Socratis_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Πηρα τηλ.Metropolis μου είπε αυριο μάλλον, PMW μάλλον το απόγευμα, Rockcity την πέμπτη.Για πέμπτη το κόβω να το αγοράζουμε.
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Hράκλειο τα Μετρόπολις δεν το είχαν. Ένα άλλο δισκάδικο "γειτονιάς" μου είπε πως μάλλον αύριο θα το έχει!! Άντε να δούμε...
silencer51 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά κάποιος έχει ξεκινήσει φήμη οτι θα έρθουνε οι TOOL Ελλάδα. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Στο site πάντως δεν υπάρχει καμία αναφορά... Αλλα το έχω ακούσει απο 5 άτομα άσχετα μεταξύ τους. Μου μυρίζει φάση 2002 που λέγανε για Νοέμβριο και φυσικά ηταν παπαρ***.
hugelacky Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Χμου, είμαστε σίγουροι οτι θα βγει σε 2 εκδόσεις?2 εκδόσεις??? Τι έχεις ακούσει γι'αυτό? Εγώ πάντως έχω καταφέρει να μην έχω ακούσει ακόμα ούτε νότα από τον δίσκο, και περιμένω πως και πως σε λίγες ώρες να το χτυπήσω + να το λιώσω. Θα βγεί αργότερα και σε 2η έκδοση??? :-?
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δεν έχω ακούσει τπτ, εδώ ακούστηκε ένα "και είχε φέρει την Αμερικανική με τα γυαλάκια". Ελπίζω να μην είναι καμιά limited και τρέχουμε.
silencer51 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δε νομίζω πάντως να υπάρχουν 2 εκδόσεις - όλες έχουν τα goggles, αλλιώς δεν μπορείς να δεις σωστά το artwork. Παρ' όλα αυτά το Amazon.com έχει στις 16 Μαίου κυκλοφορία του 10k Days import...
funkyshit Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά...τελικά στο Metropolis υπάρχει; Θα κατέβω την Παρασκευή... (θέλω να πάρω και Pearl Jam).
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 ποιός σας ειπε οτι θα παίξουν οι TOOL εδώ ? Ο καθένας λεει οτι του καπνίσει μου φαίνεται τελικά εδώ στήν Ελλάδα . Κάνουν περιοδεία Ευρώπη και εγω θα πάω Γερμανία να τους δω . Οσοι πιστοί προσέλθετε .Εχω λιώσει τον δίσκο να τον ακούω συνέχεια αλλά ακόμα δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί είναι νωρίς . Πάντως ακούγεται ποιό heavy κατά την ταπεινή μου άποψη . περιμένω να ακούσω και τις δικές σας απόψεις παιδιά .
Forensick Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 filos mou, pou exei kapoion sto hammer, tou eixe pei pws upirxe ena "aeraki" tool gia to kalokairi sumfwna me ta legomena mias etairias (poia didi na einai arages...), alla anusixouse giati den to anakoinwnan toso kairo. auto eixe paixtei kapou ston ianouario/febrouario an thimamai kala. telika meiname me to aeraki, min pw tpt xeirotero...
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Πάντως τα δικά μου κονέ με το χάμερ δν μου είπανε τίποτα ;p
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ρε το πήρα από το μετροπολις πριν καμια ώρα. Είδα τα τρισδιάστατα που έχει το cd και ΨΑΡΩΣΑ τελείως σου λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.