Προς το περιεχόμενο

ERICSSON 610 Problem

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ...μπορεί κάποιος να μου πεί πώς να κάνω έναν ήχο WAV να παίζει σαν RingTone στο 610 ?? ας πούμε έχω φίλο που καταλάθος τελίως έχει όταν έχει κλήση ήχο απο μπουζούκια που σε μένα ναι μεν τα δέχεται αλλά ακούγονται μόνο απο το ακουστικό δεν μπορούν να μπούνε σαν ήχος κλήσης......και με ποιόν τρόπο μπορώ να μεταφέρω μέσω Bluetooth ( YPARXEI ) τον τηλεφωνικό μου κατάλογο στο p.c μου ? μπορώ να μεταφέρω και τα SMS ?

Δημοσ.

σχετικα με τον καταλογο και τα sms μπορεις με το προγραμμα που υπαρχει στο cd του τηλεφωνου. με τους ηχους wav δεν θα βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Φίλε απο όσο γνωρίζω σαν χρήστης του Τ610, ήχοι εκτός απο midi δεν μπαίνουν ως ήχοι κλήσης.

Για την επικοινωνία του κινητού σου με το PC υπάρχει η λύση infra-red και bluetooth. Εάν επιλέξεις λύσεις της εταιρίας mobile action (http://www.mobileaction.com) τότε υπάρχει σχετικό software για μεταφορά sms και phonebook.

Επίσης υπάρχει και ενα freeware που λέγεται float mobile agent ή κάπως έτσι, το έχω δοκιμάσει παλαιότερα με infra red, φαντάζομαι θα έχει φτάσει σε έκδοση να υποστηρίζει και bluetooth - αν κάποιος ξέρει την ακριβή ονομασία ασ με συμπληρώσει...

Δημοσ.

thanks παιδιά ...κατεβάζω αυτή την στιγμή το FMA που μου ειπε ο pp6210 να δούμε τι θα γίνει...πάντως έχασα και το CD που είχε μαζί το κινητό μου γαμώτο..όλο και κάτι θα είχε μέσα εκεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...