Προς το περιεχόμενο

Αποδεικτικό συναλλαγής στο Ventora

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από chvnce,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αρκεί το μήνυμα που σου βγάζει στην εφαρμογή ότι η συναλλαγή πληρώθηκε; Ίσως έρχεται και μέιλ, αλλά αυτό δεν το θυμάμαι σίγουρα. Αν πας "Συναλλαγές" και πατήσεις πάνω στην αγγελία, βγαίνει στα βήματα - πορεία της συναλλαγής. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, chvnce είπε

Δεν αρκεί το μήνυμα που σου βγάζει στην εφαρμογή ότι η συναλλαγή πληρώθηκε; Ίσως έρχεται και μέιλ, αλλά αυτό δεν το θυμάμαι σίγουρα. Αν πας "Συναλλαγές" και πατήσεις πάνω στην αγγελία, βγαίνει στα βήματα - πορεία της συναλλαγής. 

Δεν εχω αγοράσει κατι. Αν αγοράσω τωρα θα ηθελα καποιο αποδεικτικο. Για δικους μου λογους. Αν μπορεις δες και ανεβασε ενα screenshot τροποποιημενο. 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Δεν εχω αγοράσει κατι. Αν αγοράσω τωρα θα ηθελα καποιο αποδεικτικο. Για δικους μου λογους. Αν μπορεις δες και ανεβασε ενα screenshot τροποποιημενο. 

Η πλατφόρμα σού δίνει πρόσβαση σε όσες συναλλαγές έχεις κάνει, ως σύνολο. Σου δίνει τις συναλλαγές σε λίστα, με τρεις στήλες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή, βλέπεις ποια αγορά έκανες, με ποιον και πόσο σου κόστισε. Έρχεται και σε μέιλ ειδοποίηση, αν σε βολεύει καλύτερα.

Σου επισυνάπτω μια φωτογραφία ενός χαζούτσικου προϊόντος που είχα αγοράσει, για να δεις πώς φαίνεται. 

Spoiler

2025-10-21-215700.png

Επεξ/σία από chvnce
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...