Ingenius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Re paides pou tha vrei kaneis mnimoules twinmos sthn ellada?
Spitzenklasse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω την εντύπωση ότι είδα τη μάρκα σε κατάστημα MULTIRAMA. Αν έχει site, μπορείς να το ελέγξεις...
pseira Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Συνήθως μπορείς να βρεις και στα σκουπίδια αφού είναι από τις χειρότερες μνήμες...Μου έχουν καεί ένα σωρό χωρίς λόγω...Τώρα οι TwinMos Twister δε ξέρω τι λένε αλλά θα προσανατολιζόμουν σε Corsair, OCZ, Kingston....
predalien Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω την εντύπωση ότι είδα τη μάρκα σε κατάστημα MULTIRAMA. Αν έχει site' date=' μπορείς να το ελέγξεις... [/quote'] Kαι εγώ σε MULTIRAMA έχω πετύχει μνήμες TWINMOS.
Spitzenklasse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Πραγματικά, σε αρκετά sites με δοκιμές δεν είναι και τόσο καλά τα σχόλια για τις εν λόγω μνήμες, κυρίως σε ότι αφορά το overclocking και την...υπερθέρμανση, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η συσκευασία τους περιλαμβάνει και αλουμινένιο περίβλημα απαγωγής της θερμότητας. Τώρα το τι δουλειά κάνει αυτό και πόσο καλά την κάνει, δεν ξέρω να απαντήσω. Θα προτιμούσα περισσότερο μια Corsair ή μία Kingston που έχουν και εγγύηση εφ' όρου ζωής και πιο δοκιμασμένες είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.