boksic_9 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας για να διαλέξω ανάμεσα στα 2 . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 34 λεπτά πριν, boksic_9 είπε Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας για να διαλέξω ανάμεσα στα 2 . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Περισσότερη παραμετροποίηση το samsung. Δεν με ενόχλησε βέβαια αυτό στο honor. Μπαταρία κατά την χρήση μου καλύτερη στο Honor, και χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στο samsung εφαρμογές έτρωγαν πολύ μπαταρία αν δεν έβαζα εξοικονόμηση, πάρα τις οποίες ρυθμίσεις είχα κάνει πίσω να μην το κάνουν. Επιδόσεις και τα δύο τοπ. Φωτογραφια ζουμ καλύτερο το samsung. Περαν από αυτό σχεδόν ίδια σε πολλά σενάρια. Βίντεο καλύτερο ελαφρώς το samsung. Εμφάνιση κατά την γνώμη μου καλύτερο το honor. Δεν μου άρεσε καθόλου το 25αρι φέτος. Ακόμα και το τετραγωνισμενο s24 ultra καλύτερα μου αρέσει. Ότι άλλο θες η ίσως παρέλειψα με ρωτάς.
boksic_9 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 58 λεπτά πριν, Therempant είπε Τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Περισσότερη παραμετροποίηση το samsung. Δεν με ενόχλησε βέβαια αυτό στο honor. Μπαταρία κατά την χρήση μου καλύτερη στο Honor, και χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στο samsung εφαρμογές έτρωγαν πολύ μπαταρία αν δεν έβαζα εξοικονόμηση, πάρα τις οποίες ρυθμίσεις είχα κάνει πίσω να μην το κάνουν. Επιδόσεις και τα δύο τοπ. Φωτογραφια ζουμ καλύτερο το samsung. Περαν από αυτό σχεδόν ίδια σε πολλά σενάρια. Βίντεο καλύτερο ελαφρώς το samsung. Εμφάνιση κατά την γνώμη μου καλύτερο το honor. Δεν μου άρεσε καθόλου το 25αρι φέτος. Ακόμα και το τετραγωνισμενο s24 ultra καλύτερα μου αρέσει. Ότι άλλο θες η ίσως παρέλειψα με ρωτάς. Δηλαδή με λίγα λόγια και τα 2 είναι πάνω κάτω ίδια ,σωστά?
Therempant Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 30 λεπτά πριν, boksic_9 είπε Δηλαδή με λίγα λόγια και τα 2 είναι πάνω κάτω ίδια ,σωστά? Θεωρώ πως ναι. Μετά είναι τι θέλει ο καθένας. Από άποψη μπαταρίας πχ διαλέγω honor. Από άποψη ζουμ και έξτρα παραμετροποίηση θα πήγαινα σε samsung.
boksic_9 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Therempant είπε Θεωρώ πως ναι. Μετά είναι τι θέλει ο καθένας. Από άποψη μπαταρίας πχ διαλέγω honor. Από άποψη ζουμ και έξτρα παραμετροποίηση θα πήγαινα σε samsung. Παραμετροποίηση τι εννοείς ακριβώς?☺️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα