Thomas20000 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Γεια σας ! Θα ήθελα να ρωτήσω έαν έχει παραγγείλει κάποιος ένα κόσμημα (πχ ρολόι) από την DHGate. Είναι κομπλέ ; Είχατε θέμα με το τελωνείο κλπ ; γιατί έκανα μια πρόσφατη αγορά.
kostasbm Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, Thomas20000 said: Γεια σας ! Θα ήθελα να ρωτήσω έαν έχει παραγγείλει κάποιος ένα κόσμημα (πχ ρολόι) από την DHGate. Είναι κομπλέ ; Είχατε θέμα με το τελωνείο κλπ ; γιατί έκανα μια πρόσφατη αγορά. και αν σου πει κάποιος ότι θα έχεις θέμα τι θα κανείς??? αφού ήδη έκανες την αγορά.....
Thomas20000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, kostasbm είπε και αν σου πει κάποιος ότι θα έχεις θέμα τι θα κανείς??? αφού ήδη έκανες την αγορά..... Ποιο πολύ για την εμπειρία εάν κάποιος έχει κάνει κάποια αγορά και πιο συγκεκριμένα με τα τελωνεία !
Λύση kostasbm Δημοσ. πριν από 11 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 11 ώρες 35 minutes ago, Thomas20000 said: Ποιο πολύ για την εμπειρία εάν κάποιος έχει κάνει κάποια αγορά και πιο συγκεκριμένα με τα τελωνεία ! αν κοιτάξεις στο topic αγορές από τρίτες χώρες θα δεις αναλυτικά πως γίνονται οι χρεώσεις....
iliasleon Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 ώρες πριν, Thomas20000 είπε Γεια σας ! Θα ήθελα να ρωτήσω έαν έχει παραγγείλει κάποιος ένα κόσμημα (πχ ρολόι) από την DHGate. Είναι κομπλέ ; Είχατε θέμα με το τελωνείο κλπ ; γιατί έκανα μια πρόσφατη αγορά. Το καλοκαιρι εκανα παραγγελια απο εκει...τελωνειο δεν ειχε ,ασχετα που εκαναν λαθος στην παραγγελια 🤪
Thomas20000 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 26 λεπτά πριν, iliasleon είπε Το καλοκαιρι εκανα παραγγελια απο εκει...τελωνειο δεν ειχε ,ασχετα που εκαναν λαθος στην παραγγελια 🤪 Πωωω κρίμα … Εγώ έκανα μια παραγγελία ένα ρολόι αλλά δεν ξέρω τώρα διαβάζω διάφορα φόρουμ ότι πρόκειτε για απομιμήσεις γνωστών μάρκων αλλά δεν αναγράφονται στο site και λένε ότι κατάσχονται από τα τελωνεία δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει !
sakisgri Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Thomas20000 είπε Πωωω κρίμα … Εγώ έκανα μια παραγγελία ένα ρολόι αλλά δεν ξέρω τώρα διαβάζω διάφορα φόρουμ ότι πρόκειτε για απομιμήσεις γνωστών μάρκων αλλά δεν αναγράφονται στο site και λένε ότι κατάσχονται από τα τελωνεία δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ! Αν γίνει αυτό και δεν παραλάβεις τίποτα, άνοιξε dispute και ζήτα επιστροφή χρημάτων. Αν κάνουν τον... Κινέζο οι Κινέζοι 😅, κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής, στην PayPal αν πλήρωσες με PayPal ή στην τράπεζα αν ήταν με κάρτα και θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα