Προς το περιεχόμενο

Εσάς πόσο θερμός είναι? ... ο φορητός φυσικά!

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιδεί ένα από τα βασικότερα χαρακτιρηστικά ενός φορητού είναι το πόσο σας ζεσταίνει οταν τον έχετε αγκαλιά... είπα να κάνουμε ένα τεστ και να πει ο καθένας την εμπειρία του για τις θερμοκρασίες που πιάνουν οι φορητοί μας... για να βοηθήσουμε και τους άλλους να διαλέξουν! Έβαλα λοιπόν το mobile meter στον

toshiba m30-221 centrino 1,5

με full frequency

ανάβει ο ανεμιστήρας στους 70

κλείνει καπου σους 60.

με χαμηλη frequency 600MHz είναι κάπου στους 50.

ο σκληρός με απλό serf στο νετ είναι στους 43.

εσάς πόσο είναι? ... καλό εινια να παρατηρήσετε για λίγο την διακύμανση της θερμοκρασίας και μετά να γράψετε το ποστ σας για να έχουμε σωστές τιμές! ... αν κάποιος έχει καποιον καλύτερο τρόπο για την καταγραφή των θερμοκρασιών... εδώ είμαστε! :)

Δημοσ.

Εμενα ο σκληρος συμφωνα με το HDD THERMOMETER σε full load ειναι μεχρι και 42 βαθμους τοπ. Για το cpu δεν γνωριζω. Το laptop ειναι ΗP ZV5180EA

Δημοσ.

Έχω τον Genesis 3220 PIII (mobile) @ 650MHz σε βάση για φορητό στην οποία έχω βάλει ανεμιστήρα κουτιού 80mm που παίρνει ρεύμα από μετασχηματιστή μεταβλητής τάσης (για να αλλάζω τις στροφές του). Έχω τα εξής αποτελέσματα:

Χωρίς να δουλεύει ο ανεμιστήρας στη βάση (κάνει & κανένα reboot μόνος του):

CPU 49 (min) - 84 (max), HD 51 (min) - 70 (max)

Όταν δουλεύει ο ανεμιστήρας στη βάση (με 9volt για να μη με κουφαίνει):

CPU 39 (min) - 78 (max), HD 37 (min) - 70 (max)

Που να μην ήταν και mobile ο επεξεργαστής... Πολύ κακή σχεδίαση από πλευράς ψύξης...

Από την επόμενη εβδομάδα περιμένω τον νέο μου Dell Latitude D800 οπότε θα γράψω και τα δικά του αποτελέσματα μόλις τον πάρω!

Δημοσ.

Σε Toshiba Celeron 2.0 GHz έχω τώρα το καλοκαίρι 45 βαθμούς σταθερά στο case και η Cpu δουλεύει από 53 εώς και 68 έφτασε σε full εργασία... :wink:

Δημοσ.

Ήρθε το "θηριάκι" μου (από αυτό γράφω τώρα)! Λοιπόν Dell Latitude D800 (αναλυτική σύνθεση εδώ). Από χθες που τον πήρα εγκαθιστώ προγράμματα και κάνω restart... αποτέλεσμα (χωρίς εξτρά ανεμιστήρες και τέτοια χαζά):

CPU 40 (min) - 60 (max), HD 40 (min) - 53 (max)

Κρύος με εντελώς αθόρυβη λειτουργία! Λεβέντης ο Genesis 3220 που με εξυπηρετεί τα τελευταία 3 χρόνια αλλά δεν θα στενοχωρηθώ που τον αφήνω για τον Dell!! :D :D

Δημοσ.

pou mporo na bro programatakia gia metrisis thermokrasias ?

egw exw ton acer 1355lmi kai opos ton krataw apo kato kai sta plagia poy bgazi ton aera apo tin cpu enai kaftos kaftos den bazeis xeri eki, entometaxi forai ena amd 2600+

Δημοσ.

emena to compaq eixe to compaq information utilitie...or kapws etsi...pou sto temperature...elege.....!NORMAL...!!! :D :D :D analytikotato....!!! kathos episis to mhxanaki mou einai AMD kai anevazei thermokrasies kales...!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...