46+2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΧω μπερδευτει. Ημουν Pl2 και James δεν ακουσα καθολου! Δεν υπερβάλλω... Στην αρχη σκεφτηκαμε την αποψη των Tool για 25% του καθενος, αλλά μετα σκεφτηκαμε μηπως εφταιγε η θεση..Τωρα που καποιοι μιλουν για τελειο ηχο καταληγω στη 2η υποθεση, όπως ακουσα οτι επαιξε και στη συναυλια του Δεκεμβρη... Μαλλον να δεχτουμε ότι στις αρπαχτες του Λωρη το αν θα ακους ειναι θεμα τυχης.. Οι Tool ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και αυτο δεν αλλαζει.Την πρωτη φορα που ηρθαν εμεινα με το εισιτηριο στο χερι λογω προβληματος υγειας (αν και αναγκασα ολοκληρο ιατρικο συμβουλιο να μιλαει για Tool). Όπως καταλαβαινετε περιμενα οσο τιποτα να τους δω και τη στιγμη που το εψαχνα για εξω εμαθα για 6/9. Αλλά ακομα και μετα απο το χθεσινο ακομα θα περιμενω τους tool... Το Playlist με ικανοποιησε τρελα στην αρχη αλλα μετά.... Τελειωσε κι ειχα μεινει με την απορια στο ματι... Δεν μπορουσαν να παιξουν λιγο παραπανω, αφου βλεπουν οτι τους γουσταρουμε τοσο!? Δεν μπορουσαν να εχουν μια στοιχειωδη επαφη με τον κοσμο που τους ακουει και ανατριχιαζει!? Δεν μπορουσαν να μην μου δινουν την εντυπωση βιρτουόζων μεν... ντίβες δε... Εγω , συγνωμη που το λέω, μου φανηκε αρπαχτη.... μια παρασταση του λιγοτερο δυνατου που μπορουσαν να κανουν..
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 φορουσε παλι εκεινη την μασκα την τρελη που ειχε το μικροφωνο πανω? όχι, συνήθως αυτό το κάνει σε κλειστούς χώρους. 46+2 εγώ μετά από πόσα χρόνια συναυλιών, την έχω ψυλλιαστεί τη δουλειά, ανοιχτός χώρος + μπροστινές σειρές = χαμένος ήχος. τώρα ήμουν πλ3, 2-3 σειρές πίσω απ'το κάγκελο, ανάμεσα στην κονσόλα και τη σκηνή και τα άκουγα σε 8 διαστάσεις όλα.
Mithrantir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλά ακομα και μετα απο το χθεσινο ακομα θα περιμενω τους tool... Το Playlist με ικανοποιησε τρελα στην αρχη αλλα μετά.... Τελειωσε κι ειχα μεινει με την απορια στο ματι... Δεν μπορουσαν να παιξουν λιγο παραπανω, αφου βλεπουν οτι τους γουσταρουμε τοσο!? Δεν μπορουσαν να εχουν μια στοιχειωδη επαφη με τον κοσμο που τους ακουει και ανατριχιαζει!? Δεν μπορουσαν να μην μου δινουν την εντυπωση βιρτουόζων μεν... ντίβες δε... Εγω , συγνωμη που το λέω, μου φανηκε αρπαχτη.... μια παρασταση του λιγοτερο δυνατου που μπορουσαν να κανουν.. Η συναυλία ήταν πάρα πολύ καλή (ιδίως συγκρίνοντας το ήχο της προηγούμενης με τον ήχο στο Terravibe). Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος με τη χρονική διάρκεια της συναυλίας. Παρ' όλο που δεν ξέρω πόσο ήταν μιας και δεν κοίταξα ώρα όταν βγήκαν. Και πάλι όσο και να ήταν, όση ώρα ήταν πάνω στη σκηνή τα έδωσαν όλα. Και όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είναι και όχι μηχανές. Ιδίως ο ντράμερ τα είχε παίξει και φάνηκε όταν σηκώθηκε, ότι δεν την πάλευε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για πολύ ακόμα. Εγώ ήμουν PL2 και πήγα μπροστά (περίπου 10 15 μέτρα απ' τη σκηνή) επίσης, αλλά επίτηδες χώθηκα προς το κέντρο και πάνω στην ευθεία που όριζε η σκηνή με τη παράγκα των ηχοληπτών. Ο ήχος ήταν ιδιαίτερα καλός, αν και η φωνή του έβγαινε χαμηλή με αποτέλεσμα, στις φάσεις που κάτι καλόπαιδα γύρω μου σκούζανε λες και ήταν ο maynard, να μην ακούγεται ο maynard. Εκεί απλά έκλεινα μάτια και συγκεντρωνόμουν στον ήχο (τα κατάφερνα). Επίσης νομίζω ότι πρώτα απ' όλα ο Maynard σπάστηκε με τις φωτογραφίες και πάλι, και επίσης όλο το συγκρότημα τα ψιλοπήρε σε κάποια φάση στις δεύτερες γιούχες που ακουγόντουσαν όταν προσπάθησαν να τζαμάρουν σαν εισαγωγή σε κομμάτι. Που όπως και να το κάνουμε είναι απαράδεκτο να γιουχάρεις ένα καλλιτέχνη όταν αυτοσχεδιάζει σε live. Μουσική παίζει και δεν είναι εκεί για να αναπαράγει το κομμάτι όπως το άκουσες στο δίσκο. Άλλωστε και ο αυτοσχεδιασμός είναι ένας λόγος για να πας συναυλία. Για να ακούσεις και κάτι διαφορετικό. Τέλος πάντων ελπίζω να ξαναέρθουν και να παίξουν και άλλα κομμάτια.
46+2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ποιοι τα έδωσαν όλα;ποιες γιούχες; Θα αναφερω δυο χαρακτηριστικες συναυλιες που θεωρω οτι οι άνθρωποι τα εδωσαν όλα!! Cure 2005 και Pearl Jam 2006!! Σιγουρα ειναι και αλλες... Θα μου πειτε ότι οι Tool (τεχνικά) είναι άλλης κλάσης.. ε και τι μ'αυτο! Ή σεβεσαι το κοινο ή όχι!Οσο για τα γιουχαρισματα... τι να πω .. ήμουν χαμενη για να προσεξω.. αλλα έλεος συναυλια είναι! Και για τις φωτο... επισης ελεος!! Ας παιζουν στο στουντιο!!!! :???: Πολυ τσαντιλα... μου βγαινει... αλλα περιμενα να ζησω ΤΗΝ συναυλιακη εμπειρια της ζωης μου... Ps: Η συναυλια κρατησε 1 ωρα και 20 λ.
Mithrantir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ποιοι τα έδωσαν όλα;ποιες γιούχες; Οι Tool έδωσαν αρκετά αν όχι όλα. Οι γιούχες δεν ακουγόντουσαν απ' όλους, αλλά υπήρχαν διάφοροι που απλά ήθελαν να βλέπουν τους Tool να παίζουν τα κομμάτια όπως ακριβώς στο δίσκο. 46+2 1 ώρα και 20 λεπτά είναι καλή διάρκεια για την Ελλάδα. Ούτως η άλλως στην Ελλάδα σπάνια εως ποτέ έχει παίξει συγκρότημα πάνω απ' αυτό το χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι να την ευχαριστηθείς εσύ ως θεατής. Όσον αφορά το τελευταίο είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα με ικανοποίησαν και σίγουρα είναι απ' τις πάρα πολύ καλές συναυλίες που πήγα. Σαν αίσθηση νόμιζα οτι παίζανε κανα δίωρο και παραπάνω. Εσένα μάλλον όχι, μιας και περίμενες κάτι που δεν μπορείς (μάλλον) ούτε εσύ να καθορίσεις φαντάζομαι. Εγώ συνήθως πηγαίνω στις συναυλίες με πολύ χαμηλές προσδοκίες, δυσκολότερα απογοητεύομαι έτσι.
46+2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να καθορίσω (φανταζομαι) γιατι αυτο εκανα (φανταζομαι) σε 2 posts...
cassidy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 46+2 1 ώρα και 20 λεπτά είναι καλή διάρκεια για την Ελλάδα. Ούτως η άλλως στην Ελλάδα σπάνια εως ποτέ έχει παίξει συγκρότημα πάνω απ' αυτό το χρονικό διάστημα. Πώς;
horsepower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 τι κακό και αυτό ρε παιδιά με τις συναυλίες..πάνω που έχεις αρχίσει να ζεσταίνεσαι στην 1 ώρα φεύγουν από την σκηνή και βγαίνουν μετά για το μπιζάρισμα..και είναι γεγονός αυτό για την Ελλάδα..δεν ξέρω αν το κάνουν άλλοι αλλά Tool είχα δει και στο Παρίσι και είχαν παίξει πολύ παραπάνω από ότι εδώ..επίσης Woven Hand που είχα δει στο Παρίσι είχαν παίξει κάπου στις 2 ώρες ενώ εδώ 1 και κάτι..για άλλες συναυλίες δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι σε πολλές ότι είχα το αίσθημα ότι έπαιξαν λίγο..
Mithrantir Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ή σεβεσαι το κοινο ή όχι!!!! Και για τις φωτο... επισης ελεος!! Ας παιζουν στο στουντιο!!!! :???: Πολυ τσαντιλα... μου βγαινει... αλλα περιμενα να ζησω ΤΗΝ συναυλιακη εμπειρια της ζωης μου... Εν γένει περίμενες το τέλειο που όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει. Εκτός αν εννοείς μέχρι την επόμενη αυναυλία αγαπημένου συγκροτήματος. Όσον αφορά τις φωτογραφίες ιδίως, δε μπορώ να καταλάβω το σχόλιο έλεος και ας παίζουν στο στούντιο. Δηλαδή ο Maynard και ο οποιοσδήποτε δεν έχει δικαίωμα να λέει δε γουστάρω αν βγαίνω φώτο? Εγώ προσωπικά έχω το ίδιο κόλλημα. Και με εκνευρίζει τρομερά να ζητάω απ' τον άλλο ευγενικά να μην με βγάλει φωτογραφία και να με βγάζει (γραφοντάς με στα απόκρυφα του). Ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης είναι και αυτός άνθρωπος με δικαιώματα. Δεν είναι ο γελωτοποιός του βασιλιά να εκτελεί ότι του ζητήσει ο καθένας που νομίζει οτι είναι ο βασιλιάς (επειδή πλήρωσε ένα εισιτήριο). Και με το να γράφουμε στα παπάρια μας τις εκκλήσεις του για να μη βγαίνει φώτογραφίες, απλά του σπάμε τα νεύρα. Επίσης όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα το 95% των συγκροτημάτων που έρχονται να παίξουν παίζουν εκεί γύρω (90'). Μόνο τους Archive έχω δει να παίζουν παραπάνω (και μάλλον και τους Ozric αν θυμάμαι καλά). Μάλλον έχει να κάνει με την αμοιβή? Δε ξέρω.
Sellers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο MTV ο frontman των Tool, Maynard James Keenan, αναφέρει ότι η μπάντα σύντομα θα ξεκινήσει να μαζεύει ιδέες για το πέμπτο album της. Ο τραγουδιστής δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα αρχίσει η ηχογράφηση του, αλλά, δεδομένου του ότι η μπάντα δεν έχει προγραμματισμένες συναυλίες, υποθέτουμε ότι δε θα αργήσει πολύ. Πηγή: rocking.gr
livewire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 2012 καλά είναι? Να το αφήσω? ps: εδώ αναφέρομαι :ρ ...η μπάντα σύντομα θα ξεκινήσει να μαζεύει ιδέες για το πέμπτο album της...
Frantic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ το μόνο που άκουσα νέο πως ο Jones ετοίμαζε μια πλατφορμα που θα περιελάμβανε τριασδιάστατα οπτικά "μοντέλα" που θα ήταν κάτι που θα χρησιμοποιούσαν στις επόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους. Λογικά ο Keenan θα ετοιμάσει κανα νεο άλμπουμ με τους A perfect circle στο μεσοδιάστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.