Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο υλικό με Tool τι έχετε?

Εγω:

11 bootleg live

Apocaliptica The String Quartet Tribute To Tool's Aenima

Making Machines Unreliable Tool bootleg

Tα 6 αυθεντικά αλμπουμ εννοείται

Ολα τα A Perfect Circle

Ολα τα Video clip

3 Συναυλίες Live 700mb από τον Ιούνιο 2006, σταθερή κάμερα με πολυ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Οποιος θέλει info pm.

Οποιος έχει κάτι επιπλέον ας το γράψει.

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ήρθε. Αν έχεις κάτι καλό στείλε εδω : [email protected]

Έχουν κανένα πρόβλημα τα προσωπικά μηνύματα ή ακόμη δεν μας έστειλε ο Lucifer?Γιατί πάντως εγώ δεν έχω λάβει τίποτα... !!!!;;;

Δημοσ.

εεε... οοοοοοκ, δεν ξέρω τι παίζει με τα πμ μου και είναι τόσο γαμάτα, απλώς επειδή πρέπει να κάνω ένα report για το requiem και δεν πήρα καμία φωτογραφία μέσα στη μαστούρα μου, έλεγα μήπως μπορούσε να με προμηθεύσει ο σωκράτης με αναγεγραμμένο το όνομά του επάνω τους φυσικά.

Αυτό θα σας έστελνα, στείλτε μου πιξ, βοηθήστε το σκοπό, στέη χέβι!!!

Δημοσ.

Για το φίλο Luci και τους υπολοίπους TOOL λάτρεις:

img0037tu8.th.jpg

ssa50812lm3.th.jpg

img0032gc3.th.jpg

Αντε μάγκες σας έκανα πάλι. Αν θέλετε κιάλλες πείτε. Luci όταν φτιάξεις το review σφύρα να το δούμε.

Δημοσ.

Γειά σε όλους!

οχι αλλη μιζερια ρε παιδια σταματηστε να γρινιαζετε. δηλαδη δεν σας αρεσε?

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά κατά τη γνώμη μου, μιζέρια είναι να πληρώνεις αρκετά λεφτά (που για μπάντες σαν τους Tool φυσικά δεν το σκέφτεσαι) για να πας σε έναν χώρο που δεν είναι φτιαγμένος για συναυλία, είναι επίπεδος, δεν έχει ακουστική, έχει μόνο ένα μπαρ (άααααλλη πικρή ιστορία), οι τουαλέτες είναι για 20 άτομα, οι πόρτες είναι δύο και ο κόσμος δεν χωράει να μπει στην ώρα του και άλλα πολλά.

Πάνω απ' όλα, μιζέρια είναι να παίζουν οι Mastodon τις κομματάρες τους και να μην μπορείς ν' ακούσεις τίποτα.

Κι όλ' αυτά για να κερδίσει ο DiDi κάποια € παραπάνω.

Εκτός αυτών οι Tool ήταν απίστευτοι και το να τους δούμε ήταν μια μοναδική εμπειρία που περιμέναμε χρόοοοονια. Απλά είναι λυπηρό που έχουμε συνηθίσει να λέμε "έλα τώρα μην γινόμαστε μίζεροι" και ξεχνάμε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες βλέπουμε συναυλίες στην Ελλάδα είναι χειρότερες από σχεδόν όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Δημοσ.
Γειά σε όλους!

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά κατά τη γνώμη μου, μιζέρια είναι να πληρώνεις αρκετά λεφτά (που για μπάντες σαν τους Tool φυσικά δεν το σκέφτεσαι) για να πας σε έναν χώρο που δεν είναι φτιαγμένος για συναυλία, είναι επίπεδος, δεν έχει ακουστική, έχει μόνο ένα μπαρ (άααααλλη πικρή ιστορία), οι τουαλέτες είναι για 20 άτομα, οι πόρτες είναι δύο και ο κόσμος δεν χωράει να μπει στην ώρα του και άλλα πολλά.

Πάνω απ' όλα, μιζέρια είναι να παίζουν οι Mastodon τις κομματάρες τους και να μην μπορείς ν' ακούσεις τίποτα.

Κι όλ' αυτά για να κερδίσει ο DiDi κάποια ? παραπάνω.

Εκτός αυτών οι Tool ήταν απίστευτοι και το να τους δούμε ήταν μια μοναδική εμπειρία που περιμέναμε χρόοοοονια. Απλά είναι λυπηρό που έχουμε συνηθίσει να λέμε "έλα τώρα μην γινόμαστε μίζεροι" και ξεχνάμε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες βλέπουμε συναυλίες στην Ελλάδα είναι χειρότερες από σχεδόν όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων.

ρε παιδια διευκρινισα νομιζω μου το εχετε ρημαξει στα quote το κακομοιρο το

post .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...