DimAslan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει το Sony Ericsson P900 και το έχει συνδέσει μέσω της βάσης USB που δίνει η Sony με το PC του. Έχω το εξής πρόβλημα σε δύο διαφορετικά laptop, με δύο διαφορετικά P900, μόλις συνδεθεί και εγκατασταθεί το πρόγραμμά του, δεν δουλεύει με τίποτα το Netmod! Πας να συνδεθείς στο internet, και σου βγάζει port already open. Κάνεις query το netmod και τα ίδια. Μόλις απεγκαταστήσω το πρόγραμμα του Ρ900 δουλεύει κανονικά! Αν έχει κανείς κάποια λύση θα παρακαλούσα να με βοηθήσει... Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 gia na sou bgazei port already open simenei oti peftei i basi tou p900 stin idia com me to netmod.dokimase na to baleis siriaka an to exeis usb kai to anapodo.b:) tsekare pos ginontai assign ta com kai allaxe ta oste na min peftei i mia com pano stin alli.
DimAslan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόβλημα είναι ότι μερικά laptop δεν έχουν σειριακή... όπως τα δύο στα οποία έχω το πρόβλημα. Δοκίμασα πάντως να δώσω άλλο Com port στο συγκεκριμένο usb αλλά τίποτα... Help....
migel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Εχω NetMod και συνδεδεμένη βάση Ρ800 μέσω USB χωρίς πρόβλημα . Κάτω δεξιά στο ρολόι λογικά έχεις το εικονίδιο της διασύνδεσης σύνδεσης τηλεφώνου δεξί κλίκ και επέλεξε ιδιότητες , εμένα μου βγάζει: Όπως βλέπεις μπορείς να αλλάξεις την θύρα που συνδέεται το P900. Ελπίζω να σε βοήθησα .
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 mipos kati allo peftei sto netmod kai oxi to p900?se ena laptop ida to idio me p800 kai to esoteriko modem.eixe kolisei to programma tou kinitou apla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.