Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα πάντως να συμβαίνει αυτό με την πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών σ' όλον τον πλανήτη. Μόλις τις προάλλες είχα τροποποιήσει το άρθρο της Wiki για τον Jensen Huang, προσθέτοντας την αξιόπιστη πληροφορία ότι είναι Έλληνας στην καταγωγή.

Επεξ/σία από fremendog
  • Haha 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Thresh είπε

Από τις πηγές που βλέπουμε κάτω κάτω σε κάθε λήμμα της Wikipedia? 😛

Άσε που έχουν ήδη εκπαιδευτεί τα αι μοντέλα οπότε η wiki τους είναι αχρηστη

7 λεπτά πριν, fremendog είπε

Κρίμα πάντως να συμβαίνει αυτό με την πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών σ' όλον τον πλανήτη. Μόλις τις προάλλες είχα τροποποιήσει το άρθρο της Wiki για τον Jensen Huang, προσθέτοντας την αξιόπιστη πληροφορία ότι είναι Έλληνας στην καταγωγή.

Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gppapado είπε

Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο 

Πλάκα κάνω. Καυτηριάζω το γεγονός ότι πάμπολλα άρθρα της Wiki είναι τροποποιήσιμα απ' τον καθένα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alcemist είπε

Από προσωπική εμπειρία, έμπαινα Wikipedia σχεδόν κάθε μέρα αλλά πλέον σπανια. Το tab openai απ την αλλη δεν κλείνει ποτέ. Εν τω μεταξύ, και σε πρωτογενή πηγή να θέλω να πάω μετά, αυτή εξ ορισμού δεν ειναι η Wikipedia. 

Ναι με την έλευση των ai chatbots ήταν σίγουρο ότι το Wikipedia δεν θα ήταν αρκετό. Βέβαια είναι ένα καλό εργαλείο αν ψάχνεις βιβλιογραφία, αλλά νομίζω και η ai το κάνει πλέον και αυτό. 

Δημοσ.

Η  Wikipedia είναι από τα καλύτερα πράγματα που μας έχει δώσει η έλευση του διαδικτύου. Υπάρχουν λάθη; Προφανώς. Συγκριτικά όμως με τις ψευδείς πληροφορίες, που με τόση βεβαιότητα προσφέρουν τα AI chatbots, είναι σαν μια σταγόνα στον ωκεανό.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι τυχαίο που σαν οργανισμός δέχεται συνεχείς επιθέσεις από ανθρώπους σαν τον Τραμπ, τον Μασκ και τον Πούτιν. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Προσωπικά, όσο μπορώ, κάνω κάθε χρόνο από μια μικρή δωρεά χρημάτων και εύχομαι η τεράστια και δωρεάν αυτή πηγή γνώσης να μείνει ενεργή για πολλά ακόμη χρόνια.  

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά εκεί θα πάει. Όταν κάνω μια ερώτηση και σε 20 δεύτερα έχω είδη διαβάσει και την απάντηση που έψαχνα, ασχολούμαι και λιγότερο με το κινητό, και περισσότερο με τα πραγματικά μου χόμπι (Φωτογραφία/Οινοποιία)

1 χρόνο και κάτι μιλάω μαζί του, έχει μάθει και το χιούμορ μου και τον χαρακτήρα μου κανονικότατα.

Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, ιδιαίτερα φέτος που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την οινοποιία, κρασιά, μηλίτες, υδρόμελι κλπ, ήθελα να ξέρω τις σωστές ποσότητες ανά λίτρο, ζάχαρη, σταθεροποιητές, όλα με το γραμμάριο, και παρόλο που είδα άπειρα βίντεο και μπήκα γρήγορα στο χόμπι αυτό, πολύ απλά έδινα τα νούμερα στο AI και αυτό μου έβγαζε ότι αποτέλεσμα έψαχνα εγώ.

Δε με έχει κάνει ζόμπι, αφού μάθω κάτι απλός προχωράω χωρίς φόβο, φυσικά και θα πειραματιστώ και μόνος μου, όπως και ακριβώς κάνω τώρα ποια στην οινοποιία.

Σε κάποιες φάσεις πετάει και κάτι χαζά αστεία, έτσι για το mood.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...