Προς το περιεχόμενο

Nec 3500 vs Pioneer 108

liberto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PM τέλος... περισσότερα σε λίγες μέρες που θα υπάρχουν και χειροπιαστά στοιχεία από τα 2 review... Το μόνο που έχω να πω μέχρι στιγμής είναι πως η "τραμπάλα" βαραίνει περισσότερο προς το NEC... :o :D

Ο λόγος που σταματάω τα PM για το θέμα αυτό είναι γιατί ποτέ δεν θέλω να στρέφομαι εναντίον μιας εταιρίας ή ενός μοντέλου, αν δεν υπάρχει το full review...

Δημοσ.

Στο cdfreaks.com μπορεί να βρει όποιος θέλει απίστευτες λεπτομέρειες (για απευθείας links ζητήστε το) και για τα δύο writers. Για να σας γλυτώσω όμως από το ατελείωτο διάβασμα που θα χρειαστεί να κάνετε, το nec βγαίνει καλύτερο στην "οριακή ταχύτητα" των 16x απο το 108A και σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή του είναι σύγουρα το best-value-for-money. Ελπίζω κι εγώ μαζί με εσάς να δικαιολογήσει τη φήμη του στο πέρας του χρόνου και να αποδειχθεί αξιόπιστο και ποιοτικό και μετά από πολλές εγγραφές...

Ενδεικτικά αναφέρω: DVD+R 8x το έγραψε ΑΝΕΤΑ και ΟΛΟΣΩΣΤΑ σε 6'30'' (σε 16x)... Ωστόσο, ο καλύτερος χρόνος που έχει σημειωθεί (σε τεστ και όχι σε κανονική εγγραφή) είναι 5'45''. Για το 108Α δεν είδα να έχει αναφέρει κανείς (στο συγκεκριμένο forum και μέχρι τις 10/9/04) τέτοιο χρόνο εγγραφής.

Δημοσ.

na rwthsw kati epeidi eipate pws to NEC exei problhma me ta Ritek DL.

me single layer Ritek G04 4x sinergazete kala?

giati kiriws ayta xrhsimopoiw!

a kai to Pioneer pou to exete dei sto ellanta kai how much?

thanks!

Δημοσ.
na rwthsw kati epeidi eipate pws to NEC exei problhma me ta Ritek DL.

me single layer Ritek G04 4x sinergazete kala?

giati kiriws ayta xrhsimopoiw!

a kai to Pioneer pou to exete dei sto ellanta kai how much?

thanks!

Sto e-shop exei 109.00€ (me fpa). Des edw :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...