SV1EOD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Σε windows 2000 professional μετά από πρόβλημα κατά την εκκίνηση(όταν του έδινες το password για login προσπαθούσε να συνδεθεί στο mapped network drives αλλά έβγαζε ένα μύνημα ότι το swap file είναι μικρό ή ανύπαρκτο και σε ξαναπέταγε στην οθόνη για να ξαναβάλεις password. Βγάλαμε τον δίσκο τον βάλαμε σε άλλο μηχάνημα για να κάνουμε scandisk γιατί δεν μπορούσαμε να τον κλωνοποιήσουμε σε άλλον για να παίξουμε. Τελικά η κλωνοποίηση έγινε αλλά τώρα κατά την διάρκεια της εκκίνησης βγάζει το μύνημα: "Windows 2000 could not start because the following file is missing or corrupt:\winnt\system32\config\system" 1) Δυστυχώς δεν υπάρχει ERD(ενώ backups των δεδομένων γίνονταν σχεδόν καθημερινά, και τα δεδομένα τα σώσαμε και τώρα γιατί ο δίσκος διαβάζεται, backup σε system files κτλ δεν έγινε ποτέ. 2) Δεν μπορώ να κάνω repair γιατί δεν μπορεί να κάνει locate την εγκατάσταση των windows 3) Δεν μπορώ να κάνω upgrade σε πιο φρέσκο λειτουργικό(ή εγκαθίσταται σε άλλο φάκελο ή τα πατάει από πάνω σβήνοντας τα).(βέβαια δεν είχα τις upgrade editions των XP αλλά τις κανονικές) Έχω φάει το νετ αλλά δεν έχω βρεί λύση Θα μου πείτε αφού έχεις τα δεδομένα γιατί σκοτίζεσαι. Επειδή δούλευε σαν server και είχε ένα κάρο shared folders(μιλάμε για πολλούς) και που να τους ξαναστήνω, αλλά το βασικό είναι ένα cad/cam εγκατεστημένο για το οποίο θα πρέπει να φωνάζουμε την εταιρεία που μας το πούλησε για να το ξαναεγκαταστήσει(έχει λίγο περίπλοκο κλείδωμα και floating licence για να τρέχει και από δικτυακά μηχανήματα). Από την άλλη ο υπολογιστής πάλιωσε και ήρθε ή ώρα για αλλάγή, αλλά μέχρι να έρθει ο άλλος(με δύο επεξεργαστές, SCSI και τα λοιπά θα περάσουν 4-5 μέρες, θα γίνει η παραγγέλία με το μαχαίρι στον λαιμό, και μπορεί πάλι να μην έρθουν την επόμενη για να εγκαταστήσουν το software οπότε να φάμε εβδομάδα και βάλε μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Οπότε βολεύει πολύ να ξαναδουλέψει η παλιά εγκατάσταση. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια. Ξέρω ότι ίσως δεν είναι στο πνεύμα του forum αλλά επειδή πρόκειται για εταιρεία, αν κάποιος έχει στα σίγουρα τις γνώσεις/ικανότητες να το επαναφέρει και θα μπορούσε να το κάνει άμεσα να το συζητήσουμε για να γίνει επι πληρωμή.
Galex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.jsiinc.com/SUBQ/tip8000/rh8078.htm take a look
SV1EOD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.jsiinc.com/SUBQ/tip8000/rh8078.htm take a look Thanκs αλλά το έχω κάνει ήδη. Τίποτε άλλο κανείς?
ODT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 κοίταξα στη "μαμά" microsoft και βρήκα αυτά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου
SV1EOD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Αν και παραγγέλθηκε ήδη ο αντικαταστάτης(ASUS κουτί και mobo, 2*XEON@3GHz, 2GB Ram, 4*SCSI 37 Gb ανα δύο σε RAID 1 από ένα ζευγάρι για windows/progs και ένα ζευγάρι για data, ΑΤΙ 9800 pro και το πιο σημαντικό χρόνος παράδοσης δύο ημέρες) έτσι για το γαμώτο συνεχίζω λίγο ακόμα να το ψάχνω. Ο δίσκος ήταν πάνω σε RAID controller και εγώ τις δοκιμές για το αν μπουτάρει τις κάνω πάνω σε onboard controller. Θα το δοκιμάσω αύριο όπως και να έχει αλλά στο μεταξύ μήπως ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θέμα? Και επι την ευκαιρία να ρωτήσω αν άξιζε για την εφαρμογή(CAD/CAM) η επιλογή επεξεργαστή ΧΕΟΝ ή θα ήταν καλύτερα απλός P4/HT. Οι τελευταίοι βγαίνουν σε dual configurations?
HamerZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και μαλλον αργά, όποιος τύχει να έχει αυτό το πρόβλημα μπορεί να το ακολουθήσει τις οδηγίες (1..8) στο παρακάτω link με τον τίτλο: Error Message: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: \Winnt\System32\Config\Systemced http://support.microsoft.com/kb/269075/EN-US/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.