patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλημέρα! Έχω πρόβλημα με έναν εκτυπωτή HP 910c, στον οποίο κολλάνε οι γραμμές μεταξύ τους (πέφτει η μια πάνω στην άλλη) Δοκίμασα να καθαρίσω τις κεφαλές του, έκανα και Clean Printer Cartridges όπως μου είχε συστήσει κάποιος φίλος αλλά τίποτα! Τα πράγματα διορθώνονται όταν τυπώνω σε draft, αλλά εκεί τα γράμματα γίνονται πιο αχνά... Τι φταίει; Ξέρει κανείς;
theo37 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 kάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της ΗP. Eμένα με εξυπηρέτησαν όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα.
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρω το serial number (του εκτυπωτή) και δεν το έχω μαζί μου, οπότε αν ξέρει κάποιος please ας μου γράψει...
Johnnie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Συμβαίνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα (πχ word) ή σε όλα ; Αν συμβαίνει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τότε μπορεί να φταίει ο driver. Δοκίμασε να καταργήσεις (uninstall) τον εκτυπωτή και να βάλεις την πιο καινούρια έκδοση (αν υπάρχει) από το site τής ΗΡ. 8) 8) 8)
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 βασικά στο Word μου έχει τύχει & drivers δεν υπάρχουν στο site της hp, πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτούς των windows xp
The_Judas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρω το serial number (του εκτυπωτή) και δεν το έχω μαζί μου, οπότε αν ξέρει κάποιος please ας μου γράψει... Δεν το αναγράφει κάπου πάνω στον εκτυπωτή ? Συνήθως στο κάτω μέρος του βρίσκεται.
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 αναγράφεται φαντάζομαι, αλλά είμαι δουλειά...
anonymous-root Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Και εγώ έχω παρόμοι πρόβλημα με τον 5652. Αφήνει γραμμές κατά την εκτύπωση!! Γίνεται τίποτα ή πρέπει να πάει απο κει που ήρθε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.