα) είναι κλειδωμένη εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω μόνο αν συνεχίσει να βελτιώνεται καμιά fairphone που να γίνει κάπως ανταγωνιστική και σε flagship επίπεδο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα