karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Θελω τη βοηθεια σας. Το μεσημέρι έγραψα το τελευταιο μου cd (cdrw) στο pc μου με το nero. Ο υπολογιστης μου ειναι φορητος acer με windows xp. Απο εκει και επειτα, οτι cd και dvd του εχω βαλει στο drive, δεν το εμφανιζει. Για την ακριβεια το εμφανιζει ως κενό, σαν να ειναι άδειο. Να πω ότι τους τελευταίους μηνες εμφανίζεται τόσο στο Device Manager όσο και στον windows explorer ενα επιπλέον drive το οποιο δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και γιατι υπαρχει. Εξηγουμαι: Το κανονικό drive μου ειναι το matsihta dvd-ram uj-811. Ομως σε device manager ξεφυτρωνει και αλλο ενα με ονομασια 'Avx cd/dvd rom scsi cdrom device'. Δεν ξερω τι ειναι, παντα μου προκαλουσε προβληματισμο. Το κανω unistall απο device manager αλλά έπειτα από λίγο ξαναεμφανίζεται. Τον τελευταίο καιρό είχα μαθει να ζω μαζι του. Δεν ξερω αν εχει σχέση όμως με το προβλημά μου που ειναι οτι το drive έπαψε να δείχνει τα περιεχομενα των dvd-cds. Να πω ότι μεταξύ της τελευταίας μου εγγραφής και έπειτα που διαπιστωσα το προβλημα, μεσολαβησε μια εγκατασταση του powerdvd5. Ισως να μην εχει σχεση βεβαια. Εκανα και scan με norton Κλπ. Καθαρος. Κατα τα άλλα, να πω οτι προσπάθησα με system restore, αλλα τίποτε παλι. Προσπάθησα με δισκέτα ghost να επαναφέρω image από παλιά αλλά δεν διάβαζε το drive! Απο περιβάλλον dos! Τι φταίει? Τι να ψάξω σε επίπεδο λειτουργικού? Βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ούτε τι φταίει, έχω βαλτώσει.
antoniskox Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 φιλε μου μαζι με το Nero συνιθως περναει και το image drive μεσα.Αυτο ειναι που βλεπεις στο συστημα σου.μη σε απασχολει Οσο για το αλλο το τα βλεπεις αδεια μαλλον λογω των ΧΡ.Τα ΧΡ περιεχουν software για εγγραφη cd.Απενεργοποιησε το απο τις ιδιοτητες του cdrom και λογικα θα εισαι μια χαρα
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 φιλε μου μαζι με το Nero συνιθως περναει και το image drive μεσα.Αυτο ειναι που βλεπεις στο συστημα σου.μη σε απασχολει Τελικα αυτο το βρηκα, το δημιουργουσε το alcohol120. ΤΟ προβλημα ομως παραμενει με το drive μου, απενεργοποιησα το enable recording και έπειτα ουτε κλικ πανω στο drive δεν μπορουσα να κανω αφου μου ελεγε i/o error. Οταν το ξανακανα enable δεν μου εβγαζε αυτο το μηνυμα αλλα ομως ξανα τα cd-dvd τα εμφανιζει ως κενα. Βοηθειααααα
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Εχει παψει να εμφανιζει στην οθονη το εικονιδιακι που δειχνει ενα cd να αναβοσβηνει, οταν του βαζω cd-dvd στο drive. Φυσικα δεν το δειχνει στην οθονη γιατι και το ιδιο το drive δειχνει να μην κανει προσπαθεια να 'δει' τι υπαρχει μεσα στο δισκακι.
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 The request could not be performed because of an I/O error. Αυτο μου βγαζει στο παραθυρο dos που ανοιξα οταν εδωσα D:
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 The driver detected a controller error on \Device\CdRom0. Αυτο ειδα στο event log των windows. Και να πω οτι δεν εχω πειραξει τιποτε στα καλωδια. Ειναι laptop, δεν το έχω ανοίξει.
1Mbitmx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 file karib an einai auto pou nomizo tote klafto to drive. kane uninstall to drive kai des meta an tha sou anagnorizei ta cd, dvd. to idio eixa pathei kai ego alla distixos to drive tou laptop mou ta eftise. an se kaliptei i egguisi pigaine allakse to.
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 kane uninstall to drive kai des meta an tha sou anagnorizei ta cd, dvd Εκανα, παλι κενα μου τα δειχνει. an se kaliptei i egguisi pigaine allakse to. Με καλυπτει, απλα δεν μπορω να μεινω για μερες χωρις pc. Θα τους τηλεφωνησω. Ειδα στη βαση της microsoft οτι πιθανως ειναι θεμα controller, καλωδιου κλπ. Βεβαια σε τελικη αναλυση μπορει να ειναι και το ιδιο το drive. Να τα εφτυσε ρε γαμωτο? Μεσα σε 6μηνες? Και σε μια μερα θα μου πειτε... Απλα λεω να ψαξω τα των windows μηπως και δεν ειναι θεμα hardware και ταλαιπωρουμε αδικα με τα service. Αλλα με προβληματισε οτι και σε dos mode μια απο τα ιδια ελεγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.