polaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Loipon egathisto mia karta grafikon se ena pc, kai apo ekei pou to diktio leitourgouse kanonika, ksafnika vgazei sinexos network cable is unplugged to opoio epanalamvanei kathe 5 defterolepta xoris na mporo na kano tipota.. Exo dokimasei na vgalo kai na valo to kalodio, na kano restore se proigoumeni imerominia kai den me afise (tragika aneparkes, den me afinei na kano restore se kamia imerominia), na ftiakso ek neou to network connection (winxp wizard gia home network) kai den mporo na katalavo ti simbainei.. Sto hub deixnei oti to fotaki anavei kai svinei kai ksana to idio, diladi stigmiaia ta katafernei kai sindeetai alla meta xanei ti sindesi... Kapoia idea please??????
Dangelo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 i karta diktyou sou i to hub sou??? mipws to kalwdio sou den kanei kalh epafi... dokimase na to allaxeis me ena allo kalwdio diktyou. Episis trexe kapoio benchmark tool gia tin karta diktiou sou... Den nomizw pws h VGA sou epireazei to diktyo sou aplh syptwsh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.