Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για πληρη ελεγχο αλλου PC

mazout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα προγραμμα που θα μπορει να παιρνει τον ελεγχο ενος υπολογιστη μεσω ιντερνετ αλλα και μεσω LAN. Να μπορει να παιρνει τον πληρη ελεγχο ακομα και να βλεπω κανονικα το desktop και να κουναω το ποντικι. Εχεις κανεις εμπειριες απο τετοια προγραμματα μεσω ιντερνετ.Γινετε καλη και γρηγορη δουλεια με τις συνδεσεις που εχουμε???

Δημοσ.

Και το remote pc και το Real VNC κανουν καλη δουλεια μεσω LAN αλλα δεν μπορω να συνδεθω μεσω ιντερνετ. Βαζω την IP που βλεπω κατω δεξια στις οθονιτσες του ιντερνετ σε εναν αλλο υπολογιστη αλλα δεν μπορει να συνδεθει. Τι κανω λαθος? Μηπως θελει αλλη IP που δεν τη ξερω??

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει firewall από την άλλη πλευρά ?

Μήπως βάζεις λάθος IP ?

Το λέω, γιατί αν έχεις router άλλη είναι η διεύθυνση η εσωτερική και άλλη η εξωτερική.

Μπορεί κάποιος να δει την πραγματική IP του στο http://www.whatismyip.com/

Εγώ δουλεύω με το Remote Administrator από συνήθεια.

Δημοσ.

Το δουλευεις μεσω ιντερνετ?? Βαζω τα σωστα IP αλλα και παλι δεν κανει συνδεση. Θα δοκιμασω το Remote Administrator τωρα.

Δημοσ.

Αν είσαι μέσα σε δίκτυο και βγαίνεις μέσω proxy τότε το VNC δεν μπορεί να δει τον εξωτερικό υπολογιστή γιατί ψάχνει την IP που του έδοσες εντός του δικτύου. Για να δεις υπολογιστή εκτός δικτύου με το VNC πρέπει να κάνεις port redirection στον proxy ώστε να στέλνει όλα τα πακέτα που είναι στο port πχ 5900 (το port του Tight VNC) στην LAN σου IP. Δεν ξέρω αν με πιάνεις αλλά αν είσαι εντός δικτύου και δεν κατάλαβες τι λέω τότε επικοινώνησε με τον admin του δικτύου σου. Λογικά αυτός θα καταλάβει

Δημοσ.

Εχω 2 υπολογιστες στο σπιτι οι οποιοι κανενας απο τους δυο δεν εχει firewall. Συνδεομαι με τον εναν με μια isdn συνδεση και με τον αλλον με μια PSTN. Φυσικα και οι 2 οι συνδεσεις περνανε μεσα απο το netmode αρα χρηιμοποιω και τα 2 καναλια. Αρα οι υπολογιστες εχουν διαφορετικα IP. Χρησιμοποιησα ηδη 3 πραγραμματα προαπαθοντας να συνδεθω απο τον εναν στον αλλον αλλα ματαια. Αν τους συνδεσω σε LAN και με τα 3 προγραμματα συνδεετε κανονικοτατα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε και δεν συνδεετε. Εχεις κανεις εμπειρια απο συνδεση μεσω ιντερνετ????

Δημοσ.
Εχεις κανεις εμπειρια απο συνδεση μεσω ιντερνετ????

Εγώ και μάλιστα συχνή.

Να τα πάρουμε από την αρχή;

Κάνεις εγκατάσταση το Radmin ας πούμε.

Στη συνέχεια αφού δώσεις κωδικό και κάνεις επανεκκίνηση σου εμφανίζει ένα εικονίδιο στο κάτω μέρος, που όταν συνδεθείς στο Internet αν πας το ποντίκι επάνω του τότε σου εμφανίζει την IP.

Σημειώνεις κάπου την IP (αν έχει 2 IP τότε μάλλον είναι η 2η. )

Πας τότε στο άλλο PC και τρέχεις το Radmin Viewer δίνεις την IP που είδες στο άλλο PC.

Από εκεί και πέρα δίνεις τον κωδικό που είχες βάλει και όλα ΟΚ.

Αν πάλι δεν δουλέψει, πες μου να σου φτιάξω ScreenShots ώστε να δούμε που είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δυστυχως αδυνατει να κανει connect. Τα εκανα ολα οπως μου ειπες και δεν κανει. Λες να φταει οτι και οι 2 γραμμες περνανε απο το netmode???

Δημοσ.

AAA..... και κατι αλλο!! Οταν ειμαι στο ιντερνετ και επισης ειμαι σε LAN και βαζω την IP του ιντερνετ τοτε κανει connect αλλα χρησιμοποιει μετα το LAN. Με οπιαδηποτε αλλη IP φυσικα δεν κανει connect.

Δημοσ.
Οταν ειμαι στο ιντερνετ και επισης ειμαι σε LAN και βαζω την IP του ιντερνετ τοτε κανει connect αλλα χρησιμοποιει μετα το LAN. Με οπιαδηποτε αλλη IP φυσικα δεν κανει connect.

Με μπέρδεψες.... :?: :?: :?: :?:

Λίγο υπομονή να φτιάξω screenshots για να δεις.

Να ξαναθυμίσω μόνο ότι μπαίνεις με 2 διαφορετικές Dialup συνδέσεις έτσι ?

Έχει μεγάλη σημασία, γι'αυτό ρωτάω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...