Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αγόρασα το G502 X στα 41.99 ευρώ.

απο το GHUB το είδα

Spoiler

image.png.8817d07b3b1cc370ec44d581281ededb.png

πατησα εδω μετα

Spoiler

image.png.72ecf7adc8a37238d12cd100074da458.png

μου το πήγε στα 65 ευρώ. και τέλος στο καλάθι το πήγε στα 42€

Spoiler

image.png.aeb02d624c1264033e5d413d373ddfa4.png

δεν ξέρω γιατί αλλα αυτό δεν ειναι 30%. κάνει 2 φορές 30% έκπτωση. εγώ χτύπησα το μαύρο wired δεν θέλω ασύρματο

Ας δει και άλλος αν ειναι ετσι. θέλει μέσα απο την εφαρμογή η όχι δεν ξέρω δεν το έκανα

το Link Που με παει οταν το παταω απο την εφαρμογή ειναι αυτο: 

https://www.logitechg.com/el-gr/products/gaming-mice.html

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, CyberWolf είπε

Δεν μου αλλάζει την τιμή, ούτε μέσα στο καλάθι.

Η τιμή παραμένει όπως στο site, π.χ. 59,99€ για το δικό σου.

δες αν έχεις το GHUB να το ανοίξεις απο εκεί μήπως έναν κωδικό που έχει είναι για ένα άτομο μόνο ισως ο κάθε ένας έχει μοναδικό. ίσως άκυρο τελικά δεν ξέρω. εγω πήρα και τηλ στην logitech μου είπαν όλα καλά η παραγγελία σου προχωράει.

Η γιατί έχω το g502 hero και το λέει upgrade to any..... για αυτό; δεν ξέρω πραγματικά

Δεν νομίζω να είναι μόνο για εμένα να και η αγορά

image.png.4c3c347274a6a58fa901755cc8e09e97.png

Επεξ/σία από therion13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, morfeas-dsl- είπε

Ευχαριστω φιλε.
Το βαζεις στο καλαθι και η τιμη πεφτει.
Μετα στο voucher βαζεις τον κωδικο που δειχνει η πρωτη εικονα και πεφτει και αλλο.

Α οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ δεν έβαλα κωδικό ίσως το έβαλε αυτόματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο bug θα ηταν στο store. πλεων περνάει μια φορα το 30% και οχι εξτρα στο τελικο σταδιο

EDIT : Στο wired μονο πετυχαίνεις εξτρα έκπτωση. Στο ασυρματο οχι, δεν δοκίμασα αλλα μοντελα.

edit 2 : Ο κωδικος περναει και σε αλλα προϊόντα   (G579-M5KP)

image.png.e9a264142d6f92f5185d12ceb628439d.pngimage.png.8e1169d9b8888954e9c5142c0efb88d9.png

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Αγορά G502 X Plus μαζι με G915 TKL Σε λευκό χρώμα στα 202€

Εχω το ιδιο σετ μαύρου χρώματος αλλα τα ήθελα και σε λευκό γιατί εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος για τη χρήση που κάνω,τα ειχα αγοράσει κοντά στα 500€ σύνολο αν θυμάμαι καλα οταν είχαν κυκλοφορήσει,οπότε σε αυτή την τιμη πιστεύω είναι καλό deal 

Ευχαριστούμε ts

Μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος με ποια κούριερ συνεργάζονται διότι βρίσκομαι σε νησί 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koyris είπε

Μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος με ποια κούριερ συνεργάζονται διότι βρίσκομαι σε νησί 

Η Logitech στέλνει με UPS που συνεργάζεται με την γενική ταχ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το είχα δει μέρες που το εμφάνιζε το GHUB αλλά δεν είχα δώσει σημασία 😄, ϊσως γιατί από το εξαιρετικό G502 έχω ακόμα 1 καβάτζα

Στα 42 Ευρώ όμως που βγαίνει πήρα 1 X

Μου κάνει εντύπωση που το υποτίθεται καλύτερο της σειράς X PLUS βγαίνει φτηνότερο 83,99 από το LIGHTSPEED 104,3 ίσως γιατί λόγο φωτισμού η μπαταρία τελειώνει συντομότερα. Από την άλλη το μικρότερο βάρους του Χ και ότι δεν έχει δυνατότητα να το πειράξεις όπως στο 502... φοβάμαι μην το μετανιώσω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorginho είπε

Έχω κι εγώ το G502 εδώ και μερικά χρόνια και το θεωρώ το καλύτερο / πιο αξιόπιστο ποντίκι που είχα ως τώρα. 

Θα συμφωνήσω. Έτοιμος να ξανά πάρω το g502 hero ήμουν αν και με ήρθε το back page κουμπί να κάνει Ίδη double back. Αλλά όλα τα άλλα δούλευαν καλά. Τώρα το να πάω μπροστά την σελίδα κάνει περιεργα. Και το κλικ με έκανε 2 φορές ξαφνικά δεν δούλευε με λίγο σπρέι επαφών έτσι χύμα μέσα όσο μπορούσα έφτιαξε και δουλεύει μια χαρά. 6 χρόνια το έχω και ακόμα πάει. Αλλά ακόμα και η σιλικόνη για το grip που έχει αρχισε να σκορπάει κάτι σχέδια που είχε πλέον είναι τέρμα λυω οπότε λέω 42 ευρώ κιόλας ίδια τιμή με το 502hero ας δοκιμάσω το καινούριο πόσο καλό να είναι πια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...