Προς το περιεχόμενο

Κουφό πρόβλημμα!

Petros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τον τελευταιο καιρό δεν μπορώ να δώ το site της INSOMNIA απο το σπιτι. Μου λεει "site inactive" ή κατι τέτοιο. Τα υπολοιπα sites δουλευουν κανονικά.<BR>Έχω δοκιμάσει 3 browsers, 2 providers, να δηλώσω proxy, να σβύσω την cache αλλα αποτέλεσμα το ίδιο.Αυτα απο win98 γιατι απο win2000 ολα ok. To ίδιο παθαίνω με το <A HREF="http://www.altavista.com," TARGET=_blank>www.altavista.com,</A> αλλα εκει απλώς περιμένω για πάντα να φερει τη σελίδα.<BR>Καμιά ιδέα πως να το ψάξω

Δημοσ.

Πολύ μυστήριο πρόβλημα αδερφέ μου.<BR>Εγώ όταν έχω μυστήρια προβλήματα παρόμοιου τύπου (μου έχει τύχη να μην μπορώ να δω ένα site απο κανέναν browser) γράφω την διευθυνση του site στον windows explorer (οχι στον internet explorer) και εχει ξεκολλήσει τέτοια προβλήματα. Τώρα αν θα δουλέψει στο δικό σου πρόβλημα είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις<BR

Δημοσ.

Τα ίδια ειχα παθει και εγω και εγραφα την διεύθυνση χωρίς το (www) ή εγραφα κατευθείαν την I.P Δ/νση της INSOMNIA.<BR>Τελικά χωρίς να το καταλάβω πώς μετά απο κάποιο<BR>χρονικό διάστιμα ΕΦΤΙΑΞΕ

Δημοσ.

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω ότι τραβάει κόλλημα ο Explorer 4 & 5. Είχα συχνά προβλήματα τέτοια αλλά με τον 5.5 έπαψαν...δοκίμασε να αναβαθμίσεις ή απλά κάνε ένα reinstall Explorer...<P>Imagine confused.gif

Δημοσ.

Τελικά αν δεν βάλω το WWW ή με την IP όπως λεει ο AVRAS, μισοδουλεύει, δηλαδή σε αλλες οθόνες δουλευει και σε αλλές οχι(?)<BR>Υπάρχει ανα πολυ καλο utility to neotrace που σου δειχνει απο ποιους κομβους περναει για να φτάσει σε ένα site και τους δειχνει και στον χάρτη. Έκανα λοιπον trace to insomnia.gr και μου εβγαλε οτι ξεκιναέι απο athina(hol), παει London, Amstrerdam(?), New York και μετά ξαναερχεται Ελλάδα. Any comments

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Petros:<BR><B>Έκανα λοιπον trace to insomnia.gr και μου εβγαλε οτι ξεκιναέι απο athina(hol), παει London, Amstrerdam(?), New York και μετά ξαναερχεται Ελλάδα. Any comments ?</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Poly apla to hosting ginetai sto e3wteriko...<BR>opws kai ta perisotera Ellhnika .gr sites pou den exoun to xrhma gia servers se diko tous xwro pou na antexoun ta hits...<P>------------------<BR> <A HREF="http://www.harry2k.com" TARGET=_blank>http://www.harry2k.com</A>

Δημοσ.

Το καλύτερο πρόγραμμα -μακράν τον άλλων- για trace route είναι το Visual Route που σου δείχνει την πορεία του "σήματος" σε έναν παγκόσμιο χάρτη...<P>Το report που μου βγάζει για την Insomnia είναι το εξής:<P>Report for <A HREF="http://www.insomnia.gr" TARGET=_blank>www.insomnia.gr</A> [216.97.28.105]<P>Analysis: Node 'www.insomnia.gr' was found in 15 hops (TTL=49). It is a HTTP server (running Apache/1.3.4 (Unix) FrontPage/4.0.4.3 PHP/3.0.7). <P>| 0 | | 195.97.11.52 | vdp020.hal01.gwc.hol.gr | * | | | POP Chalkida |<BR>| 1 | | 195.97.11.1 | eth00-00.hal01.gwc.hol.gr | ?(Greece) | 301 | -x-- | POP Chalkida |<BR>| 2 | | 195.97.11.253 | serial02.ath02.core.hol.gr | ?(Greece) | 343 | -x-- | POP Chalkida |<BR>| 3 | | 194.30.220.5 | fasteth00.ath01.core.hol.gr | ?Athens, Greece | 411 | -x-- | Hellas On

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι στον DNS του ISP σου, η στον DNS που έχεις δηλωμένο στο μηχάνημα . Έχει κρατήσει στην cache λάθος IP για το insomnia και γι' αυτό δεν σου βγάζει τη σελίδα. Όταν βάλεις στον browser την IP (216.97.28.105), δουλέυει αλλά αν π.χ. πας να μπεις στο forum που έχει link (http://www.insomnia.gr/cgi-bin/Ultimate.cgi) δεν θα δουλέψει επειδή μπαίνει το όνομα πάλι στη μέση. Πήγαινε στο Network, Tcp-ip properties και δοκίμασε να αλλάξεις τον dns (ρώτα τον ISP σου να σου πει τι IP να βάλεις

Δημοσ.

Δεν κανω εγώ λάθος gotchagr, to computer μου κανει smile.gif Το πρόβλημμα ίσως να είναι στον DNS όπως λέει ο mitsoskitsos αλλα αυτος γίνεται autoconfigure. Και γιατι απο τα win2000 δουλεύει; Τεσπα, δεν θα με τρελάνει αυτο να μη σας κουράζω και εσάς

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου μπορεί να λυθεί με έναν απλό τρόπο. Στον κατάλογο των Windows υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται hosts. Εκεί τα Windows επιτρέπουν στον χρήστη να εισάγει κάποιες αντιστοιχίες URL διευθύνσεων με IP διευθύνσεις. Είναι λοιπόν πιθανόν να χρησιμοποίησες κάποιο πρόγραμμα στο παρελθόν ή ακόμα και μέχρι τώρα το οποίο εισάγει εκεί τις IP των site που επισκέπτεσαι για να επιταγχυνθεί ο χρόνος ανάκτησης της σελίδας από το δίκτυο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επεξεργαστείς το αρχείο με το Notepad και να σβήσεις τις γραμμές με τα site που έχεις πρόβλημα.<BR>Αν δεν υπάρχει αυτό το αρχείο τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που πάλι μπορεί να λυθεί με αυτό το αρχείο. Αυτή τη φορά αντί να σβήσεις τις εγγραφές του αρχείου θα φτιάξεις καινούργιες με τα site που έχεις πρόβλημα. Ας πούμε για να εισάγεις στο αρχείο αυτό την IP του Insomnia θα το ανοίξεις με το Notepad και στο τέλος του αρχείου θα προσθέσεις την παρακάτω γραμμή:<P>216.97.28.105(χαρακτήρας tab)www.insomnia.gr<P>όπου 216.97.28.105 είναι η IP του in

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...