Triton Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα με το παραπάνω modem και αναρωτιέμαι αν το έχει συναντήσει κανένας άλλος Ενώ συνδέεται κανονικά έπειτα απο 5-10 λεπτά νεκρώνει τις σελίδες και αφήνει μόνο irc (έχω δοκιμάσει drivers, xp-2000, διαφορετιούς providers αλλά τίποτα και μάλλον δεν είναι πρόβλημα γραμμής αφού με άλλο modem δεν συμβαίνει το ίδιο) Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα τον παρακαλούσα να απαντήσει σχετικά Χαιρετώ
Triton Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 επανέρχομαι με μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες μήπως και μπορεί κάποιος να βοηθήσει πρόβλημα η γραμμή δεν πρέπει να έχει καθώς όταν συνδεθεί κανονικά κατεβάζει με ικανοποιητικό ρυθμό (περίπου στα 4,8 ακατέβατα) ενώ σε περιτπώσεις που ανοίξεις σελίδα επανέρχεται ο ρυθμός στον αρχικό ρυθμό μετάδοσης Κάποιες φορές όμως συνδέεται στα 30 ή 31 και εκεί χωρίς λόγο πάντως και στις 2 περιπτώσεις έπειτα απο κάποια χρονικό διάστημα που ποικίλλει σταματάει η λειτουργία των σελιδών (κλείνει εντελώς) και μονάχα irc μπορείς να έχεις χώρις να κατεβάζεις κανένα αρχείο έστω και απο fserv τώρα έχω εντοπίσει πως έαν κατεβάζεις κάτι συνεχώς τότε διατηρείται η συνδεση αρκετά περισσότερο χρόνο το πρόβλημα παραμένει και αφού βάλαμε το service pack 2 των Xp και συναντήθηκε και στα 2000 φοράω την DFI Lanparty NFII ultra B και συναντώ γενικώς και πρόβλημα στην εγκατάσταση εσωτερικών modem (κλασικό pci SoftK56) χαιρετώ παίδες και ελπίζω κάποιος να γνωρίζει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.