Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Εδω και 2-3 μερες που ακουω τα mp3 μου απο το PC (οπως και πολλοι απο εσας θα ελεγα), τρωνε κολλημα ρε παιδια.... σαν να παιζεις ενα κακοαντεγραμενο CD και πηδαει που και που.... Ξερει κανεις τιποτα να με βοηθησει? Εχω ξενερωσει. Χρησιμοποιουσα παντα το Winamp. Εχω τοWinamp 5.04, εδω και 2-3 μηνες σχεδον που το εχω ποτε δεν υπηρχε αυτο το κολλημα.... Ευχαριστω προκαταβολικα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μολις τωρα δοκιμασα και με Windows Media Player και παλι τα ιδια... τα mp3 πηδανε σε ξεκαρφωτα σημεια
qspock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Απο το σκληρο η απο τα drives? Ελεγξε οτι το DMA ειναι on στους controllers σου. Παιζει να μπερδευτηκαν codecs, ξαναστησε drivers καρτας ηχου και ξεστησε οτι codecs εχεις για ηχο (πχ intervideo AC3 κλπ).
dwarves Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 nuxx, egw to pathenw auto apo thn stigmh pou exw fortosei to mhxanhma mou me polles pci kartes....ta resources tou mhxanimatos eixan klatarei...kai telika allaksa thn slot sthn doryforikh karta pou eixa giati xrhsimopoiouse ta idia IRQ me thn SBLIVE mou...!!! apo tote ola telia...! mhpws kai esy varines to mhxanhma sou me kamia karta??
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Ενταξει! Εκανα unistall το Windows Media Player 10... Τι ηθελα και εβαλα εξ' αρχης? lol
dwarves Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 nuxx, popo....autos einai poio varhs kai apo thn Skystar2 pou exw valei gia na vlepw doryforikh....!!! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.