VasilisAK Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Πριν προχωρήσετε σε κριτική να πω το ήξερα ότι τζόγαρα! Η επικοινωνία έγινε από εδώ για κάμερα και έστειλα τα χρήματα (μέσω Revolut) με τη προϋπόθεση ότι θα στέλνονταν την Παρασκευή πράγμα που όπως πληροφορήθηκα από την Κούριερ δεν έγινε και δεν θα γίνει! Οι συνομιλίες εδώ με το προφίλ (το οποίο προφανώς διαγράφηκε) και στο Viber υπάρχουν σε screenshot καθώς και τα στοιχεία χρέωσης στη revolut. Θα γίνει "αμφισβητηση αγοράς" και καταγγελία από μεριάς μου. Έχετε κάποια εμπειρία με αυτό; 1
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 07:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:58 μμ Την πατησες , ενημερωσε τους διαχειρηστες για το προφιλ . 3 ώρες πριν, VasilisAK είπε Θα γίνει "αμφισβητηση αγοράς" και καταγγελία από μεριάς μου. Δεν υπαρχει αμφισβητηση γιατι δεν υπαρχει αγορα , απλα εστειλες χρηματα σε καποιον με την θεληση σου , μονο καταγγελια στην διωξη
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ 3 ώρες πριν, VasilisAK είπε Πριν προχωρήσετε σε κριτική να πω το ήξερα ότι τζόγαρα! Η επικοινωνία έγινε από εδώ για κάμερα και έστειλα τα χρήματα (μέσω Revolut) με τη προϋπόθεση ότι θα στέλνονταν την Παρασκευή πράγμα που όπως πληροφορήθηκα από την Κούριερ δεν έγινε και δεν θα γίνει! Οι συνομιλίες εδώ με το προφίλ (το οποίο προφανώς διαγράφηκε) και στο Viber υπάρχουν σε screenshot καθώς και τα στοιχεία χρέωσης στη revolut. Θα γίνει "αμφισβητηση αγοράς" και καταγγελία από μεριάς μου. Έχετε κάποια εμπειρία με αυτό; Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Πόσα σε δάγκωσε; Κάνε report την συναλλαγή στην revolut.
VasilisAK Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Πόσα σε δάγκωσε; Κάνε report την συναλλαγή στην revolut. Έκανα με στοιχεία κλπ. Τώρα σκέφτομαι για μήνυση μιας και έχω Viber κλπ. 1
lector Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 22 ώρες πριν, VasilisAK είπε Έκανα με στοιχεία κλπ. Τώρα σκέφτομαι για μήνυση μιας και έχω Viber κλπ. Καποιος που κανει τετοιες απατες πιθανοτατα θα εχει πακιστανικο νουμερο, και δε στο λεω για να μην κανεις καταγγελια, αλλα για να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. 1
chios Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το κακό έγινε προχώρα παρακάτω, τζάμπα λεφτά θα δώσεις σε δικηγόρους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα