Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι ο χώρος είχε ακουστική... κονσερβοκουτιού. Αν μετακινόσουν 3 μέτρα π.χ. ο ήχος άλλαζε τελείως...

Π.χ. οι φίλοι με τους οποίους πήγα στο live είχαν αράξει πολύ πιο αριστερά απο μένα και έλεγαν οτι ο ήχος ηταν στην καλύτερη μέτριος...

Εγώ ευτυχώς έκανα τα κουμάντα μου και βρήκα καλή στο κέντρο μπροστά θέση νωρίς και μπαστακώθηκα... :-)

Παίδες το live ηταν αξέχαστη εμπειρία και αυτό που μου άρεσε σε σχέση με το live στο Μιλάνο που τους είχα δεί ήταν οτι φαινόταν η μπάντα να ειναι πιο χαλαρή...

Αναφέρομαι στις διάφορες ατάκες του Maynard, στο σκηνικό με τους Mastodon στο Lateralus, στο σκηνικό με το κρασί κ.λ.π.

Βέβαια στο Μιλάνο είχαμε τέλειο venue, κόσμο με περισσότερη διάθεση και ακούσαμε και The Pot και Sober και Right In Two... ;-)

Ας ελπίσουμε να τους ξαναδούμε σύντομα... Και φυσικά πάντα υπάρχει το option του εξωτερικού... ;-)

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για εμενα αυτο το μεταλικο κλουβι, οπως το αποκαλεσε καποιος, εδεσε πολυ με

αυτο που ακουγα ετσι τον ηθελα τον χωρο παγωμενο και μεταλλικο. οχι αλλη

μιζερια ρε παιδια σταματηστε να γρινιαζετε. δηλαδη δεν σας αρεσε? γιατι κολλανε

ολοι στα αρνητικα και δεν βλεπουν τα θετικα.

Που την είδες την μιζέρια και την γκρίνια ρε φίλε??? Στο "μεταλικό κλουβί" κόλλησες από όλα όσα είπα? Τα υπόλοιπα θετικά που έγραψα δεν τα είδες? :?

Και δλδ κακό είναι να αναφέρουμε επιπλέον, εκτός των θετικών, και κάτι που μας χάλασε? Όπως έγραψα και παραπάνω, να το ξαναπώ άλλη μια φορά, το live ήταν γαμάτο, η μπάντα γαμάτη, και γενικά το συναίσθημα που μου έμεινε ήταν πολύ πολύ πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό...

Δημοσ.

to setlist apo oti 8ymamai (den eimai sigouros gia thn seira):

stinkfist

46&2

schism

jambi

Lost Keys/Rosetta Stoned

Wings for Marie

10,000 Days

vicarius

Lateralus

Aenima

egw twra arxizw kai 3ana apoktw epafh me thn pragmatikothta...

sigoura mia apo tis megalhteres synaulies pou exoun ginei sthn ellada...

kai auto einai pou se bazei se problhmatismous...

mia toso megalh synaulia-gegonos kai h diorganwsh htan toulaxiston tragikh...

o misos kosmos (alhueia poses xiliades eimastan?), pou eixe er8ei kai

toulaxiston mia wra noritera, htan akoma e3w otan oi mastodon 3ekinhsan na

paizoun...me apotelesma poloi na xasoun meros tou setlist..

o hxos stous mastodon htan apla tragikos, oi fwnes den akougontousan kai ta

bassa htan poly dynata me apotelsma na paramorfonetai o hxos..

stous tool beltio8hke poly o hxos alla o maynard sxedon den akougotan...

o xwros htan tragikos (olympiakes egkatastaseis???gmst...) me 0 amfi8eatrikothta kai xalia akoustikh...

an parablepsoume auta ta peri diorganwshs oi tool hr8an ta espasan kai efhgan xarazontas auth th bradya gia panta sthn mnhmh mas...

P.S.:kai to eishthrio kostize 52 euro...

Δημοσ.

Καλά όταν ήταν οι mastodon επάνω, δεν κατλάβαινα τίποτα, μια βαβούρα ακουγα. Ευτυχώς στους ΤΟΟΛ ήταν καλύτερα.Εγώ πάντως τη συναυλία την ψιλοείδα γιατι είμαι 1,86. Ο φίλος μου και οι τριγύρω δίσκολα πέρνανε γραμμή.

Κριμα πάντως γιατί για 52 εισιτήριο έπρεπε να είναι ευχαριστιμένοι όλοι κατά 100%.

Αντε ανεβάστε καμια φωτο!!! Τόσο πολύ σας έπισε η γκόμενα που φώναζε να μην βγάλουμε καμία? :mrgreen:

toolend2ga2.th.jpg

dsc00583bf4.th.jpg

Αυτή είναι τη στιγμή που η μπάντα άδιαζε διαφορα από κάτω. Κοιτάχτε που τον έπιασα το μπαστίστα!!

Δημοσ.
Να δεις που θα είναι η Μαντζιούκα.

αυτο παει σε μενα? αδερφη θα με βγαλεις ρε ? ποια ειναι αυτη.

Που την είδες την μιζέρια και την γκρίνια ρε φίλε??? Στο "μεταλικό κλουβί" κόλλησες από όλα όσα είπα? Τα υπόλοιπα θετικά που έγραψα δεν τα είδες? :?

Και δλδ κακό είναι να αναφέρουμε επιπλέον, εκτός των θετικών, και κάτι που μας χάλασε? Όπως έγραψα και παραπάνω, να το ξαναπώ άλλη μια φορά, το live ήταν γαμάτο, η μπάντα γαμάτη, και γενικά το συναίσθημα που μου έμεινε ήταν πολύ πολύ πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό...

μην το παιρνεις προσωπικα. γενικα το εγραψα γιατι ακουω πολυ γκρινια απο

πολλους.

Δημοσ.

1980, μιζέρια είναι να στέκεσε μόνο στα αρνητικά...Και απόσο βλέπω οι περισσότεροι αναφέρουν και τα δύο...Δεν γίνεται να μην αναφερθείς, στα πράγματα που σε απέτρεψαν απο το να το ευχαριστηθείς 100% με λίγη πικρία...

Δημοσ.
αυτο παει σε μενα? αδερφη θα με βγαλεις ρε ? ποια ειναι αυτη.

Η εκπρόσωπος τύπου της ντιντι. Μεγάλο νούμερο. Αυτή που μιλούσε απ' τα μεγάφωνα.

Δημοσ.
Η εκπρόσωπος τύπου της ντιντι. Μεγάλο νούμερο. Αυτή που μιλούσε απ' τα μεγάφωνα.

ωραια καλη η ατακα σου αλλα δεν καταλαβα για ποιον λογο το εγραψες. οσο για

την μιζερια ρε παιδια χαλαρωστε μια κουβεντα ειπα, απλα το εγραψα γιατι μου

ειχανε φαει τα σηκωτια οσοι συναναστραφηκα με τα αρνητικα και τα αναφερανε

παντα πριν πουνε τα θετικα αυτο ενοουσα. περνοντας ως αφορμη κατι που

διαβασα και εδω εγραψα αυτο που εγραψα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...