dpolal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εχω μερικούς M.2 από παλιότερα συστήματα και αγόρασα μία εξωτερική θήκη για να τους αξιοποιήσω σαν αποθήκη, συγκεκριμένα αυτή: Icy Box M.2 PCI Express / SATA III NVME USB 3.2 Type-C Tην δοκίμασα με 2 διαφορετικούς δίσκους, Intel 600p PCIe Gen3 και Corsair MP600 PCIe Gen4 και λειτουργεί κανονικά αλλά παρατήρησα ότι όλοι ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες κατά την χρήση. Επειδή τους είχα δουλέψει σαν δίσκους συστήματος σε Η/Υ ποτέ δεν παρατήρησα τόσο μεγάλες θερμοκρασίες κατά την λειτουργία οπότε αναρωτιέμαι αν φταίει η θήκη, αν έχει κάποιο θέμα ή αν έτσι είναι λόγο σχεδιασμού. Πρέπει να προσέξω κάτι;; Και οι 2 δίσκοι είναι με εξωτερικές ψύκτρες. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από dpolal
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dpolal είπε Εχω μερικούς M.2 από παλιότερα συστήματα και αγόρασα μία εξωτερική θήκη για να τους αξιοποιήσω σαν αποθήκη, συγκεκριμένα αυτή: Icy Box M.2 PCI Express / SATA III NVME USB 3.2 Type-C Tην δοκίμασα με 2 διαφορετικούς δίσκους, Intel 600p PCIe Gen3 και Corsair MP600 PCIe Gen4 και λειτουργεί κανονικά αλλά παρατήρησα ότι όλοι ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες κατά την χρήση. Επειδή τους είχα δουλέψει σαν δίσκους συστήματος σε Η/Υ ποτέ δεν παρατήρησα τόσο μεγάλες θερμοκρασίες κατά την λειτουργία οπότε αναρωτιέμαι αν φταίει η θήκη, αν έχει κάποιο θέμα ή αν έτσι είναι λόγο σχεδιασμού. Πρέπει να προσέξω κάτι;; Και οι 2 δίσκοι είναι με εξωτερικές ψύκτρες. παραξενο μου φαινεται εκτος και αν δεν παταει καλα ο nvm η κατι του κοβει την ψυξη φαινεται ομως καλη κατασκευη εχω μια κινεζια της πλακας απο ali και ειναι οκ δοκιμασες να ριξεις λιγο αερα πανω με κανενα φαν πως συμπεριφερεται? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ultraex2003
dpolal Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε παραξενο μου φαινεται εκτος και αν δεν παταει καλα ο nvm φαινεται καλη κατασκευη εχω μια κινεζια της πλακας απο ali και ειναι οκ δοκιμασες να ριξεις λιγο αερα πανω με κανενα φαν πως συμπεριφερεται? Και στους 2 δίσκους να μην τους κούμπωσα καλά λίγο δύσκολο. Δεν έχω θέμα, λειτουργεί κανονικά η θήκη σε copy/paste, απλά μου έκανε εντύπωση διότι έχω άμεση πρόσβαση και καταλάβαινα ότι ανέβαζε θερμοκρασία καθώς έκαιγαν οι ψύκτρες. Θα ψάξω να βάλω κάποιον απλό sata για να δώ πόσο θα ζεσταθεί.
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dpolal είπε Και στους 2 δίσκους να μην τους κούμπωσα καλά λίγο δύσκολο. Δεν έχω θέμα, λειτουργεί κανονικά η θήκη σε copy/paste, απλά μου έκανε εντύπωση διότι έχω άμεση πρόσβαση και καταλάβαινα ότι ανέβαζε θερμοκρασία καθώς έκαιγαν οι ψύκτρες. Θα ψάξω να βάλω κάποιον απλό sata για να δώ πόσο θα ζεσταθεί. αμα εκαιγαν οι ψυκτρες σημαινει οτι παταει καλα αλλα το θεμα ειναι το ποσο -γρηγορα αποβαλει θερμοτητα για αυτο σου ειπα βαλε για δοκιμη ενα φαν να βαραει να δουμε πως τα παει με θερμοκρασιες Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από ultraex2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα