hugelacky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Arxika eixa eggatesthmeno to Norton 2002 (olo to paketo) kai ediwksa to internet firewall,poly syntoma 8a fygei kai to antivirus kai psaxnw ena prog pou 8a antikatasthsei kai ta Norton Utilities.Kyriws apo afta xrhshmopoiw to Win Doctor gia registry,kai to Speed Disk gia defragment
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Για την registry και οχι μονο το system machine Για defrag και αυτο που εχουν τα windows καλο ειναι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Κανε ενα search στο insomnia για defrag και registry cleaner...υπαρχουν παααρα πολλα post για το θεμα..System mechanic,wintools.net και Diskeeper here!
RedKostas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Πολύ καλό registry cleaner έχουν τα wintools.net, τα οποία έχουν και άλλα καλούδια. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει αξίζει τον κόπο...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 to system mechanic 4 einai poli kalo .episis ena paketo me polla ergalia einai to fix it utilities .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.