Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μήπως κάποιος απο τους τρελούς fans ξέρει τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής wikipedia σε αυτό το απόσπασμα ;;; ''Some time after Lateralus was released, a minor flurry of interpretive activity arose around the album. In particular, Carey told an interviewer about Keenan's remark that the time signatures of the main riff in "Lateralus" (9-8-7) also represented a step in the Fibonacci sequence (the sixteenth step, as it turns out).[citation needed] This led some Tool fans to suggest that the tracks on Lateralus can be listened to in spiral-like orders: 1,2,3,5,8,13,4,6,7,9,10,11,12 ("The Fibonacci Sequence"), 6,7,5,8,4,9,3,10,2,11,1,12,13 ("The Lateralus Prophecy"), or 6,7,5,8,4,9,13,1,12,2,11,3,10 ("The Holy Gift").[1] These arrangements are rumoured by fans to produce different storylines for the album, although the band has said nothing official on the subject.'' Εδώ και το κανονικό κείμενο...
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 1 Black 1 then 2 white are 3 all I see 5 in my infancy. 8 Red and yellow then came to be, 5 reaching out to me, 3 lets me see 2 there is 1 so κτλ και σε ρυθμούς ντραμζ κτλ. είναι ολόκληρο στόρυ και πάει σε όλο το άλμπουμ ωστέ να βρεις τη "σωστή" σειρά των κομματιών κτλ. κάπου το 'χουμε ξανασυζητήσει, σερτς!
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 TOOL LIVE IN MALAKASA 6-9-07...τοχει στο επισημο σαιτ τους...
Mijithroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Σε συγκριση με τον προηγουμενο(στο αεροδρομιο), ναι ειναι χωρος της προκοπης... Αλλα δεκτο οτι η μαλακασα δεν ειναι και τοι καλυτερο, αυριο που θα παω θα δουμε αν εχει διωρθοθει απο περσι...
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η σκηνή είναι απείρως καλύτερη αλλά θέλει ακόμα πράμα. Επίσης ετοιμάσου να πεθάνεις στο γέλιο με τις διαμορφώσεις των χώρων ανάλογα το εισιτήριο.
Mijithroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Οσο διωρθοση και να θελει, για μενα συγκροτηματα σε στυλ tool (και αναφερομαι στο σοου στις συναυλιες τους) ειναι φτιαγμενα για ανοιχτους χωρους...(σκεψου το σκηνικο με τα λειζερ, σε ανοιχτο ουρανο βραδυ...) Δευτερον ειμαι 1.68 υψος στους tool οχι απλα δεν εβλεπα την σκηνη, αλλα δεν εβλεπα τιποτα... Στην Μαλακασα δεν μου εχει σειμβει ποτε αυτο.... Και τριτον αεροδρομιο 2 τουαλετες, μαλακασα πολες παραπανω...(μπορει να σου φιανεται γελοιο αυτο αλλα εχασα σχεδον ολοκληρο τους mastodon...) Οτι η μαλακασα θελει και αλλα πραγματα δεκτο... αλλα, και σε αυτο μαλλον θα συμφωνησεις μαζι μου, δεν υπαρχει εν ελλαδι καλυτερως χωρος για συναυλιες καλοκαιριου...(για χειμερινες αμα σου πω θα φαω χοντρο κραξιμο...) Περισοτερα μαζι με φωτο του χωρου απο αυριο...
Socratis_g Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.toolband.com/tour/index.html 2007 06 Sep Athens GREECE Terra Vibe
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Pws sas fanhke x8es? O hxos htane super to idio k ta video. =) 8a postarw photos pio meta.
Akujin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ που δεν πήγα τελικά, άκουσα ότι ήταν χάλια ο ήχος. το άκουσα από εξοργισμένο τύπο. άκουσα χαρακτηρισμό για κατσαρολικά και συναφή, για τον ήχο. τώρα μάλλον μόνο αν πάνε τ'αυτιά σου τα ίδια θα βγάλεις πόρισμα τελικά, τι να πω, τέτοια διάσταση απόψεων μόνο για τα live των tool στην ελλάδα....
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ο ήχος ήταν ανέλπιστα καλός το σετλιστ ήταν απάτη και να ψοφήσει ο κωλομέηναρντ. γενικά, καλή συναυλία, απλώς 7 κομμάτια, όχι αενημα, όχι 10000 ντέηζ και παίξανε την π*πα το ροζέτα στόουντ. και για κάποιο λόγο το φλαντ. απ' όλο το αντερτοου, διάλεξαν το φλαντ. πφφφφφφφφ
Sellers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καμιά πρόχειρη λίστα τραγουδιών δεν έχει κανένας? παίξανε την π*πα το ροζέτα στόουντ. Ε ενταξει όχι και πίπα... Απλά υπάρχουν πολύ καλύτερα κομμάτια στον δίσκο απο αυτό. Δεν παίξανε το 10000 μέρες ε? Απογοήτευση...
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Jambi Stinkfist 46&2 Schism Lost Keys Rosetta Stoned Flood Lateralus Vicarious
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 γαμω το κερατο μου δεν ειχα μεταφορικο μεσα εγω μονο και μονο για το stinkfist θα πληρωνα εισητηριο. τουλαχιστον τους ειδα την προηγουμενη φορα. φορουσε παλι εκεινη την μασκα την τρελη που ειχε το μικροφωνο πανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.