Προς το περιεχόμενο

Xreiazomai voitheia gia apomakrysmeno LAN

NKod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pws exei h katastash...

Egw kai enas filos exoume apo 1 pc me win XP kai adsl 384/128.

Theloume loipon mesw internet na syndesoume ta 2 pc san na exoume LAN syndesh..etsi wste na paizoume Lan paixnidia kai na antallasoume eykola arxeia...Yparxei kapoio programma gia kati tetoio? kai an nai pou mporw na to vrw?

Plz help somebody...

Thnx

Δημοσ.

Μπορείται να στήσετε ένα VPN. Το θέμα είναι όμως ότι γιατί θέλετε κάτι εξειδικευμένο? Σε LAN είστε (internet) και άμα ξέρετε ο ένας την ip του άλλου είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα... πχ για να δεις τα shares του άλλου βάζεις \\Την_ip_του

(αν δεν κάνω λάθος...).

Φυσικά για sharing υπάρχουν και λύσεις FTP,DC κλπ.

Απλά δεν κατάλαβα τον λόγο :shock:

Δημοσ.

O logos... O logos einai oti apla theloume kati pio standar apo to na vazoume mia ip kai kati tetoio...(pou akrivws vazoume thn ip alitheia?)..

Episis den mporw na katalavw pws akrivws to anw ayto gia paixnidia...

Ayto pou akrivws psaxnoume einai na kanoume ena diktio metaxy mas..mesw internet..(alla to diktio na einai stathero)...na mhn xreiazetai na to kanoume kathe fora pou anoigoume ta pc klp klp...

Eyxaristw gia tis opoies apantiseis...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να καταγράφει και να μου δείχνει πότε και "ποιός" (δηλ. το IP του) προσπάθησε να προσπελάσει το pc μου (μέσα από το τοπικό μου δίκτυο ή και έξω από αυτό) ???

φίλε που ρωτάς... με την εντολή //ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ στην γραμμή διεύθυνσης οποιουδήποτε παραθύρου, βλέπεις τα shared του άλλου. στα ΧΧΧ βάλε την ip του άλλου. Τα περισσότερα ιντερνετικά-δικτυακά-ΛΑΝικά παιχνίδια κάνουν μόνα τους τη σύνδεση με δικά τους εργαλεία που μπορεί να είναι και "αόρατα".

cdplus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...